Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nobody, czy ja dobrze widzę, że jako argument w dyskusji ze mną wklejasz post który pisałeś do papaja? Odpowiadałeś mi pisząc do kogo innego? Nosz żem się nie domyślił.

Co za asior, prawdziwy mastermind trollingu XD

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

jakie to rpgi albo platformery na konsolach sony (te AAA) dobił 1 mln sprzedaży? Tak serio pytam, bo nie wiem. Tylko plz nie wyjezdzac mi z tymi ratchetami 

czy innymi lbp

Opublikowano

@Don

no bo pytanie o sprzedaż było do papaja, ale odpisałeś mi ty żuczku :*

edit:

jakie to rpgi albo platformery na konsolach sony (te AAA) dobił 1 mln sprzedaży? Tak serio pytam, bo nie wiem. Tylko plz nie wyjezdzac mi z tymi ratchetami 

czy innymi lbp

DeS - 1.8, Ni No Kuni -1.43, Valkyria Chronicles - 1.24,  W samym retailu. P4 Golden w retailu 0.97.

Dlaczego?

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Dlaczego dziennie mogę LemonIRCowi rozdać tylko 2 minusy... to niesprawiedliwe! 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Fable 3 to podobno rpg i podobno 5mln poszlo na xboxie :lapka:

Opublikowano

Ale Fable 3 było marne. Natomiast za dwójkę całuję rączki i nie przeszkodzi mi w tym nawet ostatni boss.

Opublikowano

pogódź się z faktem że permanentne eksluziwy dla koneserów to od dawna domena nie MS, a Sony

bb93ef0dcc85a2f3e71a497242879724-98.jpg

ec0610fc7548632b721a532117e1dc41-98.jpg

15e36d69bd3323c5164afd9797099124-98.jpg

d31120073f909d2c034c09f91e7a5073-98.jpg

35bb21810b998fffe0a5222b0bd2d983-98.jpg

5aff739604a1c0a34256f37f6b027b43-98.jpg

0d8a23ed237a918f86b0843d800c08e1-98.jpg

+ P5, TLG, Tales of Berseria, Ratchet Redux, Nier 2 in next years <3

robisz to źle seba, ale wierzę że Scalebound wyprowadzi was na ludzi. :lapka:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

no DeS, BB, D'sC, oraz TLG i Nier 2  to wybitne onano otaku z biciem żelka  :niedobrze:

Opublikowano

:niedobrze: :niedobrze: :niedobrze: same chińskie bajki

no nie moge takiego przeginania pały zdzierżyć nawet ze strony zapyziałego xbota

to jest poprostu żałosne...

czyli co mazzeo - dla ciebie "ex dla koneserów" to jest halo 38, czy może xbox ma jakieś inne exy dla koneserów?

EDiTTTT

wiecie co, niech to chu.. strzeli

na 100% mazeło i tak odpisze że bloodborne to chińska bajka dla dzieci, a halo numer tysioncpińset to jest prawilna gierka

bo xbot gonna xbot

serio nie mam cierpliwości do takiego pieprzenia

dlatego tym razem na serio spadam z tego tematu

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Nobody, jaki wojownik Sony xD

daj mi na wyłączność Microshitu marki Team ICO, ND, From Soft., Vanillaware i Atlusa, a wezmę Master Chiefowi z połykiem.

Opublikowano

nie mam nic wspolnego z redakcją PPE ani nawet nie mam brata

ale ciesze sie mazzeo że wymiękłeś na polu gierek i zacząłeś sie łapać brzytwy w postaci pseudo personalnych pojazdów

6ba.jpg

na szczęście rasa wyższa nie musi sie przejmować tym bełkotem dochodzącym spod metra mułu, na dnie rzeki żenady

Opublikowano

sprawdź czy cie w spartakusie nie ma czy coś :teehee:

Opublikowano

Yano twoj karmiony majonezem żołądek jest ewidentnie za słaby na cw

Wracaj do tematu religia - rozumiem ze to miejsce na forum w którym klapy dyskutują o tym czy wierzą w gry na ps4?

Opublikowano

Team ICO - aka nie robimy gier.

albo

ND - czyli najbardziej mainstreamowe gierki jakie są na rynku.

XD 

Zapomniałeś jeszcze Cage'a dopisać z tymi jego półproduktami.

MS cały czas dostarcza, właściwie już nie walą panczy tylko kopią Sony po nerkach, ale dzięki wojownikom takim jak nołbody wiemy, że w obozie niebieskich jest wspaniale bo co dwa lata wypuszczą jakąś gierkę dla koneserów, np. 5 część Uncharted :)

Opublikowano

"Dlatego tym razem serio spadam z tego tematu"

Opublikowano

tak złamie obietnice to dopilnuję żeby jednak tak się stało :problem:

Opublikowano

no ja lubię zarówno mainstream jak i ambitniejszy mainstream, więc ogram zarówno U4 jak i wspominane 3 produkcje chińczyków, ale mój szacunek zawsze będzie miała kitajska nisza. :lapka:

MS cały czas dostarcza, właściwie już nie walą panczy tylko kopią Sony po nerkach, ale dzięki wojownikom takim jak nołbody wiemy, że w obozie niebieskich jest wspaniale bo co dwa lata wypuszczą jakąś gierkę dla koneserów, np. 5 część Uncharted :)

wierzę że kiedy stanę się bogaty kupię ten sprzęt dla tych całych trzech, wysokobudżetowych marek pokroju produkcji Platynowych. :)

Opublikowano

tak złamie obietnice to dopilnuję żeby jednak tak się stało :problem:

na szczęście rasa wyższa nie musi sie przejmować tym bełkotem dochodzącym spod metra mułu, na dnie rzeki żenady

UlTNlpW.gif

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Piękna scena. Płakałem nie raz.

Brother, my brother...

Edytowane przez ragus

Opublikowano

wezmę Master Chiefowi z połykiem.

At first I was like - :notsure:

But then I was like - :cool::lapka:

And now I'm like - :Coolface:

Enjoy your new title - :gayos:

Opublikowano

ejże napisałem że wezmę jak MS wpierw wypełni moje postulaty. :lapka:

jezu mój pierwszy podpis na fpe <3

na rano ma być to zgumkowane ty koku  :[

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.