Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Te gry jak Tomb Raider zawsze mnie rozwalają. Nikt oczywiście nie słyszy jak koleś o wadze na oko 90-100kg jest wciągany pod wodę :D

ale zdajesz sobie sprawe ze gry to fikcja i maja bawic i serio nie wszystko musi byc poparte realizmem, 

mialem takiego kolege lekko obeznany w gierkach i zawsze to pie,rdolil ze w rzeczywistosci tak by nie bylo, to nie realne itd 

zaorac takich graczy

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

MONOPOL 

Opublikowano

Scalebound ma potencjał, tak samo Quantum. Resztę ZAORRRRRAĆ.

Opublikowano

Najpierw Boty :sir: potem podczas konferencji :mog: w drugiej czesci konferencji :facepalmz: koncówka :frog:

Opublikowano

this is 4 GAMERS XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Te gry jak Tomb Raider zawsze mnie rozwalają. Nikt oczywiście nie słyszy jak koleś o wadze na oko 90-100kg jest wciągany pod wodę :D

ale zdajesz sobie sprawe ze gry to fikcja i maja bawic i serio nie wszystko musi byc poparte realizmem, 

mialem takiego kolege lekko obeznany w gierkach i zawsze to pie,rdolil ze w rzeczywistosci tak by nie bylo, to nie realne itd 

zaorac takich graczy

Ale to jest po prostu głupie, jeśli etap jest zrobiony tak że w założeni mamy nie narobić hałasu, zagrać go po cichu to logika podpowiada mi, że je.bnięcie kupy mięsa do wody jednak zwróci uwagę strażników

CZAISZ TYPIE CZY CI TO INACZEJ WYTŁUMACZYĆ? :shotgun:

Opublikowano

Halo Wars 2 Xbox One and Windows 10 :newell: dzięki MS

Opublikowano

Ogra się na PC :cool:

Opublikowano

czolo

Opublikowano

no, przynajmniej po tej konferencji dowiedziałem się, że mogę nagrywać gameplay z gierek na Windows 10 bez używania 3rd party narzędzi :gayos:

Opublikowano

Zaorane bo gra wyjdzie na PC :D Super argument za XO :D

Opublikowano

HALO WARS 2

ZAORANE

Microsoft zapowiada nowe Halo - i od razu na PC

Jedyne co tu jest zaorane to Xbox.

Opublikowano

zaorac takich graczy

Ale to jest po prostu głupie, jeśli etap jest zrobiony tak że w założeni mamy nie narobić hałasu, zagrać go po cichu to logika podpowiada mi, że je.bnięcie kupy mięsa do wody jednak zwróci uwagę strażników

CZAISZ TYPIE CZY CI TO INACZEJ WYTŁUMACZYĆ? :shotgun:

no ale na ch,uj w gierkach zrobionych na szybka, efektowna rozgrywke na sile szukac logiki ? pewnie z filmami tez tak masz ze pod nosem komentujesz ze naprawde by tak samochod nie wybuchl :yao:

Opublikowano

mamy dla was super 1st party megatone na koniec!

KOLEJNE HALO :obama::banderas::fsg:

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Halo Wars 2 od CA :banderas:

Opublikowano

HALO WARS 2

ZAORANE

Ale co zaorane ?

jajco

kontynuacja najlepszego RTSa na konsolach od twórców Total Wara

czy ja kur.wa muszę to tłumaczyć?

zajebista konfa :exact: :exact: :exact:

Opublikowano

zaraz sie zacznie podyarka klonem xenoblade od japonskiego deva, co ponoc japonia nikogo, ktory wyglada jak gierka z wiiu i dziala gorzej niz gierka na wiiu

3..2...1 start

Opublikowano

Niech tylko jeszcze powiedzą, że scalebound i quantum break wyjdą na PC i konfę uważam za całkiem udaną

Opublikowano

Wyłączyłem tą żenade, a tu halo Wars, pokazali coś?

Mam nadzieje, że to będzie prawdziwy rts na pc, a nie popłuczyny z konsol.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Mazzeo :D

Jaki rage zawiało grozą

Edytowane przez tomci23

Opublikowano

Wyłączyłem tą żenade, a tu halo Wars, pokazali coś?

CGI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.