Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

ReCore i QB wychodzą na wiosnę 2016, Crackdown 3 w lato 2016, Scalebound nie wiadomo.

przeciez napisalem ze Halo Wars 2 wychodzi na win10, czytałeś w ogóle mój post? poza tym dla mnie to exy, przeciez klaperskie pecety nie odpala nowej windozy.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Przeciez QB juz podali date premiery xd

Tak jak pisal Mazzeo, MS na PC daje tylko gry nastawione na multi w wiekszosci f2p wiec jezeli blacharze chca byc jechani na ostro to juz nie moj interes.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

ReCore

Quantum Break

ScaleBound

Crackdown 3

Gears of War 4

Sea of Thieves

Halo Wars 2

Forza Horizon 3

ile z tych gier wychodzi również na Windows 10? Podpowiem: dwie. I zapewne głównie z powodu reprezentowanego gatunku (MMO i rts)

także darujcie sobie gadki o exach xboxa na pc. Od roku słyszę o Sunset Overdrive i Halo MCC na kompach i jakoś nadal nie ma :dunno:

swoją drogą to jak patrzę na tą listę wyżej to żal mi tych co mają PS4. Serio.

I czym Ty się mazek podniecasz, widziałeś te AAA na PS4 jakie wychodzą w 2016 ?! 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

ReCore

Quantum Break

ScaleBound

Crackdown 3

Gears of War 4

Sea of Thieves

Halo Wars 2

Forza Horizon 3

ile z tych gier wychodzi również na Windows 10? Podpowiem: dwie. I zapewne głównie z powodu reprezentowanego gatunku (MMO i rts)

także darujcie sobie gadki o exach xboxa na pc. Od roku słyszę o Sunset Overdrive i Halo MCC na kompach i jakoś nadal nie ma :dunno:

swoją drogą to jak patrzę na tą listę wyżej to żal mi tych co mają PS4. Serio.

I czym Ty się mazek podniecasz, widziałeś te AAA na PS4 jakie wychodzą w 2016 ?! 

Te ktore beda przesuniete na 2017?

Opublikowano

Tylko Uncharted 4 na ps4 w 2016, Horizon i TLG pewnie przejda na 2017 jak Uncharted w tym roku :reggie:

Edytowane przez Copper

Opublikowano

http://uk.ign.com/videos/2015/08/04/scalebound-8-minute-extended-gameplay-demo-ign-first

Polecam obejrzec. 8 minut, spdkow fps juz tak nie usiwdczymy, walka z giant enemy crabem troche inna, ogolnie co sie w tej grze odpierdala to ja nawet nie :obama: Wyglada to lepiej niz wasze fajnal fantasy pietnascie i dragon quest jedenascie razem wziete.

I jeszcze coop na 4 :banderas:

Opublikowano

Wszystkie gry, które będą w gwg na 360 będą miały wsteczna kompatybilność. A sony co tam ps now i gra na kiblu na ps mortem?

Opublikowano

Zobaczycie co się będzie działo we Francji !

Opublikowano

Zobaczycie co się będzie działo we Francji !

Nowy projetkt Quantic Dream i Sony Bend!

Opublikowano

Hmm, spada. Czasami zazdroszczę niektórym tolerancji na niski framerate. No ale giera :cool: /10

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ale na pewno nie tak jak na tym streamie, a moja tolerancja jest dosc niska, od miesiaca gram w 60 w Elite: Dangerous wiec znowu mocniej to czuje :cool:

Opublikowano

I to Prodigy na sluchawkach :banderas:

Opublikowano

I tym się to różni.

Po konfach Sony jest zwykle euforia, emocje, jaranko i w ogóle pozytywne wibracje.

Po konfach MS konsternacja, zawód i dogryzanie innym z powodu bólu pupy.

Środowisko botów kojarzy mi się ze zdjęciami twarzy tych smutnych dzieci za kratami obozu dla uchodźców...

Opublikowano

Mendrek za to ty kojarzysz mi się zdjęciami kazachskich dzieci, które od PCK dostają zapomoge

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

crackdown fajnie wyglądają te zniszczenia ale pewnie będzie nuda, quantum fucking break podobało mi się bardziej niż ostatnio. Całkiem sztywniutko  :lapka:

a no i tomb raider niezłe góvno obesrane.

Opublikowano

przeciez napisalem ze Halo Wars 2 wychodzi na win10, czytałeś w ogóle mój post?

Ok mój błąd,

Co do dat premier określanych "wiosna" "jesień", nie komentuje, wiemy jak to wygląda w praktyce.

Opublikowano

I tym się to różni.

Po konfach Sony jest zwykle euforia, emocje, jaranko i w ogóle pozytywne wibracje.

Po konfach MS konsternacja, zawód i dogryzanie innym z powodu bólu pupy.

Środowisko botów kojarzy mi się ze zdjęciami twarzy tych smutnych dzieci za kratami obozu dla uchodźców...

Tesknilismy :wub:

crackdown fajnie wyglądają te zniszczenia ale pewnie będzie nuda, quantum fucking break podobało mi się bardziej niż ostatnio. Całkiem sztywniutko  :lapka:

a no i tomb raider niezłe góvno obesrane.

A Scalebound? :music: :music: :music: :music: :music:

Mi tez ten pokaz QB znacznie bardziej sie podobal od ostatniego, wyglada na bardziej doszlifowany produkt.

Opublikowano

Czyli dalej jedynym motywatorem dla mnie do zakupu One pozostaje Horizon 2. 

Opublikowano

No właśnie jeszcze nie oglądałem scalebounda bo akurat poszedłem zalać 2 zupki i zeszło 8 minut  :lapka:

Opublikowano

A dla mnie ten QB zaczął wyglądać jakoś tak słabo. :/

MP miał to coś, AW miał to coś, a przy QB czuję pustkę. :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.