Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Izi człowiek który stoczył się na samo dno CW, to już nawet Mendrek pisze ciekawsze posty.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Zapowiadają się świetnie bo nic innego na ps4 nie wychodzi :pawel:

No tak, na xboxie miałbym jeszcze do wyboru dziesiąte przygody motocyklisty, którego do marca 2016 będą łatać albo odgrzewanego mareczka, którego katowałem do porzygu 9 lat temu.

:bolduper:

Opublikowano

Zapowiadają się świetnie bo nic innego na ps4 nie wychodzi :pawel:

No tak, na xboxie miałbym jeszcze do wyboru dziesiąte przygody motocyklisty, którego do marca 2016 będą łatać albo odgrzewanego mareczka, którego katowałem do porzygu 9 lat temu.

:bolduper:

Jest jeszcze Laura 15 i Forca 16, a na PS4 co? :oh_you:

Opublikowano

Prosimy o gifa zielone gatki :)

11781323_951847901504116_1325534596_n.gi

Tęsknię za naszym polskim Ray William Johnsonem.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Wiadomo, dla klapa lepszy brak wyboru na Playstation, niż gry na XOne. Ya yebię yakie zwierzęta.

Od zestawu pif-pafów wolę mieć szerszy wybór gatunków i nie wmawiać sobie, że Killer Instinct jest dobrą bijatyką z systemem albo Dark Souls 3 zbliży się do Bloodborne :problem:

Opublikowano

No za to wmawiasz sobie, że order to dobra gra wymieniając ją koło BB. :pawel:

Ba, w ogóle ja wymieniasz jako jakiś plus ps4. :pawel:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Widzę, że sen na jawie właśnie rozwiną skrzydła u Lema, teraz ma najlepsza jazdę, że niby jakieś wyboru gatunków ma.

Opublikowano

bloodborne > dark solus 3, bo ex na playstation, gardzę motzno

Opublikowano

Jeśli jakimś cudem ta klepnięta na szybko z resztek po Bloodborne i poprzednich Soulsach gierka autorstwa beta zespołu From okaże się dobra, to ja również mogę w nią zagrać. To się nazywa wybór i wolę mieć taki wybór niż wybór między Destiny a motocyklistą 10.

pHvpBxx.gif

Opublikowano

Widzę, że sen na jawie właśnie rozwiną skrzydła u Lema, teraz ma najlepsza jazdę, że niby jakieś wyboru gatunków ma.

Fakty są takie że na One wyszły dotychczas 194 gry, natomiast na PS4 aż 337. Skoro dla botów ex to gra która wychodzi tylko na jedną z dwóch konsol, a nie liczy się reszta platform, to oznacza że na PS4 są aktualnie 143 exy :sorcerer:

Liczby i twarde fakty są ponad fanbojskie płacze. Dominacja jak za czasów PS2.

Opublikowano

Jak zawiesić na haczyk Destiny to biorą tak, że aż miło patrzeć jak du.pa pęka.

Opublikowano

Miłej zabawy wam życzę z tymi 143 exam. 

Opublikowano

na androidzie jest jeszcze wiecej exow niz na ps4

android for the players

Opublikowano

Jeśli jakimś cudem ta klepnięta na szybko z resztek po Bloodborne i poprzednich Soulsach gierka autorstwa beta zespołu From okaże się dobra, to ja również mogę w nią zagrać. To się nazywa wybór i wolę mieć taki wybór niż wybór między Destiny a motocyklistą 10.

pHvpBxx.gif

Najpierw to ty musisz kupic te ps4, bo na razie to są haluny z niedożywienia. 

Opublikowano

android for the players

i jakosc podobna :kaz:

Opublikowano

android for the players

Właśnie w robocie sobie gram w

za friko na tel a Sory każe sobie wybulić 21zł poyebało ich

Opublikowano

android for the players

Mam wam przypomnieć jak wygląda zapowiedziany z wielką pompą na ostatniej konferencji AAA ex first party na Xboxa One? Tak:

xD

Opublikowano

Ok observer powiedz mi ile z tych exow przeszedłeś i jakie możesz mi polecić

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Jestem ciekaw jak jego karta gracza się prezentuje, pewno tak samo jak Lema  :dog:

Opublikowano

Cobalt :banderas: ale bedzie fun w coopie :obama:

Opublikowano

W Japonii chyba jakaś Polonia wypuściła giereczke, bo takie coś zobaczyłem w wynikach sprzedaży

20. [PSV] KLAP!! ~kind Love and Punish~ – 5,047 / NEW

Opublikowano

android for the players

Mam wam przypomnieć jak wygląda zapowiedziany z wielką pompą na ostatniej konferencji AAA ex first party na Xboxa One? Tak:

xD

Klapy zawsze ten sam argument:) Czy to X czy PC, wynajdą jakąś gierkę w stylu indi co jest na pewno świetna w coopie i krzyczą "kurfffa jaka grafa, jaki exxxx dla blacharzyy, no kurffaaaa, śmiech na sali" a sami grają Heavy Rain i inne "naciśnij X aby zobaczyć filmik" czy inne fify i asasin kridy, no, ale tekturki na filmikach ładne

a jakby sami dorwali takiedo indyka to graliby jak poyebani

Edytowane przez gekon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.