Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Przez 'troche' mam na mysli alienation, sf, uncharted, ratchet, salt and sanctuary, pewnie wyszly tez jakies indie guwniaki i remastery, ale nie bede tego wyliczal bo nie jestem zainteresowany, takze juz nie przesadzajcie. Ja pod wzgledem exow jestem zadowolony, nie jest idealnie, ale tez konsola mi sie nie kurzy, szczegolnie ze wychodza tez ostatnio takie multiplatformowe sztosy jak Doom.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 978,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

no ale multiplatformy i remake to się wliczają do exów? to nie wiedzialem sorry :lapka:

Opublikowano

A... czyli Quantum Break, Tomb Raider, Forza Horizon 2 to nie sa exy jo? No tak tez mozemy sie bawic :cool:

Co zlego jest w remaku, bo nie rozumiem?

Opublikowano

no dla mnie to nie są exy skoro wyszły też na pc, przecież to logiczne, z remakiem nie ma nic złego, ale używaniem tego za argument jest trochę słabe  :usmiech:  bo chyba nie po to się kupuje nowe konsole żeby grać w gry sprzed 10 lat

Opublikowano

no dla mnie to nie są exy skoro wyszły też na pc, przecież to logiczne, z remakiem nie ma nic złego, ale używaniem tego za argument jest trochę słabe  :usmiech:  bo chyba nie po to się kupuje nowe konsole żeby grać w gry sprzed 10 lat

Chyba, ze jest sie Fankiem

Opublikowano

Bansai, nie ta Forza chuopcze :P

Opublikowano

Jemu chodzilo o to, że Horizon 2 wyszedł też na 360

Opublikowano

Bansai, nie ta Forza chuopcze :P

Smiejo sie z Person 5 na PS3 to mozna i w DRUGA STRONE SZALEC!

A ta Forza F2P to w ogole warta swieczki jest?

Opublikowano

bluber, czyli ex m$ tak czy siak :teehee:

a nie wiem, nie grałem. na ekskluzywnym laptopie asus gram tylko we flashowe gówna jak się nudzę. pc gaming, no weź. z tego co czytałem w necie to ok ogólnie i jest potencjał.

Opublikowano

XBON, PIERWSZA KONSOLA W HISTORII BEZ EKSOW.

Brzmi dumnie, czuje dume, tylko xbox, tylko xboxowa bieda. :xboss:

Opublikowano

TRÓJNÓG, PIERWSZA KONSOLA W HISTORII BEZ GIER:(((

Opublikowano

yeti mowi prawde, a gekon blefuje

Opublikowano

yeti mowi prawde, a gekon blefuje

powiedział fan vity pierwszej konsoli oficjalnie pogrzebanej za życia

Opublikowano

bluber i papaj maja racje, w tym przypadku nikt nie blefuje choc w tym roku grand kingdom, steamworld heist, zero time dillema, danganronpa3, steins;gate 0, trails of the cold steel 2, nowy YS, exist archive, europejskie god eater 1 i 2 oraz odin sphere - calkiem calkiem jak na "trupka"

Opublikowano

no ale po co wymieniasz te multiplatformy?

Opublikowano

A tak swoją drogą, nie mogę sie przekonać do grania na hanheldach w ich pierwotnym założeniu - czyli "on go". W domu na kanapie to co innego. W parku, pociągu, maks to 20 minut.

Opublikowano

Rownież nie lubie grać na hanheldach na zewnątrz lub w podróży wiec jak gram to tylko w domu

Opublikowano

ja nie lubie grac na handheldach w trakcie podrozy, na zewnatrz to juz wogole ale w pomieszczaniach uwielbiam - czy to moj dom, czy szpital, czy delegacja, czy na pare dni nocowalo sie np u tesciow, praktycznie zawsze jak gdzies jade a wiem, ze bede nocowac i nie sa to wakacje to vitke lub psp mialem w plecaku

Opublikowano

ja nie lubię grać

Opublikowano

dębica

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.