Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Smok naperdala Gianat Enemy Crab a w tle gra nowa plyta Prodigy :obama:

Jak japonia to tylko Scalebound.

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Wyłączyłem tą żenade, a tu halo Wars, pokazali coś?

Środkowy palec właścicielom Xboxa - frajerstwo kupiło konsole, a wszystkie "exy" wychodzą na blache. Nawet nowe Halo z miejsca multiplatforma xd

Edytowane przez Observer

Opublikowano

w rocksolid 15fps dzieki mocy dx12, rdzeni od kinnecta, nowych devkitow i chmury

Opublikowano

w rocksolid 15fps 

Nawet jakby było w 60 to i tak byś w to nie zagrał jednoplatformowcu. 

Opublikowano

Ten nowy gameplay Lary :obama:

QB duchowy nastepca Max Payne :obama:

Crackdown malo pokazali i jakies tech demko ale coop na 4 z taka rozruba :obama:

Scalebound rowniez coop na czterech, cztery smoki i walka z hydra :obama:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

no ale na ch,uj w gierkach zrobionych na szybka, efektowna rozgrywke na sile szukac logiki ? pewnie z filmami tez tak masz ze pod nosem komentujesz ze naprawde by tak samochod nie wybuchl :yao:

Lara skrada się pół tej prezentacji = gra nastawiona na efektowną, szybką rozgrywkę :yao: Przez takie uproszczenia gry są teraz tak banalnie łatwe.

Zresztą nikt kto logicznie myśli nie kupił by Xboxa do grania więc nie wiem czy jest sens z tobą dyskutować :daddy:

Opublikowano

zaraz sie zacznie podyarka klonem xenoblade od japonskiego deva, co ponoc japonia nikogo, ktory wyglada jak gierka z wiiu i dziala gorzej niz gierka na wiiu

3..2...1 start

zaraz sie zacznie jaraniem grami ktore wyjda pod koniec roku na ps4

3..2...1 start....

oh wait :yao:

Opublikowano

Goty konfa. Klapy na ustach z pelnymi kolanami :daddy:

Opublikowano

Dobra no to teraz czekamy na to co kitajce maja do zaproponowania na swojej konferencji.

:dynia: [/dynia]

Sorry ziomeczki walkower dla MS

Quantum brake, Scalebound, Halo 5 i Halo Wars, Recore, gierka od Rare, Crackdown

Gdyby sony chcialo zapowiedziec tyle gier musialoby ujawnix caly swoj lineup do roku 2020

A ze graficzki nie ma? Coz Xbox jest konsola slabsza, wiec musi nadrabiac jakoscia co zreszta sie udaje

Opublikowano

Wiadomo, że graficzka to nie wszystko, ale ewidentnie coś im w architekturze tej konsoli nie pykło.

Opublikowano

Dobrze się ogląda konferencje posiadając wszystkie 4 platformy do grania:)

:D 

Opublikowano

A ze graficzki nie ma? Coz Xbox jest konsola slabsza, wiec musi nadrabiac jakoscia co zreszta sie udaje

Op op oppa Mendrek style.

Opublikowano

no ale na ch,uj w gierkach zrobionych na szybka, efektowna rozgrywke na sile szukac logiki ? pewnie z filmami tez tak masz ze pod nosem komentujesz ze naprawde by tak samochod nie wybuchl :yao:

Lara skrada się pół tej prezentacji = gra nastawiona na efektowną, szybką rozgrywkę :yao: Przez takie uproszczenia gry są teraz tak banalnie łatwe.

Zresztą nikt kto logicznie myśli nie kupił by Xboxa do grania więc nie wiem czy jest sens z tobą dyskutować :daddy:

no faktycznie lepszym wyborem jest pecet gdzie wystarczy premiera duzej gry AAA ktora wydana jest w takim stanie ze trzeba blokowac komentarze na steam, a pozniej gre usunac :yao: nie mowiac juz o super produkcjach typu zabawa drazkiem czy prysznic ze starym xD

Opublikowano

Quantum Break ciekawie się zapowiada, ale przecież nie kupię konsoli dla jednej gry żeby potem stała i się kurzyła :reggie:

Poziom trudności też mogliby trochę zwiększyć (chyba, że to specjalnie na prezentację uruchomili w jakimś very casual).

Opublikowano

Quantum Break ciekawie się zapowiada, ale przecież nie kupię konsoli dla jednej gry żeby potem stała i się kurzyła :reggie:

To kup, ograj i sprzedaj jak ja to zrobie z ps4 i u4. 

Opublikowano

Op op oppa Mendrek style.
Jestem dumny z tego ze porownujesz mnie to tak wybitnego uzytkownika forum PSX extreme.

Przyznam nieskromnie ze latami sledzilem jego posta starajac sie odkryc te niezwykle konstrukcje logiczne

Pozdrawiam

Opublikowano

fantastycznie sie zapowiadaja te wszystkie gry, nawet Crackdown którego nie trawie mnie zaciekawił, no i Scalebound wygląda całkiem porządnie. No i ta petarda Halo Wars 2. Z xone jeszcze nie było tak dobrze, 2016 rokiem tej konsoli.

Opublikowano

QB, Recore, Sea of Thieves, Scalebound, Gears 4, Halo Wars 2, Crackdown, a pewnie jeszcze dojdzie do tego Forza Horizon 3 :banderas:

Dodac multiplatformy w postaci Mass Effect 4, Doom, Deux Ex, Mafia 3, indyki jak Ashen i mamy najlepszy rok dla gamingu na nowej generacji.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Nagle strategie na konsolach takie pozadane xDDDDD Kisne xDDDDDD

Opublikowano

Halo wars to jedyna warta uwagi strategia na konsolach, ale co kalifat sony moze o tym wiedziec

#Roznorodnosc #kiedyklapydostalyjakasstrategie

Opublikowano

Albo gry albo grafika 

Wybierz swoje przeznaczenie !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.