Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Xone i 1080p

trzymajcie mnie.

kaftan2.jpg

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dla mnie brak full hd w niektórych gierkach na One to zwyczajne lenistwo devów i tyle. Nie obchodzą mnie żadne kompromisy jak w przypadku Quantum Break, że zeszli do 720p na rzecz lepszych szczegółów. Mamy 2016. 

Opublikowano

kolejny ex z srednia nieosiagalna do loniaka - 88% dla odin sphere 

Opublikowano

A kiedy jakiś nieremake z czasów ps2?

Opublikowano

E3 się zbliża. Może jakiś konkurs na nową nazwę WC? Może w nowej edycji będzie jakaś dobra beka bo obecnie to słabo coś.

Opublikowano

"mrocznych wieków gejmingu" - czasy, w których kąsolamianiki z braki gier biły się o to która konsola ma więcej flopów i która się lepiej sprzedała. Takie to smutne, 2 gry w ciągu całej generacji i dymanie w tyłek demkami oraz nowymi wersjami starych sprzętów. Tak, będę o tym opowiadał dzieciom grając na PC w unczqaarted 7 remaster, kiedy sony stanie się kolejnym PCtowym steamem.

Cala prawda, gier jak na lekarstwo na aktualne konsole a oni juz nowe zapowiadaja... A U4 na koniec pokazuje ile to mozna jeszcze wycisnac jezeli chodzi o grafike.

Ja sie w tych czasach nie odnajduje bo dla mnie glownie liczy sie miodnosc a pozniej grafika.

Teraz wyjda te nowe wersje konsol pewnie wygladajace jak drony z grami podbitymi graficznie z jeszcze wieksza iloscia bledow i wazacych w chooj latek do nich.

Opublikowano

"mrocznych wieków gejmingu" - czasy, w których kąsolamianiki z braki gier biły się o to która konsola ma więcej flopów i która się lepiej sprzedała. Takie to smutne, 2 gry w ciągu całej generacji i dymanie w tyłek demkami oraz nowymi wersjami starych sprzętów. Tak, będę o tym opowiadał dzieciom grając na PC w unczqaarted 7 remaster, kiedy sony stanie się kolejnym PCtowym steamem.

Cala prawda, gier jak na lekarstwo na aktualne konsole a oni juz nowe zapowiadaja... A U4 na koniec pokazuje ile to mozna jeszcze wycisnac jezeli chodzi o grafike.

Takie trochę stękanie jak to mało gier w tej generacji, gier jest sporo, problem to nowe IP które nie robią specjalnie, bo co mamy przez 3/4 lata? Ryse, order, destiny, knack, quantum, driveclub, splatoon, ori, overwatch, evolve, horizon, titanfall, until dawn, hellblade, evil... 

Dla porównania w poprzedniej generacji w tym czasie już dostaliśmy: mass effect, gears of war, dead space, uncharted, motorsotrm, lbp, mirrors edge, demons souls, infamous, borderlands, crackdown, assassins creed, bioshock, skate, left4dead, portal, bayonetta, dużo jrpgów, resistance i wiele innych.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Jezeli chodzi o jrpgi to juz wkrotce bedzie wysyp zaczawszy od Star Oceana w lipcu a pozniej juz FF15 z Persona 5 i dobitka w postaci Tales of Berseria bedzie to ciezko czasowo ogarnac.

Opublikowano

Tak jak mówisz, ciężko byłoby tyle pedalstwa przejść jedno po drugim.

Opublikowano

Szykować kierownice, ubi szykuje łacz dogzy 2! te e3 może namieszać w tym roku

Opublikowano

Klasyka poza BB i U4 klapy grają w średnią  :pawel:

Opublikowano

Tak jak mówisz, ciężko byłoby tyle pedalstwa przejść jedno po drugim.

Wpis, przestałem się jarać japońskimi gównami już jakiś czas temu, fajnala do X szanuję, ale teraz nie ogarniam jak w ogóle mogłem obok innych jrpg stać. 

Wybieranie z długiej listy czaru miłości i rzucanie go na członka drużyny, aby ten przywołał smoka większego niż księżyc w czasie 15 minutowej, kolorowej animacji, żeby ten smok zaatakował wroga - różową żabę, która gra na harmonijce jest pase

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Teraz bardziej modne jest szlachtowanie utopców i bandytów w fontannie krwi, która zostawia plamy na podłożu oraz mieczu... Takie nam nastały mroczne czasy gamingu.

Opublikowano

Mylisz pojęcia, mroczne czasy gamingu to demko GT sport na silniku GT3 za 300 zeta:) Ale ta piękna kora na pniach

XDDD

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Klasyka poza BB i U4 klapy grają w średnią  :pawel:

boty robily wykresy i tabelki ze QB wcale taki zly nie jest bo jak sie odrzuci najslbasze recki i te pisane w dni parzyste i po 12.00 to w sumie wychodzi tytul na mocne 8/10

Opublikowano

Dokładnie, MS powinien solidnie rozważyć wydawanie rimejków dobrych gier sprzed 2 generacji za pełną cenę, a nie jakieś (pipi)ane wsteczne kompatybilności za darmo :/ Jak widać po  Ratchecie i Odin Sphere nie ma nic lepszego dla graczy, Sony to jednak ma łeb na karku i rozumie graczy jak nikt inny.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Jedyne co Sony ma, to kutanga na stałe wsadzonego w wypięte anusy klapów.

Opublikowano

Dokładnie, MS powinien solidnie rozważyć wydawanie rimejków dobrych gier sprzed 2 generacji za pełną cenę, a nie jakieś (pipi)ane wsteczne kompatybilności za darmo :/ Jak widać po  Ratchecie i Odin Sphere nie ma nic lepszego dla graczy, Sony to jednak ma łeb na karku i rozumie graczy jak nikt inny.

podaj liste dobrych gierek z pierwszego xboxa w jakie mozesz zagrac przez wsteczna kompatybilnosc za darmo na loniaku

wam to microsoft karze placic za bundla gierek z snesa bez zmian w oprawie i klaskacie uszami

Opublikowano

Ficuś jaki rage mode tuż przed E3.

Opublikowano

podaj liste dobrych gierek z pierwszego xboxa w jakie mozesz zagrac przez wsteczna kompatybilnosc za darmo na loniaku

wam to microsoft karze placic za bundla gierek z snesa bez zmian w oprawie i klaskacie uszami

Ficek, najpierw nasiaknij wiedza, a potem pisz, bo chlapiesz na lewo i prawo trafiajac kulą w płot.

Tych gier jest cale mnóstwo. Nie chce mi sie siedziec i szukac, chocby Wieśmin 2, coś czego klapy nigdy nie zaznały, no chyba że na swoich zdezelowanych lapciach z Biedy...

Opublikowano

wiedzmin2 wyszedl na pierwszego xboxa? boty co wy cpacie xDDDDD

Opublikowano

A Ty w ile gier z PS2 możesz zagrać za darmo na PS4 Ficku?

Opublikowano

w tyle samo co wy na loniaku ale nie robie z tego beki jak copper

Opublikowano

A na horyzoncie remaster gran turismo 2. EXCITE

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.