Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

albo od Uncharted do Uncharted i od zapowiedzi TLG do zapowiedzi TLG

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

odrazu widać, że amerykanie robią tę część, póki co jestem na nie, ale trailer fajny, no i vito z dwójki żyje :obama:

pewnie hejtujesz dla zasady ale ja mam to samo odczucie, klimat i realizm od czechów uleciał gdzieś w pizdu i wygląda jak zmodowane gta V :/

nope pierwsza mafia była znakomita, druga też mnie wciągnęła bo bardzo lubie tematyke

odrazu widać, że amerykanie robią tę część, póki co jestem na nie, ale trailer fajny, no i vito z dwójki żyje :obama:

Nom, fragmenty gameplay były nudne. Jakbym grał w GTA V, nawet mapka identyczna

nom, jeszcze te strzelanie jedną reką, cover system oraz wybuchające auta po stłuczce wtf man 

Opublikowano

To jest tak głupi komentarz, że nie wiem co odpisać XD

Opublikowano
nom, jeszcze te strzelanie jedną reką, cover system oraz wybuchające auta po stłuczce wtf man 

No niestety, ciekawa tematyka i dobry OST to za mało jak dla mnie. Gameplay nie oferuje niczego nowego. Wygląda jak kopia kopii. Ale to tylko wniosek po krótkich fragmentach. 

Jedynka Mafii, to było coś.

Opublikowano

Gameplay nie oferuje niczego nowego

No ale kolejny mario czy zelda na pewno oferuje. xd

Opublikowano

Jak kiedyś zagrasz, to poznasz odpowiedź na to pytanie.

I chyba Cię zaskoczy.

Opublikowano

Oferuje.

Fludd, stroje rozszerzające moveset, łódka, nie liniowe dungeony, sterowanie stylusem zmieniające całą grę, sterowanie wiilotem zmieniające całą grę, etapy wyścigowe, sterowanie żyroskopem, przeskakiwanie między dwoma światami z 2 alternatywnymi mapami, zmniejszanie się zmieniające podejście do zagadek.

To tak na szybko.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Zamiast w szopa możesz zmienić się w kota.   :kaz:

Opublikowano

:kaz:

Opublikowano

Oferuje.

Fludd, stroje rozszerzające moveset, łódka, nie liniowe dungeony, sterowanie stylusem zmieniające całą grę, sterowanie wiilotem zmieniające całą grę, etapy wyścigowe, sterowanie żyroskopem, przeskakiwanie między dwoma światami z 2 alternatywnymi mapami, zmniejszanie się zmieniające podejście do zagadek.

To tak na szybko.

Ta, jasne, w każdym Mario po prostu skaczesz. Zawsze to samo.

Opublikowano

Mace to jest Entaku no Seito : Students of Round - taki japonskich dungeon crawler, ale bez ntsc-j xboxa nie pograsz co do easyego to chłopak juz kompletnie dostał szału macicy i chodzi po forum i minusuje posiadaczy xbona xD

nUDJlch.jpg

Zwracam tylko, zwlaszcza jak dostaje je za historie pokroju nemezis Gate. Juz taka ze mnie pamietliwa bestia.

Edytowane przez easye

Opublikowano

jak my po twoich postach

Opublikowano

Oferuje.

To tak na szybko.

Ta, jasne, w każdym Mario po prostu skaczesz. Zawsze to samo.

No i prawie zawsze ratujesz tę yebaną księżniczkę. :/ 

Bida z nędzą. 

Opublikowano

Ścigać forumowego ziomka po forum minusując jego posty = oznaka słabej psychy 

Opublikowano

jak my po twoich postach

To Ty jestes tym specem u botow od symulacji, ktory CARSow od Shifta nie potrafi rozroznic? xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

na defaultowych ustawieniach to samo (pipi) ślizgające się na lodzie więc nie wiem w czym problem widzisz :dunno:

Opublikowano

Mysle,ze z Twoimi opiniami spokojnie moga pozostac na 1% w niedoscignionej Forzy xD

Widac troche sie na tym znasz i wiesz co dobre!

Edytowane przez easye

Opublikowano

ale co ty teraz (pipi)isz bo się zgubiłem w twoich pokrętnych jak jelita postach.

Opublikowano

Widzę, że IZI wymasterował nowy skill na forum, mistrz edycji swoich bredni.  :kaz:

Opublikowano

Dobra kogo obchodzą jakieś gierki wyścigowe? 

Opublikowano

Tobie Soul tez by sie od czasu do czasu przydalo zajrzec w slownik i wyedytowac pare postow.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tobie Soul tez by sie od czasu do czasu przydalo zajrzec w slownik i wyedytowac pare postow.

Jak już kogoś jedziesz tym tekstem, który pamięta czasy neostrady na impulsy to chociaż używałbyś polskich znaków oraz interpunkcji (nie wspominając o dramatycznej składni w twoich postach). 

Opublikowano

Czy jest jakiś post iziego, który nie był edytowany?

Opublikowano

Lepsze braki w gramatyce niż gubienie się w swoich bredniach do tego stopnia, że już sam nie wiesz co pisałeś 2 posty temu.  :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.