Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ten nowy gameplay Lary zayebisty, czemu oni tego nie pokazali na E3 tylko jakies januszowe press x to wspinaczka po gorze?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Albo gry albo grafika 

Wybierz swoje przeznaczenie !

http://www.morele.net/

Opublikowano

Jako posiadacz obu konsol jestem (pipi)a zalamany, na co interesuje mnie sb i lara, ktora i tak wyjdzie na pc i ps4, a na konsoli sony p5, i u4 bo reszta gier to Uj wie kiedy wyjdzie. Ta generacja to największa s(pipi)nia elektronicznej rozrywki ever...

Opublikowano

fantastycznie sie zapowiadaja te wszystkie gry, nawet Crackdown którego nie trawie mnie zaciekawił, no i Scalebound wygląda całkiem porządnie. No i ta petarda Halo Wars 2. Z xone jeszcze nie było tak dobrze, 2016 rokiem tej konsoli.

QB, Recore, Sea of Thieves, Scalebound, Gears 4, Halo Wars 2, Crackdown, a pewnie jeszcze dojdzie do tego Forza Horizon 3 :banderas:

Dodac multiplatformy w postaci Mass Effect 4, Doom, Deux Ex, Mafia 3, indyki jak Ashen i mamy najlepszy rok dla gamingu na nowej generacji.

2016 kolejny rok z rzedu gdzie Xbox depcze chinski plastik. miazga. :banderas:

Opublikowano

Halo wars to jedyna warta uwagi strategia na konsolach, ale co kalifat sony moze o tym wiedziec

#Roznorodnosc #kiedyklapydostalyjakasstrategie

All units, local units. Rtsy na konsolach, taaaa, dlatego cieszę się, że będzie na pc.
Opublikowano

Dobra nadrobiłem informacje z tej "niszczycielskiej" konfy  ,QB i Scalebound wyglądają okej choć po PG spodziewałem się większego (pipi)nięcia na plus Halo Wars 2 reszta to już :teehee:

Opublikowano

Jako posiadacz obu konsol jestem (pipi)a zalamany, na co interesuje mnie sb i lara, ktora i tak wyjdzie na pc i ps4, a na konsoli sony p5, i u4 bo reszta gier to Uj wie kiedy wyjdzie. Ta generacja to największa s(pipi)nia elektronicznej rozrywki ever...

Konsole niestety troche moca nie domagaja, ale tragedii nie ma imo, sa wciaz mocniejsze niz serwery PSN, a to juz cos :cool::lapka:

Exy poki co mnie jaraja, choc nie wiem dlaczego MS decyduje sie na wydawanie flagowych tytulow Xboxa na PC, serio... to tylko zaszkodzi sprzedazy X'a :dunno:

Opublikowano

Dobrze się ogląda konferencje posiadając wszystkie 4 platformy do grania:)

Jeszcze lepiej się ogląda chuyową konferencję konsoli, którą się planuje kupić. Godzina heheszków i tysiaczek zaoszczędzony :banderas:

Opublikowano

A jakie ty masz flagowe tytuly z Xa na PC bansai? Fable Legends? xd

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

kinoman.tv

Opublikowano

MS jak zwykle zmiażdżył, konfa 9/10, dobrze iść zieloną drogą życia :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Soul jak psychika?

Podtrzymuje moją wypowiedź, tylko QB/SB resztę zaorać, grafika na poziomie PS4 może kiedyś.

Opublikowano

No moze nie flagowe, ale fable i halo wars na PC? A lista pewnie bedzie sie powiekszac tylko.

Opublikowano

Quantum Break ciekawie się zapowiada, ale przecież nie kupię konsoli dla jednej gry żeby potem stała i się kurzyła :reggie:

To kup, ograj i sprzedaj jak ja to zrobie z ps4 i u4. 

Aż tak QB mi się nie podoba. Za dużo zachodu.

Opublikowano

Beka, że soulsy 3 wyglądają gorzej niż BB lel

Opublikowano

Jako, że to jest bardzo poważny temat, to pasuje poważnie podsumować konfe Micro.

