Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No no, Mroku jak się rozbrykał. :notbad:

Opublikowano

Mam PS4, gram tylko w multiplatformy. Ficuś miał rację, jestem graficzną dziwką :frog:

Opublikowano

Nie martw się, chorągiewki tak mają.

Opublikowano

A gdzie jest PC master waits?

Master rejsy niech lepiej napiszą, jak się Valve turniej Dota 2 udał :pawel: 

Opublikowano

Ciekaw kiedy Macio sprzeda ps4 i kupi xboxa :yao:

Opublikowano

Deutschland to niby Blachland, a nawet Helmuty sadzac po Gamescomie zaczynaja sie powoli odwracac od tego raka :newell:

Opublikowano

I znowu zacznie obrabiać berło Spencerowi wmawiając sobie, że nie interesuje go rozdzielczość i grafika :yao:

Pewnie też odnowi znajomość ze swoim wyimaginowanym insajderem.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

macio jest zawiedziony pokazem scalebound podobno wiec zapomnijcie o powrocie, tylko unczarted4 :pawel:

Opublikowano

Juz to na poprzedniej stronie poruszylem - ta generacja dostarcza tyle exow, ze boty chcac nie chcac takze 95% czasu spedzaja z multiplatformami.

Deal with it !

Edytowane przez easye

Opublikowano

macio jest zawiedziony pokazem scalebound podobno wiec zapomnijcie o powrocie, tylko unczarted4 [emoji14]awel:

W końcu to będzie Gra Doskonała

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Podsumowanie na dzisiaj.

PS4 - jedna gra.

Xbone - jedna gra, która wyszła, jedna która wyjdzie, czyli o 100 procent więcej niż PS4.

WiiU - zbyt dużo by zliczyć.

The Last Guardian Cię nie rusza?

Opublikowano

Juz to na poprzedniej stronie poruszylem - ta generacja dostarcza tyle exow, ze boty chcac nie chcac takze 95% czasu spedzaja z multiplatformami.

Deal with it !

no tak samo bylo z ps3

Opublikowano

Zastanawiam się czy nie dać mrokowi plusa, ale czy to będzie zgodne z tutejszymi standardami :dunno: w końcu coś z sensem napisał

A co takiego ograł od początku roku?
Opublikowano

Podsumowanie na dzisiaj.PS4 - jedna gra.Xbone - jedna gra, która wyszła, jedna która wyjdzie, czyli o 100 procent więcej niż PS4.WiiU - zbyt dużo by zliczyć.

The Last Guardian Cię nie rusza?

Osoby, ktore rusza TLG wygladaja w 2015 roku jakos tak:

43b86d4772684665686e6de390f55b27.jpg

A z mate jest wszystko w porzadku przeciez.

Opublikowano

2hyc74g.jpg

za 100zł (choć ja dałam 79zł w ojro-rtv)

vs

2m5yp7r.jpg

za 150zł

Klapy z odbytem jak jaskinie w Destiny

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

A klapy to w co niby teraz grają ?  do kwietnia 2016 roku zapowiada się, że dalej MP was ratują, a my już od tego miecha zaczynamy armagedon exów, nie dla psa kiełbasa  :cool:  :lapka:

Jak zwykle na kolanach z pełnymi ustami dzień jak co dzień. 

Opublikowano

A klapy to w co niby teraz grają ? do kwietnia 2016 roku zapowiada się, że dalej MP was ratują, a my już od tego miecha zaczynamy armagedon exów, nie dla psa kiełbasa :cool::lapka:

Jak zwykle na kolanach z pełnymi ustami dzień jak co dzień.

A skąd mam wiedzieć, w cw nie ma żadnych reguł [emoji14]
Opublikowano

Wiedzę Moldar, że PS3 jest ogrywana, szacun  :cool:  :lapka:

Opublikowano

A gdzie jest PC master waits?

nie wywoluj nerdow z jaskin

Opublikowano

Post Iziego dowodzi jednego,  starego psychologicznego prawidła, a mianowicie , ze jak ktoś się w jakimś nieszczęściu ubabrze to chce to nieszczęście niejako przenieść na innych na zasadzie: mi jest źle to dlaczego tobie miało by być dobrze? Owym nieszczęściem w tym przypadku  jest brak wyboru.  :klapek:  :klapek:  doskonale wiedzą,że nie mają exów na koniec roku, więc co piszą? No przeca boty ogrywają i będą ogrywać li tylko multiplatformy! :yao:  No co za bezeduuuura!

O Gamescomie można juz w zasadzie mowic w czasie przeszlym. Jedno daje sie odczuc w sposob niepodlegajacy dyskusji po tym co tam pokazano zwłaszcza ze strony zielonego cesarstwa:

OGROMNY BUL DUPY KLAPKÓW!

Na to można polecić tylko jedno:

2gxin85.jpg

...a jak to nie pomoże to mocniesze środki:

1z1sjzt.jpg

:reggie:

Opublikowano

Zastanawiam się czy nie dać mrokowi plusa, ale czy to będzie zgodne z tutejszymi standardami :dunno: w końcu coś z sensem napisał

A co takiego ograł od początku roku?

Z tego co widzę to ciora cały czas w kałowe druty na PS4 :kaz:

Opublikowano

Wiedzę Moldar, że PS3 jest ogrywana, szacun :cool::lapka:

Chybiony strzał, konsole dałem bratankowi i wbija trofea na moje konto [emoji14]
Opublikowano

Na ps4 tyle grania, że sony przetrzymuje konsolki w serwisie żeby tam sie pokurzyły, zamiast na półeczce gracza. Z drugiej strony było by mi smutno gdyby kawał krzemu i plastiku więcej zwiedził świata niż ja :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.