Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Rayosik naszkicuj ten wywod patykiem na ziemi podobno dobry jestes w tym ;)

zamknij doope 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

wagina ready at dawn nigdy nie bylo studiem wewnetrznym sony, a ta glutowa gierka to multiplatforma, z ktora sony ma tyle wspolnego co ty z mozgiem

Opublikowano

Rayosik naszkicuj ten wywod patykiem na ziemi podobno dobry jestes w tym ;)

zamknij doope

O jaki wybuchowy poprostu opowiesci o tym jak rysujesz patykiem na ziemi dotarly juz nawet do Japonii co ja zrobie.

Opublikowano

wagina ready at dawn nigdy nie bylo studiem wewnetrznym sony, a ta glutowa gierka to multiplatforma, z ktora sony ma tyle wspolnego co ty z mozgiem

ts_140210_asthma_allergies_child_inhaler

spokojnie, bo ataku dostaniesz, krupniok coraz bardziej widze nabuzowany przed kleska na E3 xddd

Opublikowano

Mówisz o tych samych spadkach które są F4 i o tym samym guvnie rozmazanym w Battleszrocie i kapiszonach 3.5 w 900p ? 

Mówię o tym, że F4 to popis niekompetencji devlopera, a U4 to coś czego wy na xbonie nigdy nie ujrzycie. To że raz na godzien gra zgubi 5fps, nic nie znaczy. Battlefront chodzi na PS4 w 900p i trzyma stałe 60fps, gdzie taczer to 720p i spadki. To samo DSIII czy Doom, na X dynamiczne skalowanie rozdzielczości, gdzie full hd zdarza się bardzo rzadko, spadki do 45fps, PS4 full hd przez 90% gry, rzadkie, małe spadki. Można tak wymieniać i wymieniać, to tylko przykłady niedawnych premier. Twój post o DF jest równie głupi, co śmieszny, ale w tym akurat jesteś dobry. O jakich opiniach graczy ty mówisz? Na jakim polu ty w ogóle walczysz? X-taczer to technologiczne spie.rd.olina i 90% gier chodzi na nim gorzej, a nowe standardy graficzne tylko u Sony. Teraz możesz wracać do najgorszej wersji Wiedzmina.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Bierz go kapitanie ventolin!

Opublikowano

U mnie na liscie chopki grajo jeszcze w multi U4 no i Alienation, niektorzy prawilnie KiW, wiec nie wiem o czym mowisz Hum, na Xbonie co jest teraz grane z exow?

Nadal Forza 6, Gearsy Ulitmate, Horizon 2 i Sunset. Jak MS zrobi exa to nie ma ch,uja w wsi i gra się latami <3

Opublikowano

Mówisz o tych samych spadkach które są F4 i o tym samym guvnie rozmazanym w Battleszrocie i kapiszonach 3.5 w 900p ? 

Mówię o tym, że F4 to popis niekompetencji devlopera, a U4 to coś czego wy na xbonie nigdy nie ujrzycie. To że raz na godzien gra zgubi 5fps, nic nie znaczy. Battlefront chodzi na PS4 w 900p i trzyma stałe 60fps, gdzie taczer to 720p i spadki. To samo DSIII czy Doom, na X dynamiczne skalowanie rozdzielczości, gdzie full hd zdarza się bardzo rzadko, spadki do 45fps, PS4 full hd przez 90% gry, stałe 60fps. Można tak wymieniać i wymieniać, to tylko przykłady niedawnych premier. Twój post o DF jest równie głupi, co śmieszny, ale w tym akurat jesteś dobry. O jakich opiniach graczy ty mówisz? Na jakim polu ty w ogóle walczysz? X-taczer to technologiczne spie.rd.olina i 90% gier chodzi na nim gorzej, a nowe standardy graficzne tylko u Sony. Teraz możesz wracać do najgorszej wersji Wiedzmina.

Ze wszystkim się zgodzę. Ale akurat, jesli dobrze kojarze, to wiesiek od premiery chodził lepiej na X1, także lekki błąd niebieski przyjacielu

Opublikowano

U mnie na liscie chopki grajo jeszcze w multi U4 no i Alienation, niektorzy prawilnie KiW, wiec nie wiem o czym mowisz Hum, na Xbonie co jest teraz grane z exow?

