Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No właśnie jeszcze nie oglądałem scalebounda bo akurat poszedłem zalać 2 zupki i zeszło 8 minut  :lapka:

Obejrzyj :lapka:

Koncowka :banderas:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

jak konfa MS, było dobrze czy znowu beczunia?

prosze tylko o poważne wypowiedzi

Opublikowano

przeciez napisalem ze Halo Wars 2 wychodzi na win10, czytałeś w ogóle mój post?

Ok mój błąd,

Co do dat premier określanych "wiosna" "jesień", nie komentuje, wiemy jak to wygląda w praktyce.

Quantum Break dokładnie 5 kwietnia 2016.

Naprawdę nie róbmy z Microsoftu Sony.

Opublikowano

czemu nie ma tematu o gamescom?

przegapiłem konfe o 16, teraz na szybko pooglądałem trailery

1 dark souls 3 - jako to soulsy, kuszą swoją niedostępnością, tylko urywki gameplayu ale zapewne bedzie dobrze

2 tomb rider - poprzednia część mi sie podobała i ta też sie zapowiada fajnie, poczekam na wersje HD

3 scalebound - tutaj miałem spore nadzieje ale gameplay jednak jest średni, takie okrojone DMC+smok, momentami nieźle ale ogolnie średnio. no i facet w słuchawkach w klimatach rycerzy? jakieś to pomylone. w walkach czuć troche mocy ale też troche drętwoty i drewna. a graficznie mizeria. otoczenie wygląda znacznie znaaaacznie gorzej niż wiedzmin3 a on ma przecież grafe 6/10

4 quantum break - pomysł może i ciekawy, wykorzystanie aktorów też ciekawe, ale gameplayowo sprowadza sie to do strzelania do zastopowoanych przeciwników, jaki to sens?

reszty nie komentuje mnie nie ryra

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Ubisoft odwołuje beta testy Anno 2205. Osoby z pre-orderami oburzone

Ubisoft w formie :yao:

Opublikowano

czemu nie ma tematu o gamescom?

Yano,serio?

http://www.psxextreme.info/topic/103281-targi-e3-gc-tgs/page-84

jak konfa MS, było dobrze czy znowu beczunia?

prosze tylko o poważne wypowiedzi

Z perspektywy osoby ktora ani nie jest klapkiem ani botem,to konfa byla ok. 

Crackdown 3,dalej nie wiem o co w tej grze chodzi.

Scalebound  zapowiada sie ciekawie.
Quantum Break kolejna strzelanka,ale zobaczymy co z tego wyjdzie.
Halo 5 nigdy tej serii nie kochalem i gameplay tej gry nie zmienil mojego zdania.
Halo Wars 2 jedyna gra z tej serii ktora mnie interesuje.
Forza jak Forza,dla mnie ciekaweszy wydaje sie Horizon. Ale troche beka,ze zawodowy kierowca twierdzi,ze forza jest lepsze od symulatora wyscigowego za kilka mil. 
Cities Skylines bedzie na konsolach(najpierw na Xbox One) w 2016  :D

Train Simulator a gdzie Flight Simulator?! 

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Beka z klapków - kolejna konferencja MS i znowu jakieś omamy z niedożywienia, że wszystko na PC wychodzi :P MS świetnie to rozgrywa, crossplatformowe są te gry, które z tego najbardziej korzystają albo zwyczajnie pasują też do PC jak KI, Halo Wars 2 czy Fable Legends. I korzystają na tym wszyscy - KI dostanie na Xone kolejnego kopa ze względu na crossplay a Halo Wars 2 mogłoby nigdy nie powstać gdyby miało być tylko na jedną konsolę bo w tym segmencie ten gatunek jest po prostu martwy.

Już pomijam złoty strzał z całą wsteczną kompatybilnością - kolejni wydawcy dorzucają za free poprzednie części swoich gier do nowych odsłon, ostatnio np. Just Cause 3.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

skonczylem czytac po zwyczajnie pasuja do pc i wymienia bijatyke xDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

skonczylem czytac po zwyczajnie pasuja do pc i wymienia bijatyke xDDDDDDDDDDDD

Oczywiście zaćma na oczach:

które z tego najbardziej korzystają albo zwyczajnie pasują też do PC
Opublikowano

Niezłe jest to Rare Replay.

de0d1ed7a001fa03aadf2941a55d89e8.png

0484db85d1017eb572a69842f9feadd7.png

26812db798be6e352c16d3337395c4f2.png

:obama:

Opublikowano

Uff, właśnie obejrzałem konfę. Jakie są wasze ogólne wrażenia?

