Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Czyly gameplay z nowej gry Platinum to dzisiaj pewniak?

Pewne jak to ze MGS3>MGS2 :cool::lapka:

Ehh to nie oglądam.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 982,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

W internetach byl lament, ze gra w europie nie dobila nawet do 100tys. a 2/3 sprzedazy ciagnelo wylacznie USA. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

A to co ms nie zarabia na sprzedaży w USA? Xddd

Izi czekam na linki do wywiadów.

Opublikowano

Dobra, SO to byl bez watpienia ogromny sukces jak doliczymy USA!

z 300tys sztuk poszlo jak cieple buleczki ! Wszyscy byli w soku, ze nowe IP az tak dobrze sie sprzedaje. 

Opublikowano

Ja byłem w żelu

Opublikowano

1,5 mln BB na 20 mln konsol - dominacja jak za czasow ps2

0,8 mln SO na 7 mln konsol - gwozdz do trumny xboxa

Opublikowano

20 mln vs 7 mln.... Faktycznie wygląda to na dominację. Po prostu Sunset (podobnie jak Infamous) jest grą którą przeciętny janusz chętniej kupi niż BB. Serio, jak walczyć z niebieskimi, to nie ich argumentami.

Opublikowano

Izi jakie majaki xddd dobrze wiedzieć ze klapy wiedzą czym i kiedy MS ma się chwalić i jakie państwa wliczać do wyników sprzedaży.

Opublikowano

Do tego gatunki niemalze identyczne ! 

Nie no - MS ma nbardzo duzo powodow do dumy, dlatego czesto zamiast wynikow sprzedaz i liczb, dostajemy mase newsow ze MS jest zadowolony,a sytuacja jest dla nich bardzo korzystna xD. Pewnie Mazzeo je opracowuje...

Edytowane przez easye

Opublikowano

kiedy youtube zmienil design odtwarzacza? 

Opublikowano

Bloodborne to był kozak, szkoda, że raczej nie wyjdzie w pełnej wersji bez dropów na jakiś mocniejszy sprzęt

Opublikowano

@   :gayos:

zmienił się po zainstalowaniu Windows 10

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Slyszalem, ze dzis o 16 dobry kabaret ma byc. Poziom tych co na dwojce pokazuja.

Opublikowano

Do 16-tej już niewiele czasu. Radzę klapkom, aby nie zwlekały z poszukaniem tego:

s6lisw.jpg

Wiadomo...okres urlopowy w aptekach...zaopatrzenie nie tak sprawne...wakacyjne korki na drogach itp itd... :cool:

Opublikowano

Tak myślałem, ale w robocie na win7 też mam inny, stąd pytanie ;) 

Opublikowano

Tak myślałem, ale w robocie na win7 też mam inny, stąd pytanie ;)

:facepalmz:

Opublikowano

Rejos, w przypadku takich serwisów jak youtube czy facebook update'y wprowadzają partiami i może zdarzyć się, że kolega na swoim koncie będzie miał już nowy wygląd, a ty na swoim stary. System operacyjny tu nie ma znaczenia

Opublikowano

O, dzisiaj konfa Microsoftu. Znowu "thank you", "games, games" i "best line-up in xbox history".

Tymczasem, nie dalej jak dwa lata temu...

hqdefault.jpg

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Nie masz jakiegoś newsa do napisania?

Nie masz, bo cie wyje.bali

tEk6q2b.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.