Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Broken Age.

fajnie macie tam na ps4, ze wymieniasz gierki, które wyszły w 2014 na pc :lol: zero okruchów z panskiego stołu haha

Release date(s)

Act 2

NA April 28, 2015

EU April 29, 2015

napisał act 2?

Napisał Act 1?

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nie co inne gierki widzę w Twoim gamercardzie  :yao:

Część z tych gier ograłem, po japońskie perełki sięgnę jak trochę ceny spadną bo zostawiam sobie do kolekcji.

A najlepszej brak, co te klapy to ja nawet nie wiem.  :kaz:

U nas jest taki wybór, że nie trzeba brać wszystkiego co spadnie na stół. Gry From Software to nie moja bajka.

za to orderek platynka  :obama:

W 8h :daddy:

Bloodborne, The Order, Ethan Carter, Rocket League, Planetside, MLB 15, Axiom Verge, Helldivers, Toukiden: Kiwami, Natural Docrine, Sword Art Online: Hollow Fragment, Omega Quintet, Onechanbara Z2: Chaos, jak ktoś nie grał na PS3 to ma God of War i Journey, na dniach Until Dawn i Everybody`s Gone to Rapture a wy nadal czekacie na tą mityczną końcówkę roku.

ta lista jest zbyt smieszna, zresztą z tego co wymieniles widzę, że tylko w orderka zagrałeś lol, taka bieda na ps4 że trzeba w terminatora 3/10 grać? :teehee:

sam jesteś śmieszny. Dostałem za darmo to ograłem. Wolę to niż siedzieć na youtube czy twichu jak to mają w zwyczaju boty :reggie:

@Amsterdream - nieźle, ale kilka kupek mogłeś zastąpić dobrymi grami, np. OlliOlli2, Hotline Miami 2, N++, Apotheon, Helldivers czy Broken Age.

Helldivers jest, o reszcie zapomniałem. W końcu tyle tego jest :fsg:

Edytowane przez amsterdream

Opublikowano

Wyobraźcie sobie jakie byłoby pośmiewisko z Lema i Observera jakby pokazali swoje PSN ID xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Tyle raka i samozaorania w poście amsterdreama xD Sonowiec wyścigowiec chwali się, że kupił JEDNĄ zremasterowaną grę i myśli, że to dobry deal w porównaniu do 30 gierek od Rare, które dodatkowo są tańsze o 35zł na premiere. No i ta lista lol. Mistrz.

tokuidnadken kiwi - gierka z vity xD

planetside - xD

jeden bloodborne i reszta szrotu

nie no kisne

Opublikowano

Hela kogo Ty chcesz bronić, bój się Boga :(

U nich jest taki wybór, że wolą grać w remaster z 2008 roku i w terminatora zamiast kupić jedyną słuszną grę jaka jest na tej konsoli   :reggie:

przestań się już orać, bo to nawet śmieszne nie jest.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Broken Age.

fajnie macie tam na ps4, ze wymieniasz gierki, które wyszły w 2014 na pc :lol: zero okruchów z panskiego stołu haha

Release date(s)

Act 2

NA April 28, 2015

EU April 29, 2015

napisał act 2?

A co mnie obchodzi połowa gry rzucona blacharzom do betatestów? Kompletne Broken Age tu i tu było dostępne w tym samym czasie.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Wyobrażcie sobie jakie byłoby pośmiewisko z Lema i Observera jakby pokazali swoje PSN ID xD

no najlepsza była beka jak mial odblokowany, 50 gierek w profilu i vita a ps4 nie ma, ale walczyć trzeba było

Opublikowano

MGS 1 września, a resztę mam w (pipi)e.

LemonIRCJuras pewnie nie zagra, bo uważa że to crap seria.

Opublikowano

ten sie jeszcze chwali, że jedną dostał za darmo drugą na wyscigi przeszedł i starcił 7zł xD sony jest wam wdzięczne wyscigowe cebulorze

Opublikowano

Rare Replay 85 na MC. :banderas:

W ogóle jakie tłumaczenia "dostałem za darmo". I co jak dostaniesz guwno za darmo to musisz się nim bawić? :pawel:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

8h w the order xD

30 minut wytrzymałem z tą grą i uważam je za zmarnowane.

Jak dobrze znowu orać klapy  :czezky:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Boty już nawet paczkę romów z kiepskim emu wrzucają na swoje listy :pawel:

TFU! TFU! TFU! Pluję na was! Czujecie? TFU! TFU!