Nadal Forza 6, Gearsy Ulitmate, Horizon 2 i Sunset. Jak MS zrobi exa to nie ma ch,uja w wsi i gra się latami <3

A... jak mamy siegac do zeszlego roku i nawet dalej to tez sie znajda ludzie co w BB graja, w DC [sam ostatnio wznowilem] czy TLoU.

Sunset jaki za(pipi)isty by nie byl (moje goty 2014), grą na lata nie jest.

Opublikowano

No rzucili do golda to grają w multi c'nie. A tak 4 real no to każdy wie, że początek roku Sony mialo mocarny (w sumie na papierze) i ogolnie 2016 należy do nich w walce z MS, ale niestety konsola ma już 3 lata a gier tyle co kot napłakał.

Opublikowano

Mod do Dark Souls, oraz mod do Dead Nation plus remastery z PS2. Czy na tej chińsko-rumuńskiej spyerdolinie wyjdzie w ogóle coś nowego, oryginalnego? :notsure:

Opublikowano

ogolnie ta generacja u ps4 i xone to dno i pół metra mułu. By na każdym sprzecie były 1-2 tytuły przez 3 lata od startu konsoli warte ogrania to ja nawet nie. jak zapowiedzą mocniejsze odpowiedniki konsol to woogle xone i ps4 przejdzie do niewypałów w historii elektronicznej rozrywki.

Opublikowano

900p w przypadku PS4 jest OK ale w przypadku ONE to guvno rozmazane te Twoje podwójne standardy Yeti, nie jedna gra na ONE w 900p wygląda dużo lepiej niż to rozmydlone BB w 1080p. U4 mam za sobą i śmiem twierdzić, że taki widoki już wcześniej widziałem, tak jak pisałem nowy TR nie ma się czego wstydzić i ma momenty równie piękne co U4, zresztą W3 po ostatnim pachu wygląda bajecznie zwłaszcza w dodatku krew i wino, także wybacz ale to Twoje nigdy już od dawna jest nieaktualne.

Jeżeli zaś rozmawiamy o tym gniocie SWB to nikt normalny na ONE w to nie gra, nie przystoi to WYŻSZEJ KULTURZE KONSOLOWOŚCI i godności człowieka nawet jak by to miało 1080p to i tak jest (pipi)owe jak chłodzenie w PS4  :lapka:  :cool: My mamy Halo 5 w 1080 i 60 fps które gameplayowo nie zostawia nawet suchej nitki na tym szrocie a pod koniec roku GeoW 4  :banderas:

Opublikowano

Czy na tej chińsko-rumuńskiej spyerdolinie wyjdzie w ogóle coś  :notsure:

Też zadawałbym sobie to pytanie, gdybym posiadał x-taczera. Ale już w październiku super nowość, Girsy 3 HD.

Opublikowano

Mod do Dark Souls, oraz mod do Dead Nation

Zeby chociaz AN mial podobne rozwiazania gameplayowe to bym jeszcze zrozumial tekst o modzie, no ale rzucac grochem w sciane w sumie nie warto jak ktos tylko trailer obejrzal :yao:

Niech jeszcze tylko Nioh i Yakuza 0 wyjda.

Opublikowano

Taka sama nowość jak Uncharted 3.5 

Opublikowano

Czegoś nie rozumiem,

czemu klapy tak zazdroszczą kozy skoro mają kurczaki? 

Opublikowano

Taka sama nowość jak Uncharted 3.5 

Idac ta logika, Gearsy 4 to wciaz mocne Gearsy 1.5, a H5 to mocne 3 HD, ale nie zawsze full hd :kaz:

ogolnie ta generacja u ps4 i xone to dno i pół metra mułu. By na każdym sprzecie były 1-2 tytuły przez 3 lata od startu konsoli warte ogrania to ja nawet nie. jak zapowiedzą mocniejsze odpowiedniki konsol to woogle xone i ps4 przejdzie do niewypałów w historii elektronicznej rozrywki.

