Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

wole wydac 130zl na remake ratcheta niz grac dzisiaj w jego pierwotna wersja z ps2 nawet za darmo

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 978,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

wychodzi remake Ninja Fuckin' Gaiden Black na najnowszym silniku Koei Tecmo:

Nie, nie kupię bo mam bieda wersję z pierwszego xboxa na 360-tce

gorzej niż zwierzęta :dynia:

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Granie w gry sprzed 20 lat XDDDDDDDDDD Tak nisko moga upasc tylko jednoplatformowe klapy.

Opublikowano

Źródło tych rewelacji?

Opublikowano

xddddddddddd

project spark nadal żyje

Opublikowano

dreams to bedzie niewypal niesamowity, kupi to tylko rodzina tworcow

nawet nie widze targetu dla tej gry, w przypadku lbp sam design gry i idea byla prosta i trafiala w gusta kazdego (ehhh ten nieszczesny bezwladny skok) ale tutaj to abstrakcja dla kogo oni te cos kieruja

szkoda, bo po tearway przynajmniej nauczyli sie robic porzadnie skok i jako tako elementy platformowe, a tutaj znowu jakas ulanska fantazja

po ostatnich roszadach i dziwactwach od studiow wewnetrznych sony procz naughty gods ciezko byloby mi wybrac jeszcze jakies "na poziomie", ktorego tytul gwarantuje jakosc

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Rok temu pisałem, zamiast dać kasę Yu na Shenmue 3 to oni wolą dać na takie guvno ta firma zaczęła się i skończyła na LBP 1 które dla mnie nie było niczym wyjątkowym, no ale branża przemówiła.

Opublikowano

klapy tasują do listy a okaze sie ze najlepsze co mialo wyjsc to juz wyszlo na tego trojnoga xd

Opublikowano

Źródło tych rewelacji?

Przepraszam, optymistycznie założyłem że wszyscy wyłapią sytuację hipotetyczną.

Zresztą wg kubockiej logiki to żadna strata, skoro oryginał w sd można ograć za darmo w bc.

Zaczynam rozumieć ideę porzucenia rimejku Phantom Dust.

Opublikowano

klapy tasują do listy a okaze sie ze najlepsze co mialo wyjsc to juz wyszlo na tego trojnoga xd

Nioh, Yakuza 0, Person 5 i NieR jeszcze przed nami, takze na pewno nie.

Nie lubie sie tasowac nad listami, ale kurcze pieczone na sama mysl o tych gierkach az mi dryga, szczegolnie nioh nioh nioh bo juz w alfe gralem i wiem co to za kosior. Inne exy moga dla mnie nie istniec, lacznie z tlg, gts, horizon i nms.

Opublikowano

Yakuza 0, Person 5 

2fc00850bc5702680492d671e0d68bd9.jpg

Nier i Nioh wygladaja fajnie wiec pewnie dla tych gier bedzie warto trzymac ps4 w szafie do 2018r.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Gry dobre, ciekawe czy chociaż 2 z tych 4 wyjdą w tym roku ;)

Opublikowano

Wiesz jak do kogoś magia DS nie trafia to ten cały nioh lata mu koło dupy, reszta tytułów też raczej dla niszowych odbiorców Yakuza, Person 5 i NieR który może będzie fajny.

Opublikowano

Wiesz jak do kogoś magia DS nie trafia to ten cały nioh lata mu koło dupy

Ale Nioh ma totalnie inna 'magie', tutaj glownie robi wysmienity system walki ktory przywodzi na mysl bardziej NG a nie soulsy. Walka z ludzmi, demonami, rozczlonkowywanie, "magia" typowo w stylu NG, dziwi mnie ze taki fan NG nie sprobowal tej alfy.

:fsg:

Gry dobre, ciekawe czy chociaż 2 z tych 4 wyjdą w tym roku ;)

No w tym roku i tak juz troche exow wyszlo wiec wybacze im jak oprocz nms wydadza chociaz persone. Na reszte moge cierpliwie czekac bo wiem ze bedzie warto.

Opublikowano

Coś wyszło oprócz u4? xD

Opublikowano

System walki w NG jest dynamiczny ja nie czekam nie kręcę się w okół przeciwnika, tylko go atakuje, odbijam się od barków i puszczam UT, czyli prócz developera można dorzucić dekapitację, przeciwników, ninpo i klimat pierwszego chaptera z NGB  w Nioh to obchodzenie przewcinika bardziej przypomina mi onimushe albo właśnie serię DS, no i coś jeszcze ta animacja, że coś takiego wyszło z pod ich rąk :/

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Animacja atakow jest fenomenalna [w 54 sekundzie na filmiku wyzej widac najlepiej jak dopiescili szczegoly, fajnie dopycha otwarta dlonia katane jak robi riposte, polecam zerknac w zwolnionym tempie], a obchodze ich bo sie z nimi bawie, gdybym chcial moglbym mu wskoczyc na bark i leb od(pipi)ic w pol sekundy. https://youtu.be/nem-tkirFL4?t=36s

Opublikowano

No na tych filmikach rusza się to dużo lepiej, trzeba przyznać.

Opublikowano

Ni-oh to sztosicho. Wciąż liczę,że przerzucą to na nadkonsolę :banderas:

...co uchroni mnie przed zakupem tej wyjącej jak enerdowski odkurzacz kupy chińsko-rumuńskiego plastiku...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

No w tym roku i tak juz troche exow wyszlo wiec wybacze im jak oprocz nms wydadza chociaz persone. Na reszte moge cierpliwie czekac bo wiem ze bedzie warto.

xD Mamy czerwiec ale nie no wyszło już tyleeee hitów na ps4 że może już do końca roku nic nie wychodzić poza jedną grą .

Opublikowano

TYLE EXÓW!!!!!!!!!!!!

a tak 4 real to wyszedł jeden, którego ludzie nawet nie chcą kończyć

Opublikowano

No w tym roku Sony daje do pieca, U4, ktore mialo wyjsc rok temu, a juz niedlugo hity z ps3 sprzed 3, 10lat i 15lat(Person 5, TLG i remaster GT3) :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.