Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nie mogę sie doczekać tego nowego kloca. To juz będzie twór tylko Spencera. Żadnych pierdół typu kinkiet i cena startowa razem z nim za jedynie 499$. Cała para pójdzie w moc. Będzie pyszne zmielenie niebieskiego januszostwa.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Z Xboxem nigdy nie było jeszcze tak dobrze. :obama:

Opublikowano

Zielony potężny skorpion poszatkuje swoim jadowitym żądłem niebieską muchę. Tak będzie :reggie:

Opublikowano

"Każdy liść na przydrożnych drzewach powiewa na wietrze i rozprasza światło. Pogoda, pora dnia i wiek drzewa mają wpływ na wygląd jego pnia i kory."

Gran Turismo

Opublikowano

Podobno wszystkie miasta sasiadujace z torami sa oddane w skali 1:1 z dbaloscia o najmniejsze szczegoly. Ludzie nawet do pracy chodza i stoja w korkach :banderas:

Opublikowano

Myślałem, że to beka i wtedy wróciłem do cytatu Ficka XD Tak długo siedzieli nad teksturą dwuwymiarowych sprite'ów drzew, że zapomnieli zrobić resztę gry  :reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

podobno w lesie w okolicach nurburgring moc ps4 pozwala symulować w real time zmiany liczebności stada tamtejszych borsuków

Opublikowano

a jedna z tras przebiega przy Bialym Sadzie w ktorym mozemy ujrzec grasujacego Ficusia.

Opublikowano

MS też miał kiedyś swojego Kaz'a - mówił coś chyba o drzewach rosnących w czasie rzeczywistym. Na szczęście dawno wywalili Piotrka żeby mógł ocyganić na kasę jakiegoś ziomka co rozgryzł Curiosity XD

Opublikowano

a jedna z tras przebiega przy Bialym Sadzie w ktorym mozemy ujrzec grasujacego Ficusia.

To już wiadomo skąd Redzi zaczerpnęli ten pomysł. Ten Ficek to jednak jest gość.

https://youtu.be/-8l7hBV6KW8

Opublikowano

Były jeszcze wąsy Snake w MGS IV rosnące w real time :yao:

Opublikowano

lionhead bez piotrusia pod wladzami ms moglo w koncu rozwinac skrzydla przy tworzeniu fable legends

Opublikowano

black and white 3 na hololens na scorpio :banderas:

Opublikowano

Tekstury drzew w nowym GT są tak wyraźne, że nie starczyło już mocy na deszcz :banderas:

ani zniszczenia... znowu, ani zadowalający system jazdy, ani na pełnoprawną grę

idealna gra dla dendrofilów  :obama:

Opublikowano

A mogło być tak pięknie:

Opublikowano

GT jazda po sznurku kartonow ktore jak wyprzedzisz dostaja boosta by cie dogonic tak to pamietam. I te odglosy i efekt zderzen jakby sie wozki widlowe zderzaly. Ale muzyka zawsze byla wporzo.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Ta, zwłaszcza w trailerach xD

Opublikowano

GT jazda po sznurku kartonow ktore jak wyprzedzisz dostaja boosta by cie dogonic tak to pamietam. I te odglosy i efekt zderzen jakby sie wozki widlowe zderzaly. Ale muzyka zawsze byla wporzo.

Moją pierwszą częścią była 4ka i dokładnie tak to pamiętam XD 5ka to samo + 3dni instalacji i ściągania paczy

Opublikowano

czasem sobie słucham OST z GT4 w samochodzie

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Za małolata nawet nagrałem sobie ost z gt 1 z wieży na kasetę

to były czasy dominacji playstajszyn, a teraz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.