Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Rzygać się chce od tego "koniec roku". Na głodzie od października do września, ale w kółko tylko koniec roku i koniec roku :bad:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

A gdzie jest PC master waits?

Master rejsy niech lepiej napiszą, jak się Valve turniej Dota 2 udał :pawel:

Epic shit jak zawsze

:banderas:

Opublikowano

Wiedzę Moldar, że PS3 jest ogrywana, szacun :cool::lapka:

Chybiony strzał, konsole dałem bratankowi i wbija trofea na moje konto [emoji14]

A u mnie na ONE, Mama ogląda twitcha/ youtuba  :cool:  :lapka:

Lemonka

Halo wyszło w listopadzie, więc ogarnij się synek.

Od premiery PS4 pierwszą dobrą grę dostaliście w marcu tego roku, także ten tego  :lapka:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Pewnie kupują Xbony żeby streamować Forza Horizon 2 i Sunset Overdrive na PC ;)

Opublikowano

Rzygac mi sie chce od tego "ten rok bloodborne zaczekajcie do 2016". Na glodzie od marca do marca, ale w kolko "bloodborne" lub "w 2016 wam pokazemy"

pomiedzy bloodbornem(co mnie nie jara i go nie kupilem) czy wczesniej driveclubem (ktorego uwielbiam ale wyszedl w pazdzierniku 2015) jest turbo hiper dziura super exow, az do uncharted4 i ratcheta

Opublikowano

Na jakim głodzie? Ori od dłuższego czasu ogrywam :shieeet:

Opublikowano

Wiedzę Moldar, że PS3 jest ogrywana, szacun :cool::lapka:

Chybiony strzał, konsole dałem bratankowi i wbija trofea na moje konto [emoji14]

Jaki cwaniak. :obama:

Lemonka

Od premiery PS4 pierwszą dobrą grę dostaliście w lutym tego roku, także ten tego  :lapka:

Chciałeś napisać pod koniec marca, a nie w lutym. W lutym to oni dostali to guwno z pasami. 

Opublikowano

Epic shit jak zawsze

No, a potem:

Valve’s $18 million Dota 2 tournament delayed by DDoS attack

Lemonka

Tato, ale niedziałające przez pół roku kotlety z pierwszego xboxa nikogo!

pomiedzy bloodbornem(co mnie nie jara i go nie kupilem)

Ale to już twój problem :xboss:

Fakt jest taki, że Bloodborne wyszedł i jest wielki, a boty dalej czekają.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Francja odnotowuje spadek bezrobocia. Szrot od sory pada szybciej niż jabłka z Polskich drzew. Tyle mają roboty przy tych temperaturach. 

Opublikowano

Pewnie kupują Xbony żeby streamować Forza Horizon 2 i Sunset Overdrive na PC ;)

To pirackie windy też aktualizowali za darmo :kaz: ?

Opublikowano

Zimą upadną ciepłownie, bo zamiast grzejników ludzie będą używać tylko PS4 :D

Konstruktorzy PS4ki pewno na tym się wzorowali:

f7a6df84706fa2a7439927340216809f,640,0,0

Widać łudzące podobieństwo :P

Edytowane przez Michał102

Opublikowano

Epic shit jak zawsze

No, a potem:

Valve’s $18 million Dota 2 tournament delayed by DDoS attack

Z tym atakiem poradzono sobie w godzinę po czym turniej ruszył. Przypomnij nam teraz jak Sorry sobie radziło z atakami na tą ich prymitywną sieć :kaz:

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Za młody wtedy był, by niektóre słynne ataki pamiętać.

Opublikowano

Niezłe show robią z tymi MOBAmi, chociaż do mnie kompletnie te gry nie trafiają. Jak esport to tylko CS:GO

Opublikowano

Zimą upadną ciepłownie, bo zamiast grzejników ludzie będą używać tylko PS4 :D

Konstruktorzy PS4ki pewno na tym się wzorowali:

f7a6df84706fa2a7439927340216809f,640,0,0

Widać łudzące podobieństwo :P

Serio, wczoraj pograłem ze dwie godzinki i konsola była nagrzana konkretnie. One już nie tak bardzo.

Opublikowano

Niezłe show robią z tymi MOBAmi, chociaż do mnie kompletnie te gry nie trafiają. Jak esport to tylko CS:GO

Ja mam to samo. 23 w multikinach w całej polsce będą transmitować finały ESL Cologne, trzeba się wybrać :newell:

Opublikowano

Wy się śmiejecie, ale jakakolwiek konsola + duży TV spokojnie dogrzewają kilkunastometrowy pokój jak dłużej pochodzą :)

Opublikowano

Rzygac mi sie chce od tego "ten rok bloodborne zaczekajcie do 2016". Na glodzie od marca do marca, ale w kolko "bloodborne" lub "w 2016 wam pokazemy"

pomiedzy bloodbornem(co mnie nie jara i go nie kupilem) czy wczesniej driveclubem (ktorego uwielbiam ale wyszedl w pazdzierniku 2015) jest turbo hiper dziura super exow, az do uncharted4 i ratcheta

to nie ja zacząłem temat a bo wy od września czekacie, gdzie w listopadzie wyszło przecież beta Halo MCC :oh_you:

Opublikowano

Ja mam to samo. 23 w multikinach w całej polsce będą transmitować finały ESL Cologne, trzeba się wybrać :newell:

Zajebiście, to wszystkich multikin dotyczy czy tylko wybranych?

Opublikowano

Serio, wczoraj pograłem ze dwie godzinki i konsola była nagrzana konkretnie. One już nie tak bardzo.

To raczej dobry znak, bo jeśli konsola się nagrzewa (szczególnie przy wylocie w okolicach zasilacza), to znaczy, że radiator dobrze odbiera ciepło z procesora.

Zauważyłem to eksperymentując z pastami termo przewodzącymi - czym lepsza pasta, tym mniejsze obroty wentylatora i dużo cieplejsze powietrze wylatujące z konsoli.

Opublikowano

Nie mają w co grać tylko ci co grają tylko w multiplatformy. Ja mam napięty harmonogram na najbliższy miesiąc i to nie licząc mgs 5 czy mad maxa. A mówią że to sezon ogórkowy :banderas:

Rare-replay-collection.jpg91zpFr0TALL._SY550_.jpgUntil_dawn.jpg260px-Super_Mario_Maker_Artwork.jpgEverybody%27s_gone_to_the_rapture_logo.jDQ8-3DS_07-06-15_001.jpg255px-ShadowrunHongKongBoxArt.jpg

A w drugiej połowie września do grudnia jeszcze 3 razy tyle z fatal frame, xenoblade, halo 5 i xcom 2 na czele :)  Dla mnie multiplatformy mogłyby nie wychodzić bo poza just cause 3,  fallout 4 i metal gear 5 nie ma dla mnie z multiplatform must have. Sorry Asassins creed znowu? Fifa 16 bez zmian ? Może call of Duty następny raz to samo ? 

Opublikowano

ja np. dodatkowo gardze remasterami - w szczegolnosci gier, przy ktorych spedzilem tryliard godzin na poprzednich generacjach.

Dlatego brakuje bys jeszcze wrzucil liste gier ze wsteczna kompatybilnoscia i czepial sie, ze inni graja po raz n-ty w to samo... xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja gardzę remasterami gdzie wycinają multi :P

Dodatkowo ja też mogę po 100 razy edytować posta to numer jeden

To numer dwa z przesłaniem

kiss_my_ass___cartman_by_belal_b3-d3j3lx

Edytowane przez blantman

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.