Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 978,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Sunset na PC

link albo ban

Opublikowano

2014 - ZA ROK BĘDZIE MNÓSTWO GOTY GIER!

2015 - JESZCZE NIE, ALE JUŻ ZA ROK BĘDĄ TE GOTY GRY!

2016 - JUŻ PRAWIE, JUŻ DOCHODZĄ GOTY GRY OD SONY, JESZCZE TYLKO CHWILA!

2017 - XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

W 2017 to już te gry na Neo wyjdą i wtedy dopiero będzie wyjaśnienie kwestii MSu.

Opublikowano

Ogólnie to lekki zawód:/ u4 i remake ratcheta to stanowczo za mało jak na sony i tyle lat czekania na jakis rok z wysypem exow

Opublikowano

Ogólnie to lekki zawód:/ u4 i remake ratcheta to stanowczo za mało jak na sony i tyle lat czekania na jakis rok z wysypem exow

a tak sie jarałeś xD

Opublikowano

Zdecydowanie najlepiej z tej dwójki wypada ALIENATION :lapka:

Opublikowano

To co znowu biedny line up na PS4 w tym roku a miało być tak pięknie.

Crasha dostali ale w U4, jak się grało panowie ????????????? xD

Opublikowano

The Last Guardian.

Opublikowano

Zdecydowanie najlepiej z tej dwójki wypada ALIENATION :lapka:

:banderas:

Swietny szpil.

Opublikowano

Korzystając z okazji to może jakiś temat z głosowaniem na nazwę jubileuszowego CW z rozstrzygnięciem po E3

Opublikowano

Jak tam blubi, XCOM 2 nie wyjdzie na konsole? :pawel:

Opublikowano

Prosta zależność - SONY się ośmiesza, zaś rucha graczy w kakao to YETI znika  :kaz: tak pewnie przez tydzień tu nie wejdzie  :fsg:

Opublikowano

Suteq :obama:

ale anyway zbieranie okruchów z stołu PC MASTER RACE 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

To już nie mają tych głupich wymówek o wyjątkowości PC, jako idealnej platformy do tej gry? No i wsparcie dla pada na PC jak najszybciej proszę.

Opublikowano

To już nie mają tych głupich wymówek o wyjątkowości PC, jako idealnej platformy do tej gry? No i wsparcie dla pada na PC jak najszybciej proszę.

Za dużo kopii poszło na wyprzedaży na torrenty.org

Opublikowano

Wasteland, Xcom, Divinity, teraz Xcom 2...

@papaj

Wydaje mi sie ze nie mieli ekipy/czasu/budzetu na 3 platformy jednoczesnie, tym bardziej ze jeszcze sporo z bugami na PC sie mocowali po premierze.

Opublikowano

Iksdedede

To co, po BB ps4 mam schować do szafy?

13339539_1050753244992417_62209034016088

Polecam :cool: takie zastosowanie

Opublikowano

Pięknie, Person 5 na początku roku, bo po co mieliby wydawać na końcu, gdzie wychodzi pełno gier, a kalendarz jest tak wypchany, że jedynie ratuje posiadanie Xbona bez gier. No i ta wiadomość o Sunsecie na PC, ogra się na DS4 jak cała bibliotekę x-trupa :kaz:

Sunset Overdrive PC On Its Way; Windows 10 (UWP) Only

http://wccftech.com/sunset-overdrive-pc-possibly-heading-to-pc-windows-10-exclusive/

Czuje dume, tylko xbox, pierwsza konsola w historii bez eksów, dzięki ci Knurze :xboss:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.