Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Teraz kolejny raz się popisują wydając kolekcję Uncharted bez multi. Czego będzie bronił nobody jak nie będzie multi? 

lepiej jak wydają więcej for the players niż jakby nie wydawali nic 

chyba for the frajers  :pawel: nie no lepiej że łatwo wezmą za to kasę niż by nie mieli brać, ale żądanie więcej niż 160 zł za brak jakichkolwiek zauważalnych zmian (patrz wykonanie GTA V, TR, Gearsy) i wycięcie trybów kopperacji i pvp z AT i D'sD, to parodia.  

łykacie te szroty jak młode pelikany, a później zdziwko jak głęboko można jeszcze.... <autocenzura> 

Tyłka Chloe? 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jak już to Eleny z 4.  :newell:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Podciągnięte tekstury i modele postaci, 1080p, 60 fps, dodatek i cena niższa od oryginału w danym czasie = patałachy z naughty down, ale jak r* robi remaster z dropami do 24 fps, to się go stawia za wzór :pawel:

Opublikowano

CHLOE3 > ELENA2

i proszę mi tu gurwa nie zarzucać że bronię każdego remasteraka sony, bo wpjerold dać mogę ok?

Opublikowano

No dziwne, żeby w rocznym korytarzyku nie było 1080@60. To już byłaby przeogromna beka. :pawel:

@nobody

Ja pisałem, że nie masz czego bronić w kolekcji Uncharted bo wycięli multi, a pamiętam jak robiłeś mi rozprawki na temat multi. :lapka: 

Opublikowano

Ten Scalebound przywrócił mi wiarę w Xboxa. Szkoda że takie gry się tam nie sprzedają. Ciekawe jak by wyglądał dzisiejszy Xbox, gdyby gry jak Lost Odyssey, Blue Dragon, Otogi itd faktycznie się sprzedały? Kto wie. A teraz mamy co mamy, logiczny stan rzeczy. Głównie strzelanki i gry akcji TPP bo to faktycznie zwraca pieniądze. Niemniej szanuję, że dalej od czasu do czasu spróbują z czymś, jak właśnie Scalebound. 

Niby to PS4 ma dużo więcej interesujących gier, ale jak myślę o tym okropnym DS4...

Opublikowano

No dziwne, żeby w rocznym korytarzyku nie było 1080@60. To już byłaby przeogromna beka. :pawel:

W girskach w singlu nie ma. Jest śmiesznie?

Opublikowano

Girsiki nie są roczną grą. :kaz: 

Opublikowano

jRPGi na 360 nie sprzedały się, bo na 360 było wtedy zatrzęsienie o wiele lepszych gier. :rayos:

nie-e, LO i ToV to dla mnie najlepsze obok Forzy Horizon co poczciwa 360tka miala do zaoferowania.

Oczywiscie reszta gier tez spoko, ale te 2 jrpgi to byl absolutny top dla mnie w porownaniu z reszta oferty 360tki i PS3 - a jak na ironie PS3 bralem glownie z mysla o jrpgach typu FF Versus XIII :dynia:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Worki ze zbożem w Uncharted mają więcej fizyki niż to gówniane miasto w crapdownie :xboss:

http://gifyu.com/images/Uncharted4SANDBAGS.gif

w tym przypadku to animacja a nie fizyka.

a easyemu to już kompletnie ps4 rozum odjęło, i już od dawna choruje na wirusa klaperstwa.

na fejsie narzeka na dodatek do Destiny, gdzie bungie ewidentnie chce wyruchać fanów tej gry, ale tutaj na forumku udaje że jest ok i woli dalej cisnąć do porzygu te mobki, aha i multiplayer który jest gorszy chyba nawet od cod.

Tak, Halo 5 nie wygląda jakoś wspaniale, powiem że progres względem Halo 4 jest podobny do tego między Halo 2 a Halo 3 (który wielokrotnie był nazywany Halo 2 HD). Tyle że Halo 5 działa w 60fps, możliwe że będzie 1080p (pewno dynamiczne), największe lokacje i mapy w serii, czego oczekiwać od tego sprzętu? I to te gadki "wygląda jak z x360", raz że to kompletne pjerdolenie, dwa to klapy jak już mówiłem nie raz żyją dalej w roku 2013 i dwa lata prawie po premierze sprzętów dalej próbują zaznaczyć że ps4 jest mocniejsze, o kur.wa dzięki nie wiedziałem wcześniej.

