Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ok, fajnie ale w co wy gracie na tym PC poza 3dmarkiem? Czasem tez pclab jest ograny i wyprzedaż na steamie, jakies jeszcze fajne gry? Sa już acziki za kupienie ilości gier na steamie? Platyna jak sie nie odpali niczego do czasu kolejnej letniej wyprzedaży

Ja mam grania od zayebania, ale gry w ktore grywam nikogo tu nie interesuja wiec po co sie produkować ?

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ja tylko Was uświadamiam, jak nisko jesteście usytuowani z perspektywy gigantów

No ale niektórzy jeszcze sie uciesza, ze bedą nawodnieni

Edit

Velius Twój argument jest invalid, jakbyś moze napisał coś o tym co masz do ogrania byłoby valid

Edytowane przez xmortex

Opublikowano

Szkoda, że nie widzisz jak nisko klęczysz z naszej perspektywy :)

Opublikowano

:pawel:

Opublikowano

Widzę, że Dave też to zauważył, że random wbija i miota się nie znając zasad tematu. :dafuq:

Długo nie wytrzyma. :kaz:

Opublikowano

Wbijaj ziomus.

Opublikowano

najnowszy Batman na PC już śmiga w 60 fps, tutaj tip

Edytowane przez Lokomotywa

Opublikowano

Lokomotywa masz link zepsuty, standard to co spieprzył developer na PC od razu poprawią ludzie. Na konsoli na bagnach tymczasem dalej lock na 20fps

Opublikowano

Najbardziej bawią mnie pececiorze, którzy się dziwią konsolorzom z tej beki Batmana, kiedy na konsolach ciągle dostajemy chuyowe porty, pełne błędów i problemów xD 

A tu głównie chodzi o to, że gdy grupa ludzi, która samozwańczo określa się master racem oraz masowo i świadomo zakłada te przechuyowe "boskie" avatary z żółtym tłem (oprócz ravena, który jako jedyny ma jakąś godność blacharską i normalny avek), to wtedy takie wpadki z Batmanem wyglądają po prostu... Nic tylko  :empathy: .

Szejdowi to już w ogóle psycha siadła.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

po szkole chyba

Odbiorę Ciebie, które gimnazjum?
Opublikowano

Boję się że zderzenie z grafiką na pc dejwa zniszczy jego cały światopogląd.

P.s. puść mu wieska 3 w full hd na ultra, dopraw gta 5 w 60 klatkach i dobij huniepop

Opublikowano

Hunie pop :banderas:

Opublikowano

HuniePop :banderas:

Opublikowano

Najbardziej bawią mnie pececiorze, którzy się dziwią konsolorzom z tej beki Batmana, kiedy na konsolach ciągle dostajemy chuyowe porty, pełne błędów i problemów xD 

A tu głównie chodzi o to, że gdy grupa ludzi, którzy samozwańczo określa się master racem oraz masowo i świadomo zakłada te przechuyowe "boskie" avatary z żółtym tłem (oprócz ravena, który jako jedyny ma jakąś godność blacharską i normalny avek), to wtedy takie wpadki z Batmanem wyglądają po prostu... Nic tylko  :empathy: .

Szejdowi to już w ogóle psycha siadła.

Ej, Figarson na jakiej platformie jest najlepsza wersja gry z twojej sygnatury? 

:master: :master:                              :master: 

:master:         :master:            :master:

:master: :master:                   :master:

:master:                           :master:

:master:                                     :master: 

No właśnie.

Opublikowano

Na jakiej platformie jest najlepszy DOOM?

:sorcerer:  :sorcerer:                :sorcerer:

:sorcerer:       :sorcerer:           :sorcerer:

:sorcerer:           :sorcerer:       :sorcerer:

:sorcerer:              :sorcerer:    :sorcerer:

:sorcerer:                :sorcerer:  :sorcerer:  

dobra, nie chcę mi się robić dalej. Odpowiedź brzmi N64.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Przykro mi, ale nie

Opublikowano

Wyrwanie głowy i rzucenie nią w przeciwnika. :obama: :obama: :obama: 

Opublikowano

Figaro kupił wii u niedawno dajcie mu jeszcze troszkę czasu na oszukiwanie samego siebie. ;)

Opublikowano

No super mod, dodali krew i rozrywanie kawałków głowy. Yaay. Publika na E3 dałaby owacje na stojąco.

A ja przecież w ogóle nie mówiłem o oryginale. 

Opublikowano

No faktycznie w doomie nie było krwi i brutalności wcześniej. Dodali wiele elementów nie zmieniając przy tym esencji rozgrywki czyli szybkiej i efektownej rozwałki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.