Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No wyższa kultura to do botów pasuje że hej. Tylko teksty w stylu "gardze" "pluje" odmienianie na różne sposoby i obrażanie innych :gayos:

Boty już nawet paczkę romów z kiepskim emu wrzucają na swoje listy  :pawel:

TFU! TFU! TFU! Pluję na was! Czujecie? TFU! TFU!

No, masz rację. :kaz:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Patrząc na posty Lemona to faktycznie - kultura 10/10... z drugiej jednak strony Mroku i Cezare  :dunno:

Opublikowano

oglądam ten stream z CoDa, boże jakie to (pipi)owe.

Przetestuje gre bo mam kod na bete, czuje w kosciach, ze to bedzie udany rok dla CoD community. Zombies i multi mnie najbardziej ciekawi a Treyarch akurat w tym kierunku nie zawodzi. Halo,Star Warsy,CoD,FM6,Tomb Raider,WWE2K16 jak zyc ?

Opublikowano

mroku a w jakies dobre gry grasz?

Opublikowano

Co Ci sie nie podoba? Powaznie pytam...

Opublikowano

mroku a w jakies dobre gry grasz?

Ano, zapomnialem jeszcze o AC Syndicate i dodatku do Destiny The Taken King :lapka:

Opublikowano

Ori-Blind-Forest-DE-Ann-GC.jpg

Definitive Edition :pawel:

Opublikowano

Dodatek do Ori :banderas:I to jeszcze w tym roku :obama:

Klapy tak bardzo na kolanach z tak bardzo pelnymi ustami :daddy:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

ogólnie, tandetnie to wygląda po prostu. ale żeby nie było fanem shooterów nie jestem. tak jakoś te hi-tech badziewia nie robią na mnie wrażenia. inne pif pafy lepiej mi się oglądało i tyle.

Lem, goty wyszło z mody więc teraz jest definitive. poza tym pod koniec roku ma być spory dodatek więc pełne wydanie tylko na +

Opublikowano

ogólnie, tandetnie to wygląda po prostu. ale żeby nie było fanem shooterów nie jestem. tak jakoś te hi-tech badziewia nie robią na mnie wrażenia. inne pif pafy lepiej mi się oglądało i tyle.

Gra dziala na zmodyfikowanym silniku z Black Ops II, skupili sie bardziej na multi i zombies. Do tego kampania w CO-OP

Opublikowano

Lem, goty wyszło z mody więc teraz jest definitive. poza tym pod koniec roku ma być spory dodatek więc pełne wydanie tylko na +

Klapy juz pewnie swietowaly ze MS wydaje nam remaster kilkumiesiecznej gierki i beka z xboxa :kaz:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

to ten sam kolo co założył temat Risen 3 w dziale ps4, mega hicior z ps360 ze średnią 40%

Baranku to będzie konwersja wersji PC. Nie wiedziałem tez ze Xbox będzie przy emulacji wszystkie gry remasterowal.
Opublikowano

no z 40 robi się 60 niesamowite, goty, jaranko, 4theplayers a z tym plusem to xD

Opublikowano

"Oplata za PS+ wzrosnie"

10838452_333602173506728_987557632_n.jpg

XD

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

3 miesieczny plus bedzie od 1 wrzesnia kosztowac 79zl, roczny niby bez zmian, nie podawaja zrodla, a donosi o tym sonowski fakt ale jesli to prawda to....xDDDDD

http://www.pssite.com/news-43441-oplata_za_playstation_plus_wzrosnie.html

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD co te sony to ja nawet nie. oby to była plota, bo będzie zbyt śmiesznie

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Gra dziala na zmodyfikowanym silniku z Black Ops II, skupili sie bardziej na multi i zombies. Do tego kampania w CO-OP

Czezare jara się każdym CoDem a po becie zaczął jarać się Halo 5. Proszę nie mówcie że hejlo idzie w ślady coda

Opublikowano

Nie idzie, Czezare od zawsze gral w Halo i jara sie nim niejako rownolegle do CoD ( nie wiem w jaki sposb mozna lubic te 2 serie jednoczesnie)

Opublikowano

Wygląda na to, że to prawda z tym Plusem XD

Opublikowano

kazda gre z golda na x360 odpalisz na xone, w rewanzu sony dzwiga cene 3miesiacznej subskrycji  xDDDDDDDDDDDDDDd

Opublikowano

Czezare jara się każdym CoDem a po becie zaczął jarać się Halo 5. Proszę nie mówcie że hejlo idzie w ślady coda

Spokojna Twoja rozczochrana, nie idzie :lol:

Opublikowano

3 miesieczny plus bedzie od 1 wrzesnia kosztowac 79zl, roczny niby bez zmian, nie podawaja zrodla, a donosi o tym sonowski fakt ale jesli to prawda to....xDDDDD

http://www.pssite.com/news-43441-oplata_za_playstation_plus_wzrosnie.html

Gardzę nimi, ale może post Mendrka rozjaśni mi dlaczego warto płacić więcej  za usługę dzięki której nie można nawet spokojnie pogadać na czacie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.