Niektórym już na mózg pada, wszystko wygląda jak (pipi) albo pastgenowo, bo klapy cały czas biorą za mianownik The Order 1886. To samo w przypadku Forzy 6 - "deszcz w Driveclub wygląda lepiej", ch.uj że gra wyciąga dwa razy więcej klatek, na drodze jest 3 razy więcej aut z fizyką o której DC może śnić.

Opublikowano

Niby to PS4 ma dużo więcej interesujących gier, ale jak myślę o tym okropnym DS4...

:yao:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

@bansai: Nie powiem, żeby poprzednia generacja zachwyciła mnie jRPGami, ale taki multiplatformowy Nier porwał mnie bardziej niż LO, które wynudziło mnie z końcem drugiej płyty.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Ja pisałem, że nie masz czego bronić w kolekcji Uncharted bo wycięli multi, a pamiętam jak robiłeś mi rozprawki na temat multi. :lapka:

no nie ma czego bronić, bo jak pisałem w dedykowanym temacie wydanie jej w tym roku zamiast U4 to jak naplucie fanom w twarz. co za różnica czy jest mp czy nie za ponad 2 stówy? dla równowagi zamiast już robić ze mnie Mendrka #4, sami też otarlibyście ten cumshot mikrosoftu z oczu i przestali udawać że wypuszczanie jednej części dysponując kompletna trylogią to taki goty deal.  :hi:

Opublikowano

no nie ma czego bronić, bo jak pisałem w dedykowanym temacie wydanie jej w tym roku zamiast U4 to jak naplucie fanom w twarz. co za różnica czy jest mp czy nie za ponad 2 stówy? dla równowagi zamiast już robić ze mnie Mendrka #4, sami też otarlibyście ten cumshot mikrosoftu z oczu i przestali udawać że wypuszczanie jednej części dysponując kompletna trylogią to taki goty deal.  :hi:

Ale chyba każdy z botów narzekał w temacie, że wydanie jednej części jest słabe, że powinny być wszystkie 4 więc nie wiem o czym piszesz kolego. :lapka:

Dobrze chociaż, że jak kupię sobię gierkę i odpalę to dostanę wszystkie girsy za darmo na One i ogram sobie zaległą 3 i Judgement. Ms taki dobry. :banderas:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

XD 140 zł + 4 gry w BC z funkcjonalnym multi i crossplay z X360 za darmo.

No nie wiem co tak suabo. Jak dobrze, że jest SOny które daje za 220 zł mniej i bez multi  :reggie:

Nic tylko czekać jak za pół roku wypuszczą płatne DLC z multi do Uncharted 3 i nołbody będzie klaskał uszami.

Jeszcze nam nołbody powiedz jaki to zły dil, że przyszłe gry z GwG z X360 będą day zero dostępne w BC na Xone.

Opublikowano

panowie ale rozliczajac rok 2015 po jego zakonczeniu(z praktycznie juz pewna persona5 w 2016) i patrzac tylko na same exy to trzeba byc totalnym psychofanem by stwierdzic ze te od sony byly lepsze niz microsoft, chyba tylko jakas tragedia jakosciowa (skrajnie najgorsze czesci serii) lub jakis turbo ex od sony z rekawa moglby to zmienic

Opublikowano

XD 140 zł + 4 gry w BC z funkcjonalnym multi i crossplay z X360 za darmo.

No nie wiem co tak suabo. Jak dobrze, że jest SOny które daje za 220 zł mniej i bez multi  :reggie:

No ja tez nie wiem, bo to past geny z dropującym 30 fps, zamiast pełnej reedycji. Chciałem kiedyś puścić się z MS dla samej trylogii Gearsów, ale od utraty honoru i godności człowieka uratował mnie ziomek, sprawiając sobie 360-tkę i właśnie GoW, a za horyzontem majaczyła właśnie kusząca wizja pełnej kolekcji w stylu H:MC in glorious 1080/60. 

