Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Dobra w sumie, jak nawet Don porownuje HALO 5 do pastgenow to nie mam o co walczyc.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Koncowka 2015, a Destiny ciagle widze najlepszym exem* na PS4 XDD

*Gra rowniez dostepna na Xbox One z lepszym padem i usluga sieciowa.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Dobra w sumie, jak nawet Don porownuje HALO 5 do pastgenow to nie mam o co walczyc.

tak Izi wygrales 

gj1.gif

Opublikowano

Zawsze mam bekę jak klapy coś tam sapią o Forzy i Halo. No tragedia, że MS regularnie wypuszcza kolejne części gier topowych w swoich gatunkach. Nie wiem co może gorszego zapalonego gracza spotkać. W ramach protestu chyba kupię jakieś samograje Cage'a na PS3.

No odcinają te kupony rok w rok i dlatego Forza w 2015 dalej nie ma zmiennych warunków pogodowych i pory dnia, a Halo 5 nawet boty nazywają Halo 4,5. Nic tylko się cieszyć :pawel:

Opublikowano

Dokładnie, jeszcze gdyby sony pokazało jakieś gry to już w ogole ekstaza

Opublikowano

Nie wiem izi co ty niby chcesz mi udowodnić wrzucając materiały z najlepszego Multi na konsolach. Wiem, że będzie kosior, grałem już w betę.

Opublikowano

Szkoda tylko że ci co najwięcej o halo 5 piszą najmniej będą w to grać 

Opublikowano

zgadzam sie Izi i reszta klapow w to nie pogra :yao:

Opublikowano

no ale mają wybór i nie musza grać w dying light :yao:

Opublikowano

Co ty chcesz od Dying light bluber?  :reggie:

Opublikowano

no kurwa halo 5 bardzo zazdroszczę, ale padła dla jednej gry narazie nie kupię.

w ogóle jak narazie to multi na nextgenach ssie pałe, jakby nie remaster TLOU to zostaje BF4 i Destiny wybór pomiędzy rakiem a kupą 

Opublikowano

Co ty chcesz od Dying light bluber?  :reggie:

jest crapem?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Bartuś, ale dlaczego musisz wspierać się grami z epoki brązu, remasterem z DC, indykami do ogrania na pc, oraz markami o których do dziś nikt nawet nie słyszał?

Tak samo jak ty sie wspomagasz remasterem gierki z ps2, gierką dostepną na vicie i ps3, zmodyfikowanym portem z ds, grą która jest dostepna na pc oraz bijatyką (TAK BARDZO DLA KONSERÓW XD), której jedna kopia okrązyła całą polskę i gra w nią tylko wet_willy a jedną z postaci jest łożko :lol:

anyway nie chciałem cie dobijać, ale na xboxie ukazaly się również RTSy, których na innych konsolach nie uświadczysz, eksperymentalna gra ekonomiczna, action-rpg (a raczej hack'n'slash), pierwszy na swiecie porzadnie zrobiony (od rockstar człeniu na silniku rage) symulator tenisa stołowego, najlepszy test drive od ponad 10 lat, klimatyczny horror fps proplasta dzisiejszych gier pokroju outlasta czy aliena isolation, nietuzinkowa strategia, no i jakies chinskie marki jak ridge racer czy ace combat na wyłączność, a także pierwsze część metra oraz unikalnego fps jakim był prey, który był wyraźną inspiracją dla twórców portala

74916_thumb.jpg

70088_thumb.jpg

80429_thumb.jpg

74342_thumb.jpg

112606_thumb.jpg

74137_thumb.jpg

68067_thumb.jpg

65569_thumb.jpg

65148_thumb.jpg

84516_thumb.jpg

6277_thumb.jpg

generalnie nie wiem co chciałeś osiągnąć tam tym postem (że niby te gierki które wymieniłeś są ambitne?) wymieniając same tępe mordoklepki, beat-em upy 2d czy chodzone mordowanie potworków, ale ci nie wyszło :reggie:

nobody: mamy extra exa na ps3

bulwazaur: wyszedł przecież też na vitę więc nie ex  :teehee:

2 day later in CW...

ficuś: mamy extra exa na vitę

bulwazaur: wyszedł przecież też na ps3 więc nie ex  :teehee:

Nvm że:

1. kupując niszowy gatunek jak człowiek z rozumem i godnoscią człowieka (czytaj nówkę) wspierasz tą jedną dissowaną korpo