Edytowane przez Lem

Opublikowano

amsterdream, lem i observer - druzyna pierscienia z gameonly, ich trzeba przez filtr czytac xD

Nie mam konta na Gameonly. Za to ty zostałeś kiedyś tam zaszczuty i teraz na każdym kroku szczekasz jak bezpański piesek. Aż przykro, że jesteś w naszym obozie.

Tyle raka i samozaorania w poście amsterdreama xD Sonowiec wyścigowiec chwali się, że kupił JEDNĄ zremasterowaną grę i myśli, że to dobry deal w porównaniu do 30 gierek od Rare, które dodatkowo są tańsze o 35zł na premiere.

Niczym się nie chwalę. Deal był dobry bo nie ograłem na PS3 a GOW to spokojnie gra na 8/10.

Opublikowano

Gów,no to i z daleka czuć.

Opublikowano

Kalifat klaperski przez ostatnie 2 dni:

-QwMUa.gif

Opublikowano

tokuidnadken kiwi - gierka z vity xD

planetside - xD

jeden bloodborne i reszta szrotu

nie no kisne

Kiedy takie typy jak ty nauczą się dodawać do swoich postów - IMHO. Twój gust nie jest żadnym wyznacznikiem.

U nich jest taki wybór, że wolą grać w remaster z 2008 roku i w terminatora zamiast kupić jedyną słuszną grę jaka jest na tej konsoli   :reggie:

Ile razy jeszcze mam powtarzać, że nie trawię gier From Software?

W ogóle jakie tłumaczenia "dostałem za darmo". I co jak dostaniesz guwno za darmo to musisz się nim bawić? :pawel:

LOL, przecież Terminatora można skończyć w 3,5h. Miałem wolną chwilkę to przeszedłem w coopie z kuzynem. Gra jest słaba, ale nie uważam jej za stratę czasu, beki było co niemiara.

Opublikowano

amsterdream, lem i observer - druzyna pierscienia z gameonly, ich trzeba przez filtr czytac xD

Nie mam konta na Gameonly. Za to ty zostałeś kiedyś tam zaszczuty i teraz na każdym kroku szczekasz jak bezpański piesek. Aż przykro, że jesteś w naszym obozie.

to ze skasowales tam niedawno wieloletnie konto i piszesz teraz u nich z konta gosc "spidey" nie zmieni, ze jestes druzyna pierscienia z gameonly xDDDD

Opublikowano

Jak nie lubisz to nie pisz, nie ma taryfy ulgowej, czyli dla Ciebie (pipi) jest i w (pipi) grasz  :pawel:

Opublikowano

Boty to w ogóle są zabawne. Najpierw non-stop piszą, że na PS4 nie ma w co grać, jak ktoś przywalił listą 20 eksów to nagle twierdzą, że same szroty. De gustibus non est disputandum. Dla kogoś innego szrotem może być cała tegoroczna ramówka na xboxa. IMHO tegoroczny line-up z PS4 bije na głowę ten z One bo o gusta się tu właśnie rozchodzi. Halo i Forzy nigdy nie lubiłem a jeżeli chodzi o Tomb Raidera to czekam kolejny restart i powrót do klimatu z lat '90. Jakoś skrzyżowanie Lary z Nathanem i Rambo mnie nie bawi. Zamiast iść w klimat, eksplorację i zagadki zrobili z tego drugiego Uncharted. W klasycznym TR przez całą grę spotykaliśmy ledwie kilku ludzkich przeciwników a Rise to jakaś rzeźnia.

to ze skasowales tam niedawno wieloletnie konto i piszesz teraz u nich z konta gosc "spidey" nie zmieni, ze jestes druzyna pierscienia z gameonly xDDDD

Jaka inwigilacja :dynia:

Opublikowano

ten sie jeszcze chwali, że jedną dostał za darmo drugą na wyscigi przeszedł i starcił 7zł xD sony jest wam wdzięczne wyscigowe cebulorze

Nie kolekcjonuje gier. Zostawiam sobie tylko te najlepsze, których z szacunku dla twórców nie sprzedaje. GOW się do tej grupy nie zalicza.

Nie przechodziłem jej też na żadne wyścigi.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Paczka romow to siedzi na ircu gejonly.

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

Nie kolekcjonuje gier. Zostawiam sobie tylko te najlepsze, których z szacunku dla twórców nie sprzedaje. GOW się do tej grupy nie zalicza.

Nie przechodziłem jej też na żadne wyścigi.

no dobrze, dobrze cebularzu

Opublikowano

Paczka romow to siedzi na ircu gejonly.

TFU! TFU!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.