Jak to w ogóle możliwe że zarzucacie innym fanatyzm i bronienie byle gówna, a sami odstawiacie taką kitą? Ja wiem że CW, no ale żeby to tak bezwstydnie... 

Jeszcze nam nołbody powiedz jaki to zły dil, że przyszłe gry z GwG z X360 będą day zero dostępne w BC na Xone.

jeśli wsteczna kompatybilność zakłada jeszcze gorszy framerate niż na past genie to choyowy deal.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Jesteś żałosny. Gdyby MS odwalał taką manianę jak Sony, że wali tylko 1080p/60fps i to bez multi co jest najtrudniej portować, to pewnie robiliby to samo. "Niestety" wolą nową jakość w grze która ma dekadę a do tego przywrócić wiekowe multi do tego w przystępnej cenie z masą bonusów w postaci innych gier.

Sony idzie po najmniejszej linii oporu, a Ty jak ostatni dżihadysta bronisz z TNT przy pasku XD

Dobrze, że wszyscy zostajecie z Sony, niech Was doją dalej :)

Opublikowano

Worki ze zbożem w Uncharted mają więcej fizyki niż to gówniane miasto w crapdownie :xboss:

http://gifyu.com/images/Uncharted4SANDBAGS.gif

w tym przypadku to animacja a nie fizyka.

:pawel:

z czego sie smiejesz? nawet na gafie spuszczali sie nad tym pare stron, ale przyszedl jakis programista i zauwazyl ze to nie do konca jest fizyka tylko bardziej predefiniowana animacja, nie wiem na ile mu wierzyc ale jakos (pipi)a watpie by w tej grze robili symulacje przesypywania piasku

Opublikowano

panowie ale rozliczajac rok 2015 po jego zakonczeniu(z praktycznie juz pewna persona5 w 2016) i patrzac tylko na same exy to trzeba byc totalnym psychofanem by stwierdzic ze te od sony byly lepsze niz microsoft, chyba tylko jakas tragedia jakosciowa (skrajnie najgorsze czesci serii) lub jakis turbo ex od sony z rekawa moglby to zmienic

Ty lepiej bierz nogi za pas z obozu Sony bo jak widzę nołbodych i innych lemów klaskających uszami jak ich Sony robi na każdym kroku, to czarno widzę politykę odnośnie PS4.

Opublikowano

z czego sie smiejesz? nawet na gafie spuszczali sie nad tym pare stron, ale przyszedl jakis programista i zauwazyl ze to nie do konca jest fizyka tylko bardziej predefiniowana animacja, nie wiem na ile mu wierzyc ale jakos (pipi) watpie by w tej grze robili symulacje przesypywania piasku

Programista na gafie - pewnie KKRT00 :pawel:

Ty lepiej bierz nogi za pas z obozu Sony bo jak widzę nołbodych i innych lemów klaskających uszami jak ich Sony robi na każdym kroku, to czarno widzę politykę odnośnie PS4.

Ja wiem, że m$ was bardzo kocha i z tej miłości już wam dupy w poprzek pękają, ale nie mierz wszystkich własną miarą, ok?

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Jesteś żałosny. Gdyby MS odwalał taką manianę jak Sony, że wali tylko 1080p/60fps i to bez multi co jest najtrudniej portować, to pewnie robiliby to samo. "Niestety" wolą nową jakość w grze która ma dekadę a do tego przywrócić wiekowe multi do tego w przystępnej cenie z masą bonusów w postaci innych gier.

Sony idzie po najmniejszej linii oporu, a Ty jak ostatni dżihadysta bronisz z TNT przy pasku XD

Dobrze, że wszyscy zostajecie z Sony, niech Was doją dalej :)

Ty jesteś żałosny. Co 3 dzień pisze że sony leci w choya i trzymaja mnie przy nim tylko exy, co i tak nie przeszkadza mi rozglądać się za sprzętem nintendo, ale wystarczy napisać wam że wasza kochana firemka drąży was tylko 3 cm mniejszym chujkiem i od razu olaboga bronią sony jak rodziny.  :hi:

Polecam sprawdzić jeszcze raz ile z botów odwróciło się zarówno od ps4 jak i x1, nie wmawiając sobie że czekanie rok przy trzech multi na krzyż to taki extra pomysł. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.