2. 80% twoich gierek pamięta zmierzch ps2, co zdązyłęm już obśmiać

3. 3/4 to tytuły do ogrania na pc 

4. nie każdy lubi gapić się w 5 calowy ekran

Nie wiem też skąd sobie ubzdurałeś że beat em up, mordoklepka, jrpg, czy platformer 3xA to ambitny gatunek. Gry tego typu jako ostatnie świadczą o konsolowej tożsamości sprzętu i są w zdecydowanej mniejszości. Gdybyś był bardziej ogarnięty, zwróciłbyś też uwagę że 90% z wymienionych retailowych gierek dobiło, lub przekroczyło do 1 mln. i wychodzą po dziś dzień. No nie wiem co tak słabo. 

TL;DR: Orasz się jak kalpers każdą jedną uwagą  :lapka:

Opublikowano

No nie bardzo kolego bluber.

Opublikowano

no kurwa halo 5 bardzo zazdroszczę, ale padła dla jednej gry narazie nie kupię.

w ogóle jak narazie to multi na nextgenach ssie pałe, jakby nie remaster TLOU to zostaje BF4 i Destiny wybór pomiędzy rakiem a kupą 

No jak wyjdzie odświeżony Girs i Halo 5, to boty będą miały wybór między  :fsg:  a  :banderas:

Ale tak jak mówisz. Na PS4 będzie bez zmian.

Opublikowano

Dying Light jest swietne :lapka:

Opublikowano

Remaster na PS4 :yao:   na XO to już :fsg: ech te boty i ich podwójne standardy :reggie: 

Opublikowano

Nie no podbicie rozdziałki to to samo co solidne przebudowanie głównych elementów/zrobienie ich od nowa. 

Logika klapersów jak zwykle błyszczy. 

Opublikowano

Po pierwsze to nic takiego nie napisałem. Częściej śpiochy z oczu wyciągajcie. Po prostu boty będą miały wybór między dwoma kosami w multi. A klapki oczywiście bez zmian.

No i porównywanie remastera TLOU do girsa to żenada na maksa. Radzę obejrzeć ten ostatni filmik:

Remaster TLOU prawie jak remaster Girsa  :sorcerer:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

nołbady ale dlaczego musisz wspierać się grami z epoki brązu, remasterem z ps2, indykami do ogrania na pc, oraz markami o których do dziś nikt nawet nie słyszał?

w drugą stronę tak samo jest    :)

a nom, szczególnie gdy podawałem gierki od 2008 aż po 2015 i najbliższe lata i zero indyków, a bulwazaur urządza sobie wspominki z przed dekady i wypomina cały jeden tytuł który blacha doczekała się w następnej gen. :) :)  :)

nobody zaorany pewnie pierwszy raz w zyciu widzi niektóre gierki w poscie blubera ale na playstation wkleja kazde guwno jakie wyszlo w wietnamie czy dżibuti xd

każda jedna ze śr. co najmniej na poziomie najlepszego exa bonera i w 90% przypadkach sprzedana powyżej 1 mln. pudełeczek, :lapka: no ale pisze mi to gość który myślał że Scalebound to jrpg, więc czego ja po was oczekuje?

Opublikowano

Wiadomo, że w tlou mniej zrobili, ale i tak wygląda lepiej od gearsów z nowymi teksturami.

No mniej zrobili i krzyknęli więcej kasy. Cała filozofia Sony od 2013, którą klapki biorą z pocałowaniem ręki  :reggie:

Opublikowano

No mniej zrobili i krzyknęli więcej kasy. Cała filozofia Sony od 2013, którą klapki biorą z pocałowaniem ręki  :reggie:

Co innego port świeżej gry wzbogacony o świetny dodatek, a co innego odgrzewany kotlet sprzed blisko dekady. Remaster TLoU i tak wychodził taniej niż pudełko na PS3 + Left Behind z PSN.

Opublikowano

Wut. xD

Świeża gra to tym bardziej beka. Jeszcze jakby coś oferowała jak naprawdę polepszony wygląd i nowa kamera z pierwszej osoby w GTA V.

Ale nie, podbicie rozdziałki w rocznej grze to wszystko na co było stać patałachów z naughty down. xd

Teraz kolejny raz się popisują wydając kolekcję Uncharted bez multi. Czego będzie bronił nobody jak nie będzie multi? 

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.