Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Po Gamescomie w całej Polsce rozlega się łoskot pękających z bólu klaperskich odwłoków. Powód oczywisty: ichnia korporacja przez cały 2015 rok dostarczyła im jedną dobrą grę (Bloodborne), w dodatku opóźnioną z poprzedniego 2014! :yao:  Oczywiście na gorącą końcówkę roku, kiedy tak naprawdę gry są najbardziej potrzebne z powodu Świąt i długich jesienno-zimowych wieczorów  - już nie :kaz:

Nic dziwnego,że wszelkimi sposobami dezawuują to co zielona konkurencja ma do zaoferowania.

Klapy mają szczęście w nieszczesciu ,że skończył się deal M$ z Acti w sprawie CoD-a i dostaną szybciej betę i dodatki. Gdyby nie to, ze Mikrosoft musiał oddać CoD-a, zeby w odpowiedni sposób wypromowac gre o wiele lepsza tj Halo 5 to nawet tego by nie mieli :shotgun:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ten sie jeszcze chwali, że jedną dostał za darmo drugą na wyscigi przeszedł i starcił 7zł xD sony jest wam wdzięczne wyscigowe cebulorze

Nie kolekcjonuje gier. Zostawiam sobie tylko te najlepsze, których z szacunku dla twórców nie sprzedaje. GOW się do tej grupy nie zalicza.

Nie przechodziłem jej też na żadne wyścigi.

no dobrze, dobrze cebularzu

Pokaż mi więc swoją kolekcję. Zobaczymy czy taka duża.

Przypominam też, że żyjemy w Polsce. Połowa społeczeństwa nie zarabia nawet 2000zł. Sądzę, że gros osób po przejściu sprzedaje większość gier.

Opublikowano

Chmura MS:

VS Chmura Sony Offline Enterteiment:

Zawsze chcialem w SW zagrac, tylko nigdy nie bylo okazji. Obecnie na PSN trwa promocja (31zl) wiec pomyslalem, ze w przerwie od Wiedzmina mozna byloby sie troche odmozdzyc. Jestem bardzo mile zaskoczony, bo gra ma swietna mechanike i jest mega przyjemna! Lekkie podejscie do zabijhania, dobre teksty, staroszkolna sieka z latajacymi wszedzie konczynami. Nawet fabula jest!

Szkoda tylko, ze gra z konsola podpieta do sieci sie nie uruchamia - zglosilem to juz do serwisu, ktory jak zwykle mnie rozwalil xD
Moze tylko u mnie sa problemy - gra i tak jest nastawiona wylacznie na singiel, wiec i zdecydowanie polecam zapoznac sie przed jeszcze lepiej zapowiadajacym sie sequelem !

:pawel:

Opublikowano

chcieliście esport macie esport

Opublikowano

to nie wina sony tylko media expert

Opublikowano

cod i esport

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

ciekawe czy po przegranej ktoś będzie płakał że mu autoaim nie działał.

Opublikowano

to nie wina sony tylko media expert

Obecnie to pewnie Cenegi, ktora skolei bledy na PSNie ma w (pipi)e xD

no ale to Sony dopuscilo gre do sprzedazy, wiec i tak zarzadalem zwrotu pieniedzy.

Edytowane przez easye

Opublikowano

U mnie wyswietla sie znany dosc blad Ce-34878-0 (choc nie wszyscy maja z tym problem):

http://community.us.playstation.com/t5/Consoles-Peripherals/Shadow-Warrior-disc-version-CE-34878-0-error-solution/td-p/44680732

Gra offline niby dziala, ale i tak zarzadalem zwrotu pieniedzy, zwlaszcza ze widze ze naprawiaja to od pol roku, a producent gry ma to w (pipi)e.

hihihi 

tylko sony xD

Opublikowano

chcieliście esport macie esport

Chcieliscie esport? Macie esport  ;] 

Opublikowano

Ja dzisiaj mialem niezla rozmowe z biurem obslugi klienta. Shadow Warrior po zakupie nie chcial mi sie odpalic, sciagnalem go 2 raz, odbudowalem baze danych i ciagle to samo.

