Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nie bylo takiego fpsa jak Destiny wczesniej, pomysl mieli za(pipi)isty, polaczenie strzelanki z elementami mmo, zbieractwa, gdzie wszystko mozesz wykorzystac na pvp i na pve, kooperacji, to byl strzal w dziesiatke i jak widac po sprzedanych kopiach, spolecznosci i fanatykach nowego ip ogromy sukces bungie. Tymbardziej szkoda, ze az tak odpierdalaja z dodatkami i mimo wszytsko wielu graczy zniechecaja.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja się dałem raz nabrać bo mieli u mnie duży kredyt zaufania po halo. Teraz nie dostaną już ode mnie ani złotówki

Opublikowano

No niestety, po wstepnych informacjach jaka zawartosc przyniesie nowe dodatek za 175 zl najprawdopodobniej Destiny bedzie zmielone w smieciach.

Opublikowano

Ten dodatek ma nawet swojego bundla z limitowana ps4, taka jest posucha w grach na szrotstation :dynia:

http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00ZG1TXJM/ref=mp_s_a_1_1?qid=1438855318&sr=1-1&pi=AC_SX200_QL40&keywords=destiny+king+bundle&dpPl=1&dpID=51Jp63u8DEL&ref=plSrch

Limitowana konsola z dlc, dawajcie sloik bo kisne :dynia:

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Tak tak IZI, ale jak zobaczysz nowy różowy rewolwer to znowu uciekniesz do jaskini farmić go przez 200h.

Opublikowano

Zajebiście, to wszystkich multikin dotyczy czy tylko wybranych?

http://www.esportsincinema.com/

Tu sobie looknij które kina w Polsce.

jak esport to tylko starcraft, skill skill i jeszcze raz skill, man on man, a nie grupa pizdusi na grupe pizdusi.

Opublikowano

Wbilem 8 lvl I nie dałem rady,Przed premierą czytałem,że będzie dało się wszędziee wejść otwarty świat yhy.

Wszędzie ściany,non stop bije te same potwory,fabuła nie istnieje.Każda misja taka sama.

Fps z 30fpsami trochę słabo jak na dzisiejsze konsole.

Loading w (pipi) długie,drop lootu jakiś żart.

Nie rozumiem fenomenu tej gry.

Aha i te dodatki.....

Edytowane przez KarolJanuszGejmingu

Opublikowano

Bo nigdy nie zrozumiales jej zalozen.

Hum - ostatnie miesiace glownie gralem wylacznie w muti. Nadal sie dobrze przy nim bawie, moze dlatego ze nie neguje wszytskiego co wychodzi, tylko dlatego ze nie ma w nazwie slowa HALO. Jak dla kogos wszytskie fpsy od BF po CODa, Killzona i innych sa gowniane, to wiadome, ze i Destiny mu nie podpasuje.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nikt nie rozumie bo jest chuyowa.

Opublikowano

Nie rozumiem fenomenu tej gry.

Bo twórcy Halo i fajna muzyka.
Opublikowano

jak esport to tylko starcraft, skill skill i jeszcze raz skill, man on man, a nie grupa pizdusi na grupe pizdusi.

Aha, no szkoda, że gra umarła.

Minusa już wyrównałem bo mnie się źle klikło przy cytowaniu

e: co do skilla to w CS potrzeba go dużo, jak nie wierzysz to pograj chwile. Samo celowanie i movement to dużo roboty, a do tego dochodzą taktyki, granaty itd

Edytowane przez teddy

Opublikowano

No niestety umarla :f tzn jeszcze podryguje, umarla to np vita :Coolface:

wszystko przez lola i dote, gry na ktore jak patrze to mam ochote sobie oczy wydlubac, juz wole hearthstone'a ogladac (goty gierka ale do ogladania tak srednio)

Opublikowano

Muszę Ci powiedzieć, że ostatnio bardzo mądre posty piszesz cebulo. :s159:

Opublikowano

e: co do skilla to w CS potrzeba go dużo, jak nie wierzysz to pograj chwile. Samo celowanie i movement to dużo roboty, a do tego dochodzą taktyki, granaty itd

Do CS'a nic nie mam, ale nie lubie ogladac.

Grac gralem, 7 lat w 1.6 + ESL (do tego nocki i klanowki w kafejkach) :) - teraz juz patrzec na te gre nie moge, mocne zmeczenie materialu z mojej strony

Opublikowano

Ja nie wiem czego nie rozumiec w Destiny. Musicie miec wyjatkowo zamkniete umysly.

To tak jakby powtarzac ciagle, ze nie rozumie sie fenomenu Diablo i ludzi, ktorzy graja 500h na ciagle powtarzajacych sie 4 lokacjach (gdzie PVP w porownaniu do gry Bungienie istnieje). No taki taki typ gry! - jedni to lubia - odpala, pogadaja ze znajomymi, pykna szybko cos w kooperacji, odmozdza sie po ciezkim tygodniu szukaja czegos do setu, inni nie. Tyle.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dla ciebie Pan cebula  :pawel:  :lapka:

Opublikowano

:[

Opublikowano

Dla ciebie Pan cebula  :pawel:  :lapka:

Szampańska Cebulo

Edytowane przez Starh

Opublikowano

lol, pawcioduzypenis95 :dynia: 

Opublikowano

Nadchodzące aktualizacje Destiny zapowiadają się świetnie i chyba to jest moment, kiedy wskoczę do gry :banderas:

A za rok Battlefront :banderas:

Opublikowano

Mam PS4, gram tylko w multiplatformy. Ficuś miał rację, jestem graficzną dziwką :frog:

Jestes graficzna dziwka,grasz w multiplatformy,masz pc z monitorem 1440p grasz w 900p na ps4. Fuck logic.

fw80fb.gif

@Figus,mowisz i masz ;)

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Mam PS4, gram tylko w multiplatformy. Ficuś miał rację, jestem graficzną dziwką :frog:

Jestes graficzna dziwka,grasz w multiplatformy,masz pc z monitorem 1440p grasz w 900p na ps4. Fuck logic.

Prosimy o gifa zielone gatki :)

Opublikowano

Nadchodzące aktualizacje Destiny zapowiadają się świetnie i chyba to jest moment, kiedy wskoczę do gry :banderas:

Zapowiadają się świetnie bo nic innego na ps4 nie wychodzi :pawel:

Prosimy o gifa zielone gatki :)

11781323_951847901504116_1325534596_n.gi

Opublikowano

Zielone gatki, kolor Xboxa, kolor premium memberow :cool::lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.