Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Takie fajniejsze LBP

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

A, to co pacynce sie wloczka z tylka rozwijala. Na E3 pokazywali.

Opublikowano

Xbox One ma niesamowicie szeroką paletę, jeżeli chodzi o gatunki, każdy znajdzie cos dla siebie. 

Szczególnie fani jRPG :reggie:

FFXV...no chyba,że to już nie jest jrpg :reggie:

Nie wiedziałem, że FFXV to eks.

Opublikowano

Unravel day 1 bezapelacyjnie. :fsg: 

Opublikowano

A teraz niech klapki uważają, bo prezentuja właśnie grę,na którą chcąc nie chcąc będą skazani :kaz:

Opublikowano

Koniec? No to dali czadu

Opublikowano

Moje pytanie, gdzie jest (pipi) mass effect?

O to samo chciałem zapytać. Jedynie. Jedynie Unravel i Mirror Edge ciekawe. Resztę zaorać.
Opublikowano

Brak bety Battlefront

giphy.gif

W ladnym stanie ta gra musi by skoro na 2 miechy przed premiera nie chca wypuscic bety.

Troche beka,ze CEO nie wyszedl i sie nie porzegnal tylko walneli napis,ze koniec :D

I jeszcze ten pokaz slajdow z conceptow ktore moze wyjda  :wallbash:

Gdzie (pipi) Bad Company 3 ja sie pytam!

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Podsumowanie: dla nadgraczy Mirror`s Edge i Unravel (prezentacja Battlefronta WTF?!), a dla klapów dodatkowo FIFA, bo jak powiedziałem  z braku laku muszą w to grać. Resztę zaorać i zabronować :shotgun:

Opublikowano

> 2015

> spodziewanie się czegoś po konfie EA

:yao:

Opublikowano

Mega zawod, fajnie ze nfs wraca do korzeni, kupi sie jak stanieje do slusznej ceny, mirrors edge jak tylko recki okaza sie dobre bo z tego gameplaya wyglada ze flow jaki byl w pierwszej czesci wydaje sie tutaj taki troche szarpany. Ale cala reszta to meh... A nie pokazanie mass effecta to dla mnie kosmos, nie zapowiadali tego przypadkiem ze zaprezentuja?

Opublikowano

Brak bety Battlefront

giphy.gif

W ladnym stanie ta gra musi by skoro na 2 miechy przed premiera nie chca wypuscic bety.

Troche beka,ze CEO nie wyszedl i sie nie porzegnal tylko walneli napis,ze koniec :D

I jeszcze ten pokaz slajdow z conceptow ktore moze wyjda  :wallbash:

Gdzie (pipi) Bad Company 3 ja sie pytam!

SW na pudełku i wizja premiery nowego epka w kinach w zupełności im wystarczy by opchać konkretną liczbę pudełek z tym przeskinowanym BFem. A to,że gra będzie rozjechana i pełna bugów to już się gracze dowiedzą po tym jak zapłacą za swoje kopie XD

Opublikowano

Jeszcze GW2 można będzie obadać, gdy będzie w jakiejś promocji.

Opublikowano

Battlefront wygląda bardzo spoko.

Opublikowano

Może to nie ten temat, ale klapy chętnie tu zaglądają.

Znajomemu siadł laser w ps3, po raz drugi, ma tę biedną wersję z rozsuwaną  klapką na górze. Znacie jakiś serwis, który tanio wymienia lasery?

Pytanie serio

Opublikowano

GW2, NFS i Battlefront ogra sie przed premiera wykupujac miesiac EA Access za 15zl

a klapy 250zl za bete xD

a niech was ruchaja jak sie tak dajecie i sie jeszcze cieszycie

Edytowane przez kermit

Opublikowano

a dla klapów dodatkowo FIFA, bo jak powiedziałem  z braku laku muszą w to grać.

Widze że urojenia postępują skoro bot myśli że będzie decydował w co kalpy mają grać  :empathy3: 

Opublikowano

Tak jakby to u nas PES chodzil w 720p...  :dynia: 

Kermit - chyba nie myslisz, ze EA wstawi wszytskie 3 premierowe tytuly do swojej uslugi. xD
Ja (pipi)ie nawet boty nie wiedza, jak EA Acces dziala... Masz mozliwosc zagrania przed premiera, jak wczesniej kupisz cyfrowy preorder, drozszy niz pudelko w sklepie, ktore i tak w wieksze markety wystawia na pulki 5 dni przed premiera.

Edytowane przez easye

Opublikowano

co tam EA na konfie odwaliło że taka beka była? miałem oglądać ale jednak wolałem pospać.

Opublikowano

Zaczęli tańczyć na scenie po pokazie jakiegoś dodatku do Simsów.

Opublikowano

Ja (pipi)ie nawet boty nie wiedza, jak EA Acces dziala... Masz mozliwosc zagrania przed premiera, jak wczesniej kupisz cyfrowy preorder, drozszy niz pudelko w sklepie, gdzie co roku wieksze markety i tak wystawiaja na pulki 5 dni przed premiera.

Chyba,ze mieszkasz np. w IRL to pudelko i cyfra kosztuja tyle samo :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.