Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

rynek chiński i tablety/smartphony?

W Chinach podobno oficjalnie jescze nie ma, ale fakt, ze wersja mobilna idzie jak woda.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 978,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Mirrors edge na xbone

Motion Blur removed in final release. Makes the game sharper.

-720p. But improved AA

- Textures still not very consistent like in the beta. Some textures dont load in or very slowly.

-Improved performance. More consistent 60fps. No more regular dips in the 40fps like in the beta. But some dips to 55 or 54.

Opublikowano

Wy się kłócicie kto dostanie mniejszą s(pipi)ine w plusie i czyi e penis jest większy zamiast grać w te goty giereczki co wyszły w maju dlc do w3, tw warhammer, u4, doom , overwatch, fe fates a w czerwcu np tokyo mirage.

Brakuje tylko jakiegoś goty szpila od ubisoftu a tak jest w co grać a ci się kłócą. Ja rozumiem teoretyków jak mendrek czy figaro bez konsol. Co tu robią ci co mają konsole czy piece i mogą grać w te gry?

Nawet mi was nie żal. Zamiast cieszyć się tym co dobre teraz to myślą już o neo skorpionach.

(W3 DLC wprawił mnie w radosny nastrój znowu uwierzyłem w gry)

Opublikowano

1) Tak Yeti łapie, tylko czemu na PS4 takie 900p nie stanowi dla Ciebie problemu? co z tego, że takich gier jest mniej skoro grając w taką która ma te 900p  grasz w tej samej jakości w której grają boty. To, że takich gier jest mniej w żaden sposób nie upiększa 900p na PS4 masz 44% mniej pikseli w Uncharted 4 łapiesz ? 

2) Wiem co pisałem dlatego to po wyżej w żaden sposób nie podważa moich wcześniejszych słów w których wspomniałem, że nowy TR niema się czego wstydzić jeżeli chodzi     o grafikę powiedział bym nawet, że początek w nowy TR  robi dużo większe wrażenie a widoczki są równie piękne, U4 w pewnych momentach jest po prosty wykonane topowo i faktycznie żadna gra na dzień dzisiejszy nie może się z nią równać, masa detali jak ruszająca się koszula na wietrze itp diabeł tkwi w szczegółach. Lecz sam "dizajn" lokacji i krajobrazy to nic czego wcześniej człowiek nie widział, zagracie w nowego TR to zrozumiecie co mam na myśli, po za tym pisałem też, że U4 jest wykonany nie równo raz zachwyca raz wygląda po prostu dobrze.

3) Grasz tyle lat to powinieneś wiedzieć, że rozdzielczość rozdzielczości nie równa, 900p potrafi dać dużo ładniejszy obraz niż mityczne 1080p, bo tak jak wspomniałem taki BB niby ma te 1080p choć wcale na nie nie wygląda jest dość rozmazany i nikomu to nie przeszkadza. A niech sobie wygląda lepiej na PS4, 900p na ONE nic nie ujmuje tej grze jestem świeżo po U4 i to co zobaczyłem w krew i wino zachwyciło mnie bardziej mimo, że ma 44% mniej pikseli :<  

Oczywiście uważam, że 1080p powinno być w każdej grze na nowe konsole, lecz jak życie pokazało brak fullHD wcale nie przeszkadza w dobrej zabawie.

4) Zdechło bo Yeti tak napisał na forum PE, zapomniał też dopisać, że forum PE to wyrocznia żywotu gier.

Okazuje się, że Exy szału nie robią lecz tytułu MP potrafią dużo więcej wycisnąć z konsoli, Wiesiu nawet na ONE wygląda bajecznie.

yo

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Mam bardzo duzo konsol wii u.

A tej gry nie kupie bo za mocno za(pipi)ali cenzura z pol obrotu, nie bede wspieral tego typu zagrywek.

Opublikowano

Gdyby tam było jeszcze co cenzurować.No ale to niedo(pipi)ane Ninny więc zero zaskoczenia.Zresztą cenzura to najmniejszy problem tej festyniarskiej gierki.

Opublikowano

1) Tak Yeti łapie, tylko czemu na PS4 takie 900p nie stanowi dla Ciebie problemu? co z tego, że takich gier jest mniej skoro grając w taką która ma te 900p  grasz w tej samej jakości w której grają boty. To, że takich gier jest mniej w żaden sposób nie upiększa 900p na PS4 masz 44% mniej pikseli w Uncharted 4 łapiesz ? 