Ce-34878-0. Poproszono mnie bym zadzwonil do Cenegi, ktora standardowo wypiela dupe i powiedziala, ze nie prowadzi wsparcia dla gier cyfrowych z PSN. Zadzwonilem zatem do serwisu, tlumacze sprawe, Pan 2 raz mnie prosi bym zadzwonil do cenegi bo moze bedzie potrzebny numer zgloszenia dla administratora. No to mu mowie, by moze admin sam zadzwonil do cengei, bo oni nawet zgloszenia nie chca przyjac i zeby zanotowal koniecznie, ze chce zwrotu pieniedzy - bo mi szkoda czasu na dzwonienie po firmach, ze nie dziala mnie giereczka za 31 zl...

Na koniec zapytal czy nie moglbym przeprowadzic inicjalizacji PS4. Parsklem smiechem. Powiedzialem, ze o niczym wiecej nie marze, jak sciagac teraz od poczatku wszytskie gry cyfrowe jakie mam z PSNu, jak nawet SW na 100MB laczu szedl chyba 5h, a i tak musialem go sciagac 2 razy ! No ciekaw jestem czy zwroca pieniadze.

xD

dobra ta chinska konsola

Opublikowano

No nie wiem Izi czemu tak sie dajesz wodzik za nos? Myslalem ze po wygranej Nemesis Gate, w ktorej razem z Lemem odgrywales adwokata Sony, znasz juz wszystkie kruczki prawne i nie dasz sie osuzkac przez zleog pana w telefonie?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

JuanMag nie ma co sie trudzic klapy tego nie ogarna

Opublikowano

wina Cenegi

wina Media Expert

dobrze ze na Sony mozna polegac..

dziwne ze na xbonie nie ma takich akcji moze maja umowe z cenega

Opublikowano

No trzeba miec naprawde problemy z dedukcja i mysleniem by sprawe Nemezisa zwalac na serwis Sony, ktory w kazdym innym sklepie w Polsce wymienia konsole srednio 3-4tyg, czesto szybciej wystawiajac po prostu korekte. No ale Boty wiedza najlepiej ! 30% uszkodzonych konsol, 3 miesieczny czas oczekiwania na naprawe !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Hawkmoona, 2 strikow i mapy z multi nigdy miec nie bedziesz!

a nie zapomnialem ze masz PS4 : (

Opublikowano

oglądam ten stream z CoDa, boże jakie to (pipi)owe.

Opublikowano

2hyc74g.jpg

za 100zł (choć ja dałam 79zł w ojro-rtv)

vs

2m5yp7r.jpg

za 150zł

Klapy z odbytem jak jaskinie w Destiny

Kupiłem za 114 (nówkę w folii), przeszedłem, sprzedałem za 107, ale w wyimaginowanym świecie botów gry kupuje się tylko po cenie sugerowanej.

A klapy to w co niby teraz grają ?

Bloodborne, The Order, Ethan Carter, Rocket League, Planetside, MLB 15, Axiom Verge, Helldivers, Toukiden: Kiwami, Natural Docrine, Sword Art Online: Hollow Fragment, Omega Quintet, Onechanbara Z2: Chaos, jak ktoś nie grał na PS3 to ma God of War i Journey, na dniach Until Dawn i Everybody`s Gone to Rapture a wy nadal czekacie na tą mityczną końcówkę roku grając w multiplatformy w 900p.

large.jpg

to ten sam kolo co założył temat Risen 3 w dziale ps4, mega hicior z ps360 ze średnią 40%   :dynia:

- kilka z tych gier wyjdzie na XO
- no jak ktoś nie grał na X360 to może doliczyć sobie ponad 100 gier do XO  xD
- 30 gier z kolekcji Rare
- znane exy które często są tu wymieniane + pełno gier jak WoT, Smite czy ED i indory

Ponad 150 GIER exów na XO według amsterdreama!
Opublikowano

Chyba amsterdrama  :reggie: 

Opublikowano

Donsterydo, Kermit i ja zielone żaby w awatarach, Soul też na zielono, przypadek?

Nie sądzę, Zielone Królestwo, kolor szczęścia, dobrobytu, bogactwa, szacunku i wyższej kultury. Tylko XBOX!

Opublikowano

Klaperski świecie na pewno tak jest.

Opublikowano

No wyższa kultura to do botów pasuje że hej. Tylko teksty w stylu "gardze" "pluje" odmienianie na różne sposoby i obrażanie innych :gayos:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.