Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Może mendrek w końcu kupi PS4 - no dali grę AAA w plusie :D

Co niby będzie? 

Czy chodzi Ci o tego DC, którego pewnie wycofają jak serwery się wyjebią na plery?

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Może mendrek w końcu kupi PS4 - no dali grę AAA w plusie :D

Chyba a/aa bo to przecież większe demo, w którym platynę można zdobyć.

Mam tylko nadzieję, że to nie będzie ich gra na lipcowego plusa... chodź kto wie to Sony  :dog:

Opublikowano

Project Cars

Opublikowano

Ile jest wyścigów na PS4, które chodzą w 60fps?

Bardzo dobra scigalka, Ned for sped rivals chodzi w 60 fpsach na tym gniocie obesranym, wstyd ze ja..

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Rivals to 30.

Opublikowano

LECI 4 GODZINA JAK SCIAGAM TEN DAY ONE PATCH DO BATMANA ARKHAM KNIGHT NA TYM SZROCIE, BEKA Z TEGO GUWNA
2a5daqb.jpg

Rivals to 30.

:dynia:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

aWiyco0.jpg

No jak tam? Cała gierka w 25 minut. Zobaczymy czy tak bardzo zwalony ten port jak o nim piszą

Opublikowano

Gierka w 25 minut i w 25 klatkach. :kaz:

Jak widać nie można mieć wszystkiego. :rotfl:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

0

Carsy nie mają betonowych 60

Po ostatnim patchu mają przez 95% czasu.

Opublikowano

No ja już się naczytałem w cw jak to GTA V kiepsko chodzi, W3 to samo a tymczasem 60 klateczek, a w wieśku nawet z modami tyle było. Zobaczymy, jak będzie lipa to wybiorę coś innego i poczekam, aż spatczują. Co do napychania kabz to batek kosztował mnie 60zł, pozwoliłem sobie na takie szaleństwo

Edytowane przez teddy

Opublikowano

0

Ale kogo obchodzą patche, przecież tutaj toczymy bekę z niespatchowanych wersji :).

Napisanie, że PC Cars chodzi w 60fps to jak uznanie, że ta beta Halo 5 chodziła w pełnym 1080p.

Dwa lata po premierze konsoli. 0 racerów w 60fps. This is 4 the players. This is waiting. Dominacja jak za czasów PS2 :banderas:

Opublikowano

Napychasz kabzy tym partaczom kupując buble to teraz płacz!

Ze niby ja ?

Oczywiscie robie sobie z Was beke a wy lykacie jak mlode pelikany w temacie zakupy growe. :dynia:

Ale z CoDem to na powaznie, dobre gierki trzeba wspierac.

67lij9.jpg

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Mroku taki fajny chłopak, ale czemu marki nie szanujesz :/

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Dwa lata po premierze konsoli. 0 racerów w 60fps. This is 4 the players. This is waiting. Dominacja jak za czasów PS2 :banderas:

:pawel:

Opublikowano

0

Ale kogo obchodzą patche, przecież tutaj toczymy bekę z niespatchowanych wersji :).

Napisanie, że PC Cars chodzi w 60fps to jak uznanie, że ta beta Halo 5 chodziła w pełnym 1080p.

No ta Forzy nie ma  :yao:

Opublikowano

W ogóle jara się pecetową grą i twierdzi, że port na n64 był najlepszy  :yao: FFVII i MGS dopiero na PC pokazały pazur, najlepsze edycje

Proszę cię. MGS  z 2000 na pc był tak zyebany że ja nawet nie (brak myku z czytaniem sejwów przez Mantisa, podmieniania portu pada podczas walki, brak efektu stealth na Cyber Ninja aby cut scenki chodziły płynnie powyżej 640p for example).

O pecetowym FF7 z dźwiękiem midi (MIDI xDDDDDDDDDD) i max rozdzielczością 640p nawet wstyd wspominać. Chyba ze chodzi o wersje steam.

No ta po 15 latach od premiery namieszała! :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.