Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Sciagaja sie, wystarczy ze jak Xa zostawiasz ja w trybie uspienia. Nawet przez strone z pracy mozesz sobie zarzadzac tym co ma Ci konsola sciagac. Suteq - Asasyn potrzebowal pobrania calej gry przez siec ^^

Srednie patche na Xboxie (Forza, zombiaki) - 13Gb ? No nie zdarzaja sie takie na PS4.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Izi i te jego haluny. PS4 bez instalacji i wielkich patchy. 20 gb aktualizacje na Xone XD Kolejny Mendrek.

Opublikowano

Izi widze mentalnie ciagle w 2013r XD.

Opublikowano

Przeciez to wy narzekacie ^^ na software, na z(pipi)ane porty, ktorych nikt nie chce kupic, na konsole, na mialka spolecznosc, w porownaniu z ta z 360tki (trudno by byla inna, skoro konsoli tez nikt nie kupuje), na grafike, "no mogli z tym pokazem Gearsow poczekac"! gwozdziem do trumny sa koledzy, ktorzy ogladajac nagrany gamplay z shareplaya w 720p twierdza, ze to gameplaye z potenych Pecetow xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Najwiekszy jak na razie patch mialem 6gb. Zanim gra sie zainsralowala do grywalnej wersji mialem to pobrane. To i tak szybciej niz instalacja+pobranie patcha z serwerow sony.

Co do spolecznosci to praktycznie codziennie siedzimy w kilka osob w grupie i w cos gramy. Czy to np. Titanfall czy gta.

No ale z izim nikt nie chcial grac to gada ze slaba spolecznosc. xd

Edytowane przez suteq

Opublikowano

uuf, ciesze sie ze naleze do tej wiekszej grupy osob, ktora nie ma problemow z transferem na PS4 i nie musze co 40 stron wklejac zjdec z Vity. ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Polecam sobie przypomnieć patcha do Dead Rising 3 czy Wolfensteina na Xboxa.

Opublikowano

I teoretyk sie przyplatal ;)

Opublikowano

Napisal Don, ktory DriveCluba calakuje w 1 dzien trzymajac ciagle wcisniety gaz na zakretach ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Vita i jej wifi to w ogóle karny kutas dla Sony, nie dość że automatycznie jest włączone oszczędzanie energii na wifi, to jeszcze to jest tak ch wykonane, że nawet remote play z 10 metrów potrafi rwać xD 

Opublikowano

Polecam sobie przypomnieć patcha do Dead Rising 3 czy Wolfensteina na Xboxa.

Figaro a który mamy rok 2003? :D co ty masz modem i neta liczonego w bitach? :P 10 GB to wcale nie tak dużo,  a dwa grę można odpalić w trakcie pobierania patcha.

Opublikowano

No bo podstawki DC po premierze ludzie wcale przez weeken nie konczyli, bo wiesz to taaaka potezna gra byla :)

Opublikowano

Vita i jej wifi to w ogóle karny kutas dla Sony, nie dość że automatycznie jest włączone oszczędzanie energii na wifi, to jeszcze to jest tak ch wykonane, że nawet remote play z 10 metrów potrafi rwać xD

Wszytskie te bezprzewodowe sieciowki to jakas kpina - i w PS4 i w Xboxie, a przez to nie jest az tak drogi komponent!
Opublikowano

Mam xo przez wifi i zawsze maxem idzie. No ale to MS. :banderas:

Opublikowano

Xbox w Japonii coraz lepiej, zamiast 100 sztuk dwa tygodnie temu, teraz osiągnął aż 201 :dynia:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Co za przegrywy, chociaż to i tak o 190 więcej niż w Polsce.  :kaz:

Opublikowano

No bo podstawki DC po premierze ludzie wcale przez weeken nie konczyli, bo wiesz to taaaka potezna gra byla :)

Nom , około 20h+ zeby przejechac wszystkie tury(podstawowe), a na wszystkie gwiazdki to pewnie z 25h+.

Tak jak to sam napisałes w temacie FM6

Nie grałes - nie masz prawa sie wypowiadac

Edytowane przez Welna

Opublikowano

No czyli tyle co ludzie graja w nowa gre przez dluzszy 3 dniowy weekend. Milo ze potwierdzacie wszystko co pisz heh.

Opublikowano

Zapomniałem, Dla Ciebie FM to seria generacji do ktorej fapujesz w kazdej wolnej chwili. Wielbisz ja i chwalisz na wszystkich frontach A jak sie potem okazuje

Oj będzie grane :) W sumie niepotrzebnie FM5 kupowałem. Jeszcze nie ruszone :P

Takzde ten tego STFU na temat racerów

Opublikowano

No i? Prawie wszystkie Forzy od X360 mam mocno ograne, więc co tu FM5 zmienia bo nie czaję?

To nie PS4 z jednym racerem od Sony trzeci rok na rynku  :reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

To zmienia ze (pipi) jak to FM6 zmieniła sie wzgledem piatki. Jak to Poprawili Grafe , IQ , AA sratatata costam costam. A FM5 znasz tylko z YouTube

I przy okazji jedziesz Ficusia, ze na podstawie YouTube jego Opinia jakoby Carsy były lepsze "graficznie" od FM6 jest (pipi) warta i zeby sie nie wypowiadał.

Wiec trzymajac sie Twojej Retoryki  , Twoje zdanie na Temat FM6 / FM5 / DC i zapewne PCars,w ktore tez prawdopodobnie nie grałes mozna sobie wsadzic w du...

Edytowane przez Welna

Opublikowano

To zmienia ze (pipi) jak to FM6 zmieniła sie wzgledem piatki. Jak to Poprawili Grafe , IQ , AA sratatata costam costam. A FM5 znasz tylko z YouTube

I przy okazji jedziesz Ficusia, ze na podstawie YouTube jego Opinia jakoby Carsy były lepsze "graficznie" od FM6 jest (pipi) warta i zeby sie nie wypowiadał.

Wiec trzymajac sie Twojej Retoryki  , Twoje zdanie na Temat FM6 / FM5 / DC i zapewne PCars,w ktore tez prawdopodobnie nie grałes mozna sobie wsadzic w du...

Ale ameba z Ciebie XD No ale wiesz, mam FM5 i odpalałem grę i wiem jak wygląda first hand i jak odpalam direct feed z gamersyde, to widzę jakie są zmiany.

Dalej nie ogarniasz?

Opublikowano

Jeśli chodzi o racery to z botów polecam Colina. :cool::lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.