Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Halo jest wolne, nie czaję jak jedną z najpopularniejszych gier fps arena może być coś tak wolnego.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano
BT prędzej czy później będzie.

Kwintesencja xbox one :dynia: A tymczasem tylko Forza 8 i Halo 12 :reggie:

Opublikowano

Obejrzałem filmik ze Scalebound na którym niby framerate jest lepszy niż to co na konfie. Przecież to jest na granicy pokazu slajdów jak kiedyś Shadow of the Colossus na PS2

Opublikowano

@sutuk, bansai

Jak pudełkowy BT sprzeda się poniżej 500 k, to będzie kolejny powód do beki z bandy pozerów udających koneserów :pawel: zresztą tu nie chodzi o sam fakt wyd. retail, a koszty developingu i promocji. W życiu nie doczekacie się na tym sprzęcie nowego Concera, czy Banjoo z budżetem i wkładem na poziomie nowego Ratcheta.  :hi:

Czaicie prawiczki że na ps3 i vitę sprzedano over 1 mln gry z taką grafiką i w dodatku doczekała się pudełeczka?

dragons-crown-sorceress-2.jpg

A już w przyszłym roku Persona 5, TLG, Tales Of Berseria do postawienia na półeczce obok BB i mainstreamowych AAA. Jezu jak dobrze być klapersem, który przysługuje się niszowym gatunkom, a nie jakimś podrabiańcem, wspierającym raki.  :obama:

Opublikowano

Konsolorzom to wystarczy. The Order początkowo miał być w 24 klatkach aby zwiększyć doznania filmowe xD

Nobody przestań pyerdolić, ja cię proszę.

Edytowane przez Papaj

Opublikowano

Halo jest wolne, nie czaję jak jedną z najpopularniejszych gier fps arena może być coś tak wolnego.

Wolne??? Czy Ty obejrzałeś choć przez chwilę przedstawione wyżej najświeższe gameplay`e multi Halo 5 z Gamescom? Olałeś to...No właśnie...tak myślałem... :mog:

Opublikowano

wszedłem do tego tematu bo nic sie nie działo w temacie o targach

jednak widze że poziom bezbeku ze strony xbotów przekracza wszelkie normy dobrego smaku, więc spadam

sticker,375x360.u4.png

Opublikowano

@nobody

No na forum te niszowe gierki ograją wszyscy co chcą na jednej kopii. :obama:

Niech to U4 szybciej wychodzi bo mam chcice na wii ju. ;/

Edytowane przez suteq

Opublikowano

@sutuk, bansai

ej ale co bansai? xd

masz szczescie ze siedze w gaciach i nie chce mi sie wkladac garniaka bo inaczej bysmy sie juz napierdalali.

Opublikowano

Co tu się dzieje...

Bardzo fajne propozycje Microsoftu, xbox one znów staje się w moich oczach ciekawą konsolą. System windows i ta cała integracja to krok w tył, jeśli chodzi o "konsolowość", ale ogólnie posiadaczom xone wyjdzie to na dobre. Sony musi odpowiedzieć, a remastery nie wystarczą. 

Opublikowano

Czaić się na pier,dolone 9h korytarzyka pifpafa zamiast grać w Bayonetkę i DKCR: TF. Nie wiem sutku, czyś godzien pedalstwa.

Opublikowano

@sutuk, bansai

Jak pudełkowy BT sprzeda się poniżej 500 k, to będzie kolejny powód do beki z bandy pozerów udających koneserów :pawel: zresztą tu nie chodzi o sam fakt wyd. retail, a koszty developingu i promocji. W życiu nie doczekacie się na tym sprzęcie nowego Concera, czy Banjoo z budżetem i wkładem na poziomie nowego Ratcheta.  :hi:

Czaicie prawiczki że na ps3 i vitę sprzedano over 1 mln gry z taką grafiką i w dodatku doczekała się pudełeczka?

dragons-crown-sorceress-2.jpg

A już w przyszłym roku Persona 5, TLG, Tales Of Berseria do postawienia na półeczce obok BB i mainstreamowych AAA. Jezu jak dobrze być klapersem, który przysługuje się niszowym gatunkom, a nie jakimś podrabiańcem, wspierającym raki.  :obama:

A na samym X360 sprzedało się ponad 1 mln LIMBO. Gry bez grafiki. No i?

Opublikowano

Czaić się na pier,dolone 9h korytarzyka pifpafa zamiast grać w Bayonetkę i DKCR: TF. Nie wiem sutku, czyś godzien pedalstwa.

Niedoczekanie, że bede grał w te guwno jakim jest bayonetta. 

Aż mną trzęsie jak pomyśle o tym badziewiu. :/

Edytowane przez suteq

Opublikowano

O żesz ty :lapka:

Opublikowano

@Mazzeo - Po prostu wolałem design starych Halo i tyle. Był bardziej stonowany i z klasą, że się tak wyrażę. Te mapki z Halo 5 to wszystkie wyglądają jakby wyszły z planu filmowego Trona.

Opublikowano

:cool:

Opublikowano

Konsolorzom to wystarczy. The Order początkowo miał być w 24 klatkach aby zwiększyć doznania filmowe xD

Nobody przestań pyerdolić, ja cię proszę.

Znajdź mi Popek exa AAA MS z gatunku platformer, lub rpg, z ostatnich 5 lat który dobił choć do 1 mln. to przestanę.  :lapka:

@Donie

Limbo to permanentny ex MS AAA? Acha. :pawel:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

spokojnie, dorosnie, baby steps, poki co spodobal mu sie chyba mgs gz, jest progres

Opublikowano

Niedoczekanie, że bede grał w te guwno jakim jest bayonetta. 

Aż mną trzęsie jak pomyśle o tym badziewiu. :/

post-41730-Alan-Rickman-table-flip-gif-I

;)

Opublikowano

:D

Spoko, łi ju nabędę po ograniu premier tego roku na XO czyli pewnie gdzieś w grudniu. :problem:

TAK WAS TYLKO TESTUJE

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Wolne??? Czy Ty obejrzałeś choć przez chwilę przedstawione wyżej najświeższe gameplay`e multi Halo 5 z Gamescom? Olałeś to...No właśnie...tak myślałem... :mog:

Obejrzalem, porownaj to z Quake Live, Halo bylo i z tego co widze dalej jest wolne.

Opublikowano

@Donie

Limbo to permanentny ex MS AAA? Acha. :pawel:

Na X360 sprzedało się 1 mln kopii gry zanim Playdead się dowiedziało, że wyszło coś takiego jak SzrotStejszyn 3. 

I jakie AAA, a Dragon's Crown to niby AAA? XD

Same nieogary. Najpierw sam pisze o jakiejś gierce 2D, a później nagle wyjeżdża z AAA.

Opublikowano

spoko nobody pisał, że jak 2d to indie jak 3d to aaa

Opublikowano

Obejrzalem, porownaj to z Quake Live, Halo bylo i z tego co widze dalej jest wolne.

Ale stary...do czego Ty porównujesz? Do gry sprzed 16-stu lat, w dodatku na taboret?? Porównaj do którejś z gier na konsolę... :fsg:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.