QB - ciekawe. To chyba ciężka gra do zaprezentowania. Fani dobrych strzelanek się pewnie nie zawiodą.

Scalebound - gwóźdź programu dla mnie. Framerate był beznadziejny! Ale na pewno poprawią. Co tu dużo mówić. Nie zaszaleli z japońskością tym razem, to może lepiej się przyjmie na Xboxie. Wydaję się bardzo fajne. Bohater już nie irytuje. 

Halo Wars 2 - Fajnie.

Crackdown 3 - nudno.

Reszty nie pamiętam. Bardzo fajna ta point and click przygodówka w pixel art.

Opublikowano

Oczywiście limonczello jak żeś wklejał na szybko te screeny to nie zauważyłeś "Average framerate" 28-29  :reggie:

Opublikowano

No nie wiem, ten drugi screen ma beznadziejny avg fr

Opublikowano

No nie wiem, ten drugi screen ma beznadziejny avg fr

No ale 2 z 3 mają bardzo dobry, więc jak zwykle beka z irca. Zresztą to są gry emulowane, a PD miał problemy z FR.

Opublikowano

Uff, właśnie obejrzałem konfę. Jakie są wasze ogólne wrażenia?

QB - ciekawe. To chyba ciężka gra do zaprezentowania. Fani dobrych strzelanek się pewnie nie zawiodą.

Scalebound - gwóźdź programu dla mnie. Framerate był beznadziejny! Ale na pewno poprawią. Co tu dużo mówić. Nie zaszaleli z japońskością tym razem, to może lepiej się przyjmie na Xboxie. Wydaję się bardzo fajne. Bohater już nie irytuje.

Halo Wars 2 - Fajnie.

Crackdown 3 - nudno.

Reszty nie pamiętam. Bardzo fajna ta point and click przygodówka w pixel art.

Scalebound na tym wydłużonym gameplayu z ign o dziwo nie gubi klatek, trzeba i tak czekać na direct feda z gamersyde

Opublikowano

@Figaro

Stream był ch.ujowy, obczaj sobie materiał z IGN. 

Opublikowano

no tak nie ma Kingi z Fejsa która trzyma odwrotnie PSP i udaje że gra   :)

pics or didn't happen.

Ty lepiej dawaj zrodlo co do sprzedazy sunseta. 

Jedyne źródło sprzedaży to vgchartz - 0.83m. Jeśli dobiliby chociaż do tego miliona to na pewno by się pochwalili.

Czyli oficjalnie się przyznajesz, że zrobiłeś z siebie błazna pisząc, że nie dobił do 1mln bez źródła? 

Według vgchartz BB ma 1,37mln, a Sony oficjalnie chyba miesiąc po premierze ogłosiło, że sprzedało 1,5mln więc ile jeszcze razy trzeba tłumaczyć, że powołując się na vgchartz wychodzi się tylko na idiotę?

"chyba". no chyba bzdurzysz.

0.jpg

do każdej gierki z VIII gen. której retailowa sprzedaż podana jest na vgchartz dodaj sobie ostrożnie 20-25% digitali. ale i tak beka że najlepszy ex przez rok nie potrafi dobić do 1 mln. sprzedanych pudełek. no ale konsola koneserów :pawel:

Opublikowano

konferencja tak pozamiatała że już w pchlim targu oferty zamiany ps4 na xbox one :obama:

Czuje Dumę

Tylko Xbox

Opublikowano

@nobody

Rok jeszcze nie minął a z cyfrówkami raczej przekroczyła 1mln. 

Poza tym wszyscy o gamescom, a ty odwalasz jakiegoś slowpoke'a. ;_;

Opublikowano

konferencja tak pozamiatała że już w pchlim targu oferty zamiany ps4 na xbox one :obama:

Czuje Dumę

Tylko Xbox

Prosze nie (pipi) ogniem, planuje po prostu kupic PS4 edycja Mesjasz V :cool::lapka:

No ale Xbox tez byl w planach, a ta konfa tylko utwierdzila mnie w przekonaniu ze chce juz.

Opublikowano

Dałbyś się poznęcać nad klapkami no!

Opublikowano

Oczywiście limonczello jak żeś wklejał na szybko te screeny to nie zauważyłeś "Average framerate" 28-29  :reggie:

Nie wiedziałem, że 21,87 mieści się w przedziale 28-29 :pawel:

Średnie 28 ze spadkami do 20 w grze z X360 - no po prostu bomba! :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.