Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ten temat dzisiaj :obama:

A tu w wywiadzie GG mówi, że premiera horizon to raczej początek 2017 - znając gry open world, pewnie i tak będzie obsuwa. 

Edit: A jednak nadal celują w 2016 

Mark Norris from Guerrilla here. I just wanted to let you all know that we are targeting a 2016 release date.

Edytowane przez Starh

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Celować sobie mogą. U4 też celowało w ten rok. :kaz:

@nobody

Było sobie brać do pracy ps4 to byś już dawno wbił platyne. 

hehe

Opublikowano

Pierwszego dnia po zapowiedzi U4 gdy powiedzieli, że celują w 2015 powiedziałem, że spadnie na 2016. Tu będzie identyczna sytuacja.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Właśnie to mnie trochę wkurza u Sony - zapowiadają coś i gra wychodzi x czasu później.

Normalną premierę miało chyba tylko BB i Infamous.

Opublikowano

Kiedy klapy się nauczą, że gry u Sony w większości są przesuwane. Horizon to bankowo 2017 i twórcy sobie mogą mówić, co chcą. Jak Sony bedzie chciało wydać na początku 2017, bo nie będą mieli nic innego z gier na wyłączności na ten okres to GG jedynie przyklaśnie.

Opublikowano

No bo inni wydawcy nie przesuwają swoich gier, tylko Sony. Ja pyerdole jaka logika :facepalmz:

Opublikowano

Szukanie logiki w postach papaja.  :reggie:

Opublikowano

Sony juz nawet musi dorabiać marką na zelkach:/ Ciekawe kiedy zostaną partnerem domestosa

Opublikowano

Podsumowanie na dzisiaj.

PS4 - jedna gra.

Xbone - jedna gra, która wyszła, jedna która wyjdzie, czyli o 100 procent więcej niż PS4.

WiiU - zbyt dużo by zliczyć.

Opublikowano

Podsumowanie na dzisiaj.

PS4 - jedna gra.

Xbone - jedna gra, która wyszła, jedna która wyjdzie, czyli o 100 procent więcej niż PS4.

WiiU - zbyt dużo by zliczyć.

Wii U nie ma Soulsow, ani innych wartych uwagi multiplatform - do szafy z tym guwnem do czasu Xenoblade, polecam to rozwiazanie :cool:

Opublikowano

Gurwa miałem brać Elite Dangerous ale po newsach o dodatku serdecznie ich pie,rdolę. Co za rak.

Opublikowano

No troche ich poebao, gdybym mial kupowac to bralbym juz z dodatkiem bo taniej wyjdzie niz kupno osobno, podejrzewam ze na dniach spadnie z ceny bo niezly hejt sie wywiazal.

Opublikowano

Podsumowanie na dzisiaj.

PS4 - jedna gra.

w zasadzie to dwie, ale tej drugiej nikt poza willym w polsce nie kupił, więc trochę wstyd wspominać. 

Opublikowano

Zwlaszcza, ze jest tez na ps3.

No i willy nie mieszka w polsce.

Znowu slabo, nobody.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Podsumowanie na dzisiaj.

PS4 - jedna gra.

w zasadzie to dwie, ale tej drugiej nikt poza willym w polsce nie kupił, więc trochę wstyd wspominać. 

GG jest na ps3, dlatego jej nie wymieniłem.

Opublikowano

Zwlaszcza, ze jest tez na ps3.

No i willy nie mieszka w polsce.

Znowu slabo, nobody.

wy i te wasze podwójne standardy n.t. cross genów. dobrze że poza CW wszyscy jesteśmy normalni i nie kupujemy gorszych wersji tych samych gier dysponując nowszym sprzętem, prawda? prawda? prawda?

edit: nom, szczególnie że był to żartobliwy diss na własne podwórko i po części mnie samego. :lapka:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Czas na podsumowanie gier co wyjda w tym roku na obie konsole

Xbox ''nadkonsola'' One:

-Forza Motorsport 6

-Gears of War Ultimate Edition+3 darmowe Gearsy

-Halo 5 Guardians

-Rise of the Tomb Raider

-Wsteczna kompatybilnosc- 100 gier do konca roku i w nastepnym wiecej pysznosci dla baronow gejmingu tylko na eksboks

-Quantum Break z data 5 kwietnia 2016

- I wiele wiecej mniejszych jak i wiekszych tytulow.

PlejSzrotStejszyncztery:

-Playstejszyn now gdzie musicie placic 5 funtow za 2 dni grania w te szroty z ps3

- Co do gier to wiadomo:

.

0dca64cb-313b-4b1c-ae40-af5e791ee853Medi2lcwi.jpg7798384448_60a72527d1_m.jpg

BEKA 

CHYBA NAWET SOBIE ZROBIE SYGNATURE Z TYCH TRZECH KRAWACIARZY XDDD

Opublikowano

worek z ryzem ostatecznym gwozdziem do trumny xboxa [*]

xboty na ustach z pelnymi kolanami ® 

Opublikowano

Zastanawiam się czy nie dać mrokowi plusa, ale czy to będzie zgodne z tutejszymi standardami :dunno: w końcu coś z sensem napisał

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

mroku lepszy od kazdego klapa bo przynajmniej ma porownanie obu konsol a nie jak 3/4 z nich siedzi jeszcze z ps3 z komunii

Opublikowano

Czas na podsumowanie gier co wyjda w tym roku na obie konsole

-Quantum Break z data 5 kwietnia 2016

xbotowy sens nagradzany plusem xDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

no przecież dowiedział się w tym roku, że premiera w 2016 w kwietniu, lepszy taki eks niż żaden  :reggie:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

1 pomyłka przy wyliczance mroka a radości u klapów więcej niż na konfie sony na gamescomie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.