Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

@Don

gdzie ci napisałem typie że D'sC to 3xA? kiedy wyraźnie napisałem że nawet gra z taką oprawą wyszła na ps3/vita w pudełku i dobiła do 1 mln.  :teehee:  

a teraz por. sobie Einsteinie ile kosztowało Limbo a live, a ile ta druga w retailu  :hi:

jedyne gry które bronią honoru i godnosci tej konsoli to produkcja związanego przez 3 gen. z sony insomaniac, oraz dwie jap. produkcje (z których jedną z nich braliście za jrpg  :rotfl:  )

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

To po chu.j wyskakujesz mnie tu z DC, jak to nie AAA, wnusiu? Idź na podwyrko, zobacz, czy cię tam nie ma, jo?

napisałem że na nawet exy o mniejszym formacie wychodzą na ps w pudełku, oraz dobijają do sprzedaży zrównujacej z najlepszym must have x1 (kek). po akapicie dotyczącym braku ptaformerów AAA na x1. nie moja wina Wojtyła że nie czytasz ze zrozumieniem :lapka:

Opublikowano

Halo jest wolne, nie czaję jak jedną z najpopularniejszych gier fps arena może być coś tak wolnego.

wolne? dawaj na solo to cie zniszcze 50-0 nie bedziesz wiedział skąd cie klepie :daddy:

Opublikowano

@Don

gdzie ci napisałem typie że D'sC to 3xA? kiedy wyraźnie napisałem że nawet gra z taką oprawą wyszła na ps3/vita w pudełku i dobiła do 1 mln.  :teehee:  

a teraz por. sobie Einsteinie ile kosztowało Limbo a live, a ile ta druga w retailu  :hi:

jedyne gry które bronią honoru i godnosci tej konsoli to produkcja związanego przez 3 gen. z sony insomaniac, oraz dwie jap. produkcje (z których jedną z nich braliście za jrpg  :rotfl:  )

XD

Ok, kolejny klap co nie pamięta co napisał w poprzednim poście, także cytuję:

Czaicie prawiczki że na ps3 i vitę sprzedano over 1 mln gry z taką grafiką i w dodatku doczekała się pudełeczka?

I ja wtedy odpisałem:

A na samym X360 sprzedało się ponad 1 mln LIMBO. Gry bez grafiki. No i?

I teraz się pytam typie - co niby to pudełko ma do rzeczy? To że wyszła w pudełku to znaczy, że jest lepiej czy jak :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Porównać sprzedaż indyka za kilka dolarów do gry w pudełku za 150-200 złotych to tylko xbot potrafi :facepalmz:

Opublikowano

no lepiej bo mozna szybko sprzedac i traci sie jedynie bilet do kina 

Opublikowano

To było fajne.

I to kolysanki niby sa xD https://youtu.be/T1ofUw4dY78?t=1m28s

Jakby mi cos takiego spiewali to bym pewnie wyrosl na drugiego Jasona X

Dałbym sobie rękę uciąć, że z rok albo więcej widziałem bardzo podobną grę (znaczy się zapowiedź). Chyba, że to jest ta sama tylko po jakimś liftingu.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No to wszystko się zgadza.

Opublikowano

To było fajne.

Opublikowano

Atak klonów :P

Opublikowano

xD

Ok, kolejny klap co nie pamięta co napisał w poprzednim poście, także cytuję:

Czaicie prawiczki że na ps3 i vitę sprzedano over 1 mln gry z taką grafiką i w dodatku doczekała się pudełeczka?

I ja wtedy odpisałem:

I teraz się pytam typie - co niby to pudełko ma do rzeczy? To że wyszła w pudełku to znaczy, że jest lepiej czy jak :P

ikdDe

pomijając że wyd. pudełkowe znacząco podnoszą kopszty produkcji i dystrybucji, co na sebaboxie sie nie wydarzy, Takie typie, że zapytałem czy znasz różnicę w cenie między D'sC, a wspomnianym Limbo... który ściągany po jednym egzemplarzu wynosił ile $?  :reggie:

ofkors już pominę że musisz się posiłkować gierką sprzed ponad 5 lat, która nawet nie jest własnością MS, ale czymś przecież musisz. [*]

Opublikowano

Siostra wbiła mi do pokoju i się pyta czy mnie poyebało że o tej porze odkurzam, wskazałem palcem ps4 i zrozumiała swój błąd. Odeszła zniesmaczona.

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

I to kolysanki niby sa xD https://youtu.be/T1ofUw4dY78?t=1m28s

Jakby mi cos takiego spiewali to bym pewnie wyrosl na drugiego Jasona X

to dziwny zbieg okoliczności ale dam sobie ręke uciąć że zaledwie pare dni temu słyszałem oryginał tej piosenki

napewno nie dotyczyło tej gierki powyżej, nie pamiętam czy to był trailer gry, czy filmu jakiegoś, a może jakiś fragment w serialu ale napewno niedawno to słyszałem gdzieś

Opublikowano

O, niktcięnielubi odwraca już kota ogonem bo sam już nie wie o co mu chodziło XD 

Siostra wbiła mi do pokoju i się pyta czy mnie poyebało że o tej porze odkurzam, wskazałem palcem ps4 i zrozumiała swój błąd. Odeszła zniesmaczona.

Musisz z tym żyć.

Opublikowano

aa0052c28e76eb8e51aec5bf776b53bc.jpg

Opublikowano

Zk2RxQD.gif

Opublikowano

to dziwny zbieg okoliczności ale dam sobie ręke uciąć że zaledwie pare dni temu słyszałem oryginał tej piosenki

napewno nie dotyczyło tej gierki powyżej, nie pamiętam czy to był trailer gry, czy filmu jakiegoś, a może jakiś fragment w serialu ale napewno niedawno to słyszałem gdzieś

Trailer Zombi U, bez U.

Opublikowano

Trailer Zombi U, bez U.

no tak, to zapewne było to

koplenie mi wypadło z głowy gdzie to słyszałem

smieszne że 2 rózne gierki używają tej samej piosenki, chociaż ta na xbota była mocno zmieniona ale odrazu można wyłapać że to to samo

to zombiu bez u to troche jak psikutas bez S ;)

Edytowane przez Yano

Opublikowano

O, niktcięnielubi odwraca już kota ogonem bo sam już nie wie o co mu chodziło XD 

Dobrze wiem o co pytałem wnusiu. 

Znajdź mi Popek exa AAA MS z gatunku platformer, lub rpg, z ostatnich 5 lat który dobił choć do 1 mln. to przestanę.   :lapka:

I pytałem już o to wcześniej. 

a teraz por. sobie Einsteinie ile kosztowało Limbo a live, a ile ta druga w retailu   :hi:

Podpowiem; kilkakrotnie mniej od wspomnianej produkcji, sprzedawanej po cenie gier AAA, czyli 60$. Myślisz że 10 razy krótsze Limbo osiągnęło by ten 1 mln. za taką samą cenę?   :yao: Po prostu pogódź się z faktem że permanentne eksluziwy dla koneserów to od dawna domena nie MS, a Sony i jedyne w czym można pokładać nadzieję dla tego sprzętu to dobra sprzedaż Phantom Dust, Recore i Scalebound.

żeby nie było i ponad podziałami CW szczerze im życzę wymiernych wyników i rozpowszechniania z korzyścią dla wszystkich, ale dla pozorów hejtu umieszczam to w spoilerze. :cool:

Opublikowano

Nobody jest niesamowity z tym ciągłym wrzucaniem screenów z Dragon's Crown.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.