Ja (pipi)e, idzie się załamać. Łapiesz, że na PS4 90% gier ma 44% więcej pikseli, a jak jakiś tytuł chodzi w 900p i jest to miodna gra (multi w U4), to przecież z powodu rozdzielczości nie odstawie gry. Miło było by mieć to full hd, ale mówi się trudno. Na PS4 to rzadkość, na Xbonie standard, łapiesz?

2) Wiem co pisałem dlatego to po wyżej w żaden sposób nie podważa moich wcześniejszych słów w których wspomniałem, że nowy TR niema się czego wstydzić jeżeli chodzi     o grafikę powiedział bym nawet, że początek w nowy TR  robi dużo większe wrażenie a widoczki są równie piękne, U4 w pewnych momentach jest po prosty wykonane topowo i faktycznie żadna gra na dzień dzisiejszy nie może się z nią równać, masa detali jak ruszająca się koszula na wietrze itp diabeł tkwi w szczegółach. Lecz sam "dizajn" lokacji i krajobrazy to nic czego wcześniej człowiek nie widział, zagracie w nowego TR to zrozumiecie co mam na myśli, po za tym pisałem też, że U4 jest wykonany nie równo raz zachwyca raz wygląda po prostu dobrze.

Dizaj to masz genialny w BB w U4 i TR bardzo dobry, fajnie, że się zgadzamy co do "żadna gra na dzień dzisiejszy nie może się z nią równać". Tak, U4 ma dobre, bardzo dobre i oszałamiające momenty. Rozdział 17 i wjazd windą na górę, po czym wchodzi motyw muzyczny, nic ładniejszego nie zobaczymy na żadnej innej platformie.

3. Zgadzam się, full hd powinno być w każdej grze. Krew i Wino mogło cię zachwycić bardziej pod względem designu, bo na pewno nie na polu zastosowanych efektów graficznych.

4. Popularność ta seria ma dawno za sobą i nie tylko w Polsce, ale i w Stanach. To co się działo przy H2/3 już się nie powtórzy.

Mirrors edge na xbone

Motion Blur removed in final release. Makes the game sharper.

-720p. But improved AA

- Textures still not very consistent like in the beta. Some textures dont load in or very slowly.

-Improved performance. More consistent 60fps. No more regular dips in the 40fps like in the beta. But some dips to 55 or 54.

Opublikowano

Ja (pipi)e, idzie się załamać. Łapiesz, że na PS4 90% gier ma 44% więcej pikseli, a jak jakiś tytuł chodzi w 900p i jest to miodna gra (multi w U4), to przecież z powodu rozdzielczości nie odstawie gry.

Miód to ścieka z uszu Drejka czołgającego się w trakcie selfi do totema :yao:

Opublikowano

GTX1080 Founders Edition has horrible throttling issues,

Dla tych co nie wiedza to Founders Edition kosztuje 100$ wiecej od zwyklego gtx 1080 i ma zwykle chlodzenie. Nvidia kontynuuje dymanie pcmasterrace :D

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Jakbys jeszcze tego nie zauwazyl to chuya nas to obchodzi.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

kolejny ex z srednia nieosiagalna do loniaka - 88% dla odin sphere 

Dokładnie, MS powinien solidnie rozważyć wydawanie rimejków dobrych gier sprzed 2 generacji za pełną cenę, a nie jakieś (pipi)ane wsteczne kompatybilności za darmo :/ Jak widać po  Ratchecie i Odin Sphere nie ma nic lepszego dla graczy, Sony to jednak ma łeb na karku i rozumie graczy jak nikt inny.

ty serio przed chwila zrównałeś remake ze wsteczną kompatybilnością? :niedobrze:

Opublikowano

ale wysypało unch3.1 900p na PT, miał być Mesjasz a mamy  symulator chodzenia po trawie na dwa wieczory (taki odpowiednik Kozy z GwG) ktoś jeszcze o tej gierce pamięta ?  :) 

Opublikowano

A Ty dalej widzę ten temat bierzesz na poważnie...

chcę popatrzeć jak się wije z odpowiedzią

Opublikowano

xd

odp. w stylu po choy mam grać w remake RE z gc jak jest wersja na psx za grosze

nie zawiodłeś

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.