Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Bartuś, ale dlaczego musisz wspierać się grami z epoki brązu, remasterem z DC, indykami do ogrania na pc, oraz markami o których do dziś nikt nawet nie słyszał?

nołbady ale dlaczego musisz wspierać się grami z epoki brązu, remasterem z ps2, indykami do ogrania na pc, oraz markami o których do dziś nikt nawet nie słyszał?

w drugą stronę tak samo jest   :)

chociaż to NX ma kosztować ok 150 dolców niby więc...

taniej od wiiu? wtf...

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

nobody zaorany pewnie pierwszy raz w zyciu widzi niektóre gierki w poscie blubera ale na playstation wkleja kazde guwno jakie wyszlo w wietnamie czy dżibuti xd

Opublikowano

Izi ja cie naprawdę lubię, jesteś w porządku, ale serio ogarnij du,pę, bo po przejściu do obozu plejstejszon cos ci nie idzie i sie sam orasz :/

Opublikowano

Brak spolecznosci, czatu i osiagniec ragus, sooo 99r.

odpada !

:cool:  :lapka: 

Gdyby zły MS nie wprowadził osiągnięć i później w jakiś sposób sony nie skopiowało tego pomysłu, to obawiam się kto by dziś kupował te wspaniałe eksy na plejke. np "the order" nie mówcie ze wolicie dać dwie stówki niż zobaczyć na youtube (zresztą sam fakt płacenia tyle za głupią platynę :D )
Opublikowano

Trofea to chyba jedyna rzecz w ostatnich latach, którą sony skopiowało i zrobiło lepiej.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Nie wiem, mam platyne, gry nie kupiłem, nikomu jej nie polecam.

Opublikowano

Trofea to chyba jedyna rzecz w ostatnich latach, którą sony skopiowało i zrobiło lepiej.

A dildosy to pies? :dog:

Opublikowano

Nie, nawet tego na pewno nie zrobiło lepiej. 

Opublikowano

SONY wszystko robi lepiej, łącznie z pluciem na was xD

Opublikowano

Czyli Zieloni Bracia w tym roku Forza, Girsy, Halo 5, Tomb Raider, a Pedały Super Mario Maker, Fatal Frame, Xenoblade X i Star Fox...

... a klapy Nathan Drake Collection? Już nawet ta jedna Persona 5 nie ratowała sytuacji, a i z tą grą nie wiadomo kiedy wyjdzie...

Ja się zastanawiam, jak te klapy utrzymują kał z tak rozszerzonym otworem? 

Opublikowano

Chodzi o sam pomysł, zbieranie pucharów jest ciekawsze od zbierania punktów. Dildosy przemilczę.
Opublikowano

klapy mają grafike...

CLm4mmyXAAAUgWS.jpg

oh, wait..

Opublikowano

A nie bo zbieranie punktów jest ciekawsze niż zbieranie pucharków!

@kermit

To z x360? 

Pewnie jeszcze w 720p.

TFU

Edytowane przez suteq

Opublikowano

@kermit

To z x360? 

Pewnie jeszcze w 720p.

uncharted 4 jest na ps4, nie wiedziales? :kaz:

Opublikowano

suteq klapy kochają zbierać brąz daj im spokój  :cool:  :lapka:

Opublikowano

Chodzi o sam pomysł, zbieranie pucharów jest ciekawsze od zbierania punktów. Dildosy przemilczę.

lol, jedzenie bananow jest ciekawsze niż jedzenie jabłek

Opublikowano

AC6 obok Lost Oddyssey jedyna gra w jaką bym chciał zagrać na X360.

Dlaczego w Assassins Creed 6 chcesz grac na X360?

Edytowane przez Welna

Opublikowano

*cough* synchronizacja *cough*

Opublikowano

Ace Combat 6 januszu.

Opublikowano

Easye jaka nienawiść do ms. Naprawdę nie rozumiem czemu tak nienawidzisz xboxa teraz a kiedyś broniłeś. Takiego mazzeo czy mendrka rozumiem bo oni od małego tylko jeden obóz. Ty smakowałeś z każdego stołu a ps4 coś ci z psychiką zrobiło.

Teraz tylko destiny i destiny. Może to wina bungie?

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Easy po prostu hejtujac MS stara sie sam siebie przekonać że kupno ps4 to był dobry wybór :yao:

Opublikowano

@welna

fakt podobny jesteś  do tego trola z wieśka.

38.jpg

Janusz

Edytowane przez Soul

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.