Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

w tyle samo co wy na loniaku ale nie robie z tego beki jak copper

Na 360ce mozna bylo grac w gry z pierwszego xboksa, a na one mozna grac z 360ki. Na PS4 gry z ps2 kosztuja po 8 dych, a ps3 to ledwo ciagnela gry ze swojej generacji + oczywiscie remastery z ps2 za pelna kwote, co generacja to samo, a dla niektorych ciagle sprzet sony to jedyny sprzet do grania co generacje :(

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

powinnismy do ocen gier na xbona wliczac tez gry ktore sa w BC

Opublikowano

It's also worth noting that - clock-speeds and resultant TFLOPs aside - the specs for RX 480 are point-for-point a match for the GPU in Sony's upcoming PlayStation Neo, all but confirming that the Sony mid-gen console refresh uses both Polaris technology and the new 14nm FinFET chip manufacturing process.

Opublikowano

Dokładnie, Kermit dobrze prawi, ależ średnią poszła w górę  :banderas:

Gears 3 91 na  MC   :banderas:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Big N wczesniej mowiac ze bedzie wypuszczac NX ze specyfikacja zblizona do trojnoga teraz na wiesc o Neo i Scorpionie nadal do siebie dochodzi w Kyoto? Jakos sluch zaginal XD

Opublikowano

Ci to naprawde jaraja tam ostro w Kyoto z zielonych pipe.

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Studio, które wydało dobry port Okami na Wii.

Studio, które stworzyło świetnego Daxtera na PSP.

Studio, które stworzyło dwa świetne God of Wary na PSP, o grafice takiej, że do dziś się zastanawiam jak im się to udało (podobnie Daxter)

Studio, które stworzyło korytarzyk na 5h i do żyda.

Teraz tworzy prostego klona AGAR.IO w 3D XDDDDD Tak Sony się odpłaca dobrym studiom za robienie dobrych gierek. Albo ich zwalnia, albo każe robić (pipi)wieco z glutami. Sony się już nawet nie kryje z ruchaniem w dupsko, rucha już nawet studia, które tyle dla nich zrobiły, zostawiając przy sobie takie pokraki jak Polyphony :facepalmz: 

Opublikowano

okemi jak już

Opublikowano

wiedzmin2 wyszedl na pierwszego xboxa? boty co wy cpacie xDDDDD

Ćpać to będziesz Ty, z rozpaczy :daddy:  Cesarz Spencer juz rok temu na E3 przebąkiwał o BC gier z X1 na One. Wystarczyłaby jedna gra, za to najlepsza w historii gamingu tj Ninja Gaiden Black i klapeusze na ustach z pełnymi kolanami :lapka:

Opublikowano

:notsure:

ooo, ktoś mi zresetował warny <3

Opublikowano

Gears 3 91 na  MC   :banderas:

Hahah, jaka bieda, boty muszą wracać do 2011 roku aby wspomnieć o jakieś grze, która zdołała przekroczyć 90%. Co za zwierzęcenie :yao:

XBOX - WYŻSZY POZIOM PRZECIĘTNOŚCI I CHVJOWOŚCI

Opublikowano

Klapy muszą wracać do remasterów gierek z psx lub ps2 by w ogóle mieć w co grać.

Opublikowano

Powiedz nam a kim, że jest ten DF to są jacyś Bogowie których zadanie jest najważniejsze na świecie ? czy zwykli śmiertelnicy którzy piszą swoją opinię na dany temat z która reszta w ogóle nie musi się zgadzać ? Jest jakiś ex na PS4 który robi to co ONE ? czyli 1080 i 60 fps ?

:pawel::rotfl::pawel::rotfl:

Coś ci zdradzę, DF ma te same spadki i guwno rozmazane co reszta posiadaczy x-taczera.

Klapy muszą wracać do remasterów gierek z psx lub ps2 by w ogóle mieć w co grać.

Hum widzę ostro daje dziś w żyłę i myli swoich zielonych braci którzy trzepią do gierek z x360, bo na x-taczera od początku roku wyszedł jeden "eks" do ogrania na laptopie ze średnią 77% w 720p. 720p w 2016 xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

U mnie na liscie chopki grajo jeszcze w multi U4 no i Alienation, niektorzy prawilnie KiW, wiec nie wiem o czym mowisz Hum, na Xbonie co jest teraz grane z exow?

Opublikowano

U mnie na liscie chopki grajo jeszcze w multi U4 no i Alienation, niektorzy prawilnie KiW, wiec nie wiem o czym mowisz Hum, na Xbonie co jest teraz grane z exow?

Goat-Simulator.jpg

koza.jpg

Szkoda sobie strzępić ryja, niech żyją dalej w tym zielonym matriksie. Jebac xboxową biedę!

Edytowane przez YETI

Opublikowano

kapiszony 3.5, czołganie się do totema i pokraczne skoki na linie, do tego reskin dead nation xddddd

Opublikowano

Rayosik naszkicuj ten wywod patykiem na ziemi podobno dobry jestes w tym ;)

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

ta gierka nie ma praktycznie nic wspolnego z dead nation, ale ok, rozumiem ze z rozpaczy zaczelo sie iksdekowanie przez lzy aby nie odpowiedziec na normalne pytanie. :cool:

Opublikowano

Klasyczny Yeti, zniszcz jeden argument z dupy a ten wyjedzie z kolejnym, sikasz na niego a on mówi, że to deszcz. 

Mówisz o tych samych spadkach które są F4 i o tym samym guvnie rozmazanym w Battleszrocie i kapiszonach 3.5 w 900p ? 

Czy o BB w 25 fps i mydle takim, że to 1080p to napisali na pudełku bo ostrość w tej grze to imaginacja ? xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ta gra z kozą wygląda fajnie, dobre to?

Nie no żartowałem

Opublikowano

Jak na xboxowe standardy to mesjasz, ale jakie standardy takie mesjasze.

Opublikowano

Agar.io w 3D  :banderas: Dla takich gier kupuje się konsole Sony!

W tym roku na E3 właściwie 2 PCtowe konferencje. Dobrze, że gości od Star Citizena nie będzie to uda się uniknąć beki w CW aż do Gamescomu  :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.