Nie mają pomysłu na to jak sprzedać ludziom XO i w sumie się z tym nie kryją. Przy większości zapowiedzi słyszeliśmy również "Windows 10", co brzmi jak "nie musicie wydawać kasy na XO, żeby zagrać w gierki które prezentujemy". Jak się zastanowić chwilę i bez złośliwości, to jest w tym pewna szczerość, której brakowało SONY, zapowiadającemu indyki z PC jako eksy, co w sposób oczywisty wprowadzało ludzi w błąd.

Nie ważne, ważne, że z tych exów-exów chyba tylko klatkujący Scalebound prezentuje się naprawdę ciekawie (słaby design bohatera w japońskiej gierce? niemożliwe!) na tyle, że byłbym skłonny wydać na niego ponad 200 zł, ale nadal nie dopłaciłbym 1400 zł za konsolę, to jeden ex. Crackdown? Ok, olejmy grafę, ale M$ nie pokazał w ogóle tej gry, zobaczyliśmy rozpadające się budynki i tyle. Serio? Który raz to zapowiadają? W przypadku QB podnieta wynosi średnią krajową, strzelanie wygląda fatalnie (fajerwerki, ale jak się człowiek zastanowi nad tą mechaniką, to bida panie), scenki przerywnikowe spoko, jak w tej grze strzelanie ma być głównym daniem, to ja postoję. W trzech przypadkach nie wiemy kiedy gra wyjdzie, może w 2016, ale bez pewności. Słabo, gdzie ta polityka zapowiadanie gierek pół roku przed premierą? O tych 3 gierkach trąbią znacznie dłużej. Klapy niech się nie śmieją, powinny sobie przybić piątkę z botami.

W tym roku wiemy co dostanie XO i jak kogoś jarają kotlety oraz odgrzewane kotlety, to może się jarać bardziej ( w końcu to i tak więcej niż dostanie PS4...), nowych ludzi do XO tym nie przyciągną, ew. tych, którzy ograli te same gierki na poprzedniej generacji. SONY ssie kule w całej okazałości, ale dzięki nieudolności M$ w produkowaniu nowych, świeżych, przyciągających uwagę IP wystarczą im lepsze multiplatformy (w które gramy najwięcej, bo kurde w co innego grać na tej generacji?). Grafika serio nie ma znaczenia, jeżeli gra oferuje interesującą rozgrywkę, design, można walczyć z przewagą technologiczną (na co liczyłem jeszcze jakiś czas temu...), ale M$ nie bierze tego pod uwagę.

Update kompa najrozsądniejszym wyborem każdego gracza.

Opublikowano

ReCore
Quantum Break
ScaleBound
Crackdown 3
Gears of War 4
Sea of Thieves
Halo Wars 2

Forza Horizon 3

ile z tych gier wychodzi również na Windows 10? Podpowiem: dwie. I zapewne głównie z powodu reprezentowanego gatunku (MMO i rts)

także darujcie sobie gadki o exach xboxa na pc. Od roku słyszę o Sunset Overdrive i Halo MCC na kompach i jakoś nadal nie ma :dunno:

swoją drogą to jak patrzę na tą listę wyżej to żal mi tych co mają PS4. Serio.

Opublikowano

Nie oglądałem bo byłem w pracy. To co, zagram w Forzę Horizon 2 na moim kozak GTX-ie ze smokiem czy nie?

Nie.

Zagrasz w jakieś mmo i strategię halo. 

Opublikowano

ReCore

Quantum Break

ScaleBound

Crackdown 3

Gears of War 4

Sea of Thieves

Halo Wars 2

Forza Horizon 3

ile z tych gier wychodzi również na Windows 10? Podpowiem: dwie. I zapewne głównie z powodu reprezentowanego gatunku (MMO i rts)

także darujcie sobie gadki o exach xboxa na pc. Od roku słyszę o Sunset Overdrive i Halo MCC na kompach i jakoś nadal nie ma :dunno:

swoją drogą to jak patrzę na tą listę wyżej to żal mi tych co mają PS4. Serio.

FH 3? Dodałbym do tej listy Forza 7, Forza Horizon 4, Halo 5: PZU, Halo 6, GoW 5.

ReCore -data wydania

QB- data wydania

Scalebound - data wydania

itd.

Takich "konkretów" na PS4 masz 2 razy tyle.

Halo Wars 2 (to już któryś raz ci ludzie powtarzają) zostało zapowiedziane również na "Windows 10".

Sea of Thieves- wyjdzie na PC...

Tyle exów i to już...  nie wiadomo kiedy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.