Wartych ogrania jest wiecej, na obu platformach, ale dla ktorych warto kupic konsole? No to faktycznie, z tym jest na pewno (pipi)nia.

Opublikowano

MS ogłosił dzisiaj, że Minecraft dobił do 100 mln sprzedanych kopii, od momentu zakupu 2 lata temu sprzedało się aż 50 mln, a od początku 2016 średnio 53 tys. dziennie. Jeśli wziąć pod uwagę ceny + dodatkowe przychody z tej gry od TT, klocków itp. to wychodzi na to, że mogli już na tym z 1 mld $ zarobić jak nie więcej O_o Teraz te 2.5 mld $ które zapłacili wygląda jak cena promocyjna :P Nie wiem jak to możliwe, że z roku na rok ta gra sprzedaje się coraz lepiej, jakby wszyscy nabywcy kupowali na wszystkie możliwe platformy.

Opublikowano

na glupiej vicie w glupiej japonii za niedlugo minecraft do 1mln sprzedanych kopii dobije :P

Opublikowano

My tu gadu gadu a w miedzyczasie rockstar pracuje nad RDR2

TUXNOKG.jpg

Wedlug wstepnych informacji wrzesien 2017. Platformy docelowe to PC i XO

Opublikowano

rynek chiński i tablety/smartphony?

Opublikowano

900p w przypadku PS4 jest OK ale w przypadku ONE to guvno rozmazane te Twoje podwójne standardy Yeti, nie jedna gra na ONE w 900p wygląda dużo lepiej niż to rozmydlone BB w 1080p. U4 mam za sobą i śmiem twierdzić, że taki widoki już wcześniej widziałem, tak jak pisałem nowy TR nie ma się czego wstydzić i ma momenty równie piękne co U4, zresztą W3 po ostatnim pachu wygląda bajecznie zwłaszcza w dodatku krew i wino, także wybacz ale to Twoje nigdy już od dawna jest nieaktualne.

Jeżeli zaś rozmawiamy o tym gniocie SWB to nikt normalny na ONE w to nie gra, nie przystoi to WYŻSZEJ KULTURZE KONSOLOWOŚCI i godności człowieka nawet jak by to miało 1080p to i tak jest (pipi)owe jak chłodzenie w PS4  :lapka:  :cool: My mamy Halo 5 w 1080 i 60 fps które gameplayowo nie zostawia nawet suchej nitki na tym szrocie a pod koniec roku GeoW 4  :banderas:

Soul chyba zarzucił jedno białe i trzy zielone, bo post przebija wszelkie standardy głupoty do których nas przyzwyczaił.

1. 900p nie jest ok, ok jest 1080p, ale różnica miedzy PS4, a Xbonem jest taka, że na tym drugim większość gier chodzi w 900p, a zdarzają się perły w 720p. Łapiesz?

2. Sam pisałeś w temacie U4, że są momenty, które przebijają wszystkie gry i takie stwierdzenie pada w 90% recenzji. TR ładna gra, ale U4 ją przebija i potwierdzi to niemal każdy, z wyjątkiem fanboyów xbona, którym pęka doopa. Jeszcze napisz, że TR w wersji na xboxa jest równie ładne co U4, jak już postanowiłeś odlecieć na inną planetę ze swoimi głupotami, to idz na całość.

3. Wiedzmin 3 i jakiś patch, czy na taczerze podnieśli rozdzielczość z 900p do 1080p , czy nadal 44% mniej pikseli i guwno rozmazane? Tak, może Krew i Wino wygląda według ciebie bajecznie na xbonie, ale na PS4 wygląda lepiej.

4. Macie Halo 5, które w multi już zdechło (te posty na forum ludzie, że chce im się rzygać na tą grę xDDD), który przy okazji wygląda jak afryka z halo 3 w hd, a patrząc po becie Girsów 4, to szykuje sie powtórka i afryka z Girsów 3 w HD.

Poza tym, ty już wszystko powiedziałeś w temacie różnicy między PS4, a x-taczerem.

KYLND4.gif

Edytowane przez YETI

Opublikowano

ze tez gif z maciem taki popularny, a tego z soulem tak rzadko ktos tu wrzuca xDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.