Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Mam wszystkie części FM od 3 i FH ale klapek będzie mi mówił, że znam z jutuba XD

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jutro premiera tego DriveCluba w plusie. Nieźle, tylko 9 miesięcy spóźnienia  ;) chociaż dokładnie nie pamiętam, kiedy to miało być. Kto chciał, to pewno dawno już kupił.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Mam wszystkie części FM od 3 i FH ale klapek będzie mi mówił, że znam z jutuba XD

Mam DC od premiery , Mam wszystkie Toury , przejechałem wszystko na wiele wiele sposobów, Scigałem sie w niezliczonych wyzwaniach z forumowiczami i nie tylko, Wiec nie bedziesz mi mówił Botku ze DC to słaba/ krótka gra bo fun jaki daje wciaga wszystko co pojawiło sie na One

Opublikowano

DriveClub?

71

:cool::lapka:

Opublikowano

Jeśli chodzi o racery to z botów polecam Colina. :cool::lapka:

Wszystko, co nie ma w nazwie FORZA jest. kopia z NFS'a ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mam DC od premiery , Mam wszystkie Toury , przejechałem wszystko na wiele wiele sposobów, Scigałem sie w niezliczonych wyzwaniach z forumowiczami i nie tylko, Wiec nie bedziesz mi mówił Botku ze DC to słaba/ krótka gra bo fun jaki daje wciaga wszystko co pojawiło sie na One

XD Gdzie napisałem, że to słaba gra?  :reggie:  Krótka? Sam napisałeś, że zrobienie kariery to 20H  :yao:

Nie wiem czy nie zauważyłeś, ale ja ani słowa nie napisałem o DC. Oczywiście z DC jak zwykle jeden z frustratów z klapsetjszyn (izi) wyskoczył, gdy mowa była zupełnie o czym innym, także ten tego.

To zadziwiające jak klapy każdą dyskusję o czymkolwiek zamieniają na temat o DC XD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

:reggie: odnetniNoklyt#

Chciałeś się pochwalić nowym nickiem? ;)

Opublikowano

No właśnie widzę. Tak na wszelki wypadek jakby ktoś Twoich statusów nie zauważył :P

Opublikowano

Oj tam może troszkę ;). Nadal beka z Batmana czy już coś nowego w CW? 

Opublikowano

To była jakaś beka z tej pięknej, porywającej i świetnie zoptymalizowanej produkcji?

Opublikowano

No jak przylazłeś to beka z ciebie. 

Opublikowano

PSN to idzie pełnym łączem jak macie net niebieskiej cebuli z Netii.

W przypadku UPC 250 nawet sprzętowo ps4 nie daje rady, brakuje standardu WiFi ac i karta sieciowa jak w Ps2 10/100MB

Edytowane przez Codename

Opublikowano

podrzuce wam botki amunicje - moj post z tematu o driveclub:

jutro premiera wersji plusowej ale uwaga jest jedno (pipi) ALE hahahaha:

od jutra kazdy posiadacz ps plus bedzie mogl sciagnac gre w wersji driveclub ps plus edition i grac OFFLINE

do trybu online poczawszy od jutra beda wysylane klucze aktywacyjne - czestotliwosc i ilosc rozeslanych bedzie zalezna od tego jak zachowywac sie beda serwery gry gdy liczba osob bedzie sie zwiekszac

9 miesiacy po premierze a oni dalej nie sa na 100% pewni czy im serwery wytrzymaja i beda limitowac w pierwszej fazie tryb online dla plusikowcow!!!!

Opublikowano

pewnie tez mu milion razy pisali by przelaczyl konsole w stan wstrzymania, ale woli sprawdzac wszystko dookola, a na koncu sie okaze ze ma adres ip prywatny od providera ^^

PSN to idzie pełnym łączem jak macie net niebieskiej cebuli z Netii.

W przypadku UPC 250 nawet sprzętowo ps4 nie daje rady, brakuje standardu WiFi ac i karta sieciowa jak w Ps2 10/100MB

U sutqa wszystko dziala na pelnej predkosci. Tak to juz jest w swiecie botow i ich 1Mb laczy ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

podrzuce wam botki amunicje - moj post z tematu o driveclub:

jutro premiera wersji plusowej ale uwaga jest jedno (pipi) ALE hahahaha:

od jutra kazdy posiadacz ps plus bedzie mogl sciagnac gre w wersji driveclub ps plus edition i grac OFFLINE

do trybu online poczawszy od jutra beda wysylane klucze aktywacyjne - czestotliwosc i ilosc rozeslanych bedzie zalezna od tego jak zachowywac sie beda serwery gry gdy liczba osob bedzie sie zwiekszac

9 miesiacy po premierze a oni dalej nie sa na 100% pewni czy im serwery wytrzymaja i beda limitowac w pierwszej fazie tryb online dla plusikowcow!!!!

Z czego tu beczyć. To wszystko już było.

Opublikowano

izi jaki pyszny ból dupy, po prostu miód :banderas: 

Opublikowano

Jutro premiera tego DriveCluba w plusie. Nieźle, tylko 9 miesięcy spóźnienia  ;) chociaż dokładnie nie pamiętam, kiedy to miało być. Kto chciał, to pewno dawno już kupił.

Na premierę PS4 w Plusie pamiętamy [*]

Opublikowano

Gra online na kartki. Dominacja jak za czasow ZSRR.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Może mendrek w końcu kupi PS4 - no dali grę AAA w plusie :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.