Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Twoja krucjata przeciwko PC robi się nudna Mendrek.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

wewnetrzne spory xD mendrek ty jestes serio nie normalny, nie dziwie sie potem, ze pol forum wysyla sobie PW zeby bron boze nie zapraszac mendrka na spotkanie na zywo bo sie ciebie po prostu boja xD

Opublikowano

Jemu trzeba odciąć kabel od internetu. Jedyne lekarstwo na jakich ulungów.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Twoja krucjata przeciwko PC robi się nudna Mendrek.

Ona nie ma być ciekawa, tylko konieczna. Każdy gracz w pc-cie obozowym obozie pc-towym to jak dwa życia stracone - jako konsolowca i jako fajnego gracza :(

@Ficuś: Kto takie PM-ki wysyła, tylko powiedz :shotgun:

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

Mnie tylko dziwi ten spokój ze strony posiadaczy PC-tów. W zasadzie to on mnie trochę nawet przeraża?

Nie pierwszy raz ich port okazuje się kiepsko zoptymalizowany, albo nie działa przez DRM. A oni z takim stoickimi spokojem tu odpisują, normalne jakby akceptowali taki stan rzeczy, uśmiechy na ustach i pełna kultura. Jak Driveclub czy Halo MCC nie działało w online, to klapy czy boty protestowały i były mocno zdenerwowani tą sytuacją. Tymczasem u rycerzy blachy taki spokój i atmosfera jak u cioci na imieninach, normalnie jakby to lubili!

I teraz nie wiem. Czy to damage control i dobra mina do złej gry? Czy to już masochizm i ostry objaw syndromu sztokholmskiego? ;)

Jak ktoś ma mocnego PCta to ma masę innych gier do ogrania, jak ktoś ma jedną konsolę ps4 albo xo to rzeczywiście nowego Batmana łapie i ogrywa, nie ważne czy dobry czy zły byle tylko było co do czytnika włożyć. A jak ktoś ma tylko PS3 to i tak nie wie o czym pisze

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Co tam jest aktualnie do ogrania na mocnym pececie?

Opublikowano

Jak ktoś ma mocnego PCta to ma masę innych gier do ogrania, jak ktoś ma jedną konsolę ps4 albo xo to rzeczywiście nowego Batmana łapie i ogrywa, nie ważne czy dobry czy zły byle tylko było co do czytnika włożyć. A jak ktoś ma tylko PS3 to i tak nie wie o czym pisze

Mam mocnego PC(32 gb ram, 2gb radek, i7) i nie mam na nim steama, ani też żadnej gry zainstalowanej - jeżeli gram, to tylko na konsoli.

To wasze przekonanie, że gdy ktoś mając jednocześnie konsolę oraz PC w domu, zawsze wybierze granie na komputerze w lepsze porty/inne gry, których nie ma na PS4/Xbąku jest równie dalekie od prawdy i nudne jak posty Mendrka.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Co tam jest aktualnie do ogrania na mocnym pececie?

ostatnio dirt rally, kholat i football manager ale i tak pewnie zaraz przeczytam ze the order lepsze czy inny sunset

nieee, ja bardzo chętnie pogram w exy z ps4, nnie neguję u4, gt7 czy tlou ale nie mydlę sobie oczu i w wiedzmina gram na ultra na pc zamiast w 25 klatkach na ps4

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

a co jest aktualnie do ogrania na ps3? grasz juz mendrek w mkx czy nowego batmana?

Opublikowano

Ficek - To co w plusie dali, bo przecież wcześniej nie mógł w nie grać.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

a co jest aktualnie do ogrania na ps3?

Zależy w co już grałeś, a w co jeszcze nie. Bo tam jest gier i hitów pełna fura.

Opublikowano

To raczej dyskusja o guście. Komu wygodniej jest grać na pececie to wybierze peceta. Aby czerpać z tego przyjemność trzeba mieć do gry wiele warunków. Oprócz mocnego peceta, bardzo wygodny fotel, pad, jakaś gamingowa myszka i można się dobrze bawić. Ja narazie zostaję przy ps4, ale kto wie co będzie za jakiś czas.

Opublikowano

Szejdj, troszkę headshot w kolano z tą listą. Akurat z tych pięciu gier, które wymieniłeś dobre są Kholat i Sunset. Oba exy, więc 1:1 ;)

ja dałem swoją listę, to w co ja gram :)

Opublikowano

warner bros najlepszy wydawca konsolomaniakow, dwie premiery w dwa miesiace i MKX na dzien dobry spiepszone na pc, rycerz arkham przesuniety na jesien na pc, oba porty robili jacys studenciaki (batmana portowal team co portowal borderlands na vite, ponoc w 12 osob) - zyc nie umierac, kocham to studio

warner bros to nie studio tylko wydawca, ale generalnie zgadzam się, ta firma przejmuje pałeczke nach.ujowszego wydawcy w branży, zaczęło się niewinnie od umieszczenie kodu na wyciety z singla kawałek kampanii kobiety kot w Arkham City gracze tego nawet nie skomentowali tylko przyjęli z spokojem żeby potem WB mogło sobie wydać wersje goty batmana

original.jpg

a pózniej to juz wszyscy wiemy jak to się potoczyło zje.bany port MKX na PC, fatality w dlc, goro tylko w preorderze, stroje w dlc pózniej smród ciągnie sie dalej kiedy ogłaszają jak potną nowego Batmana z czego każdy duży sklep w usa dostanie inne bonusy do preordera a season pass będzie kosztował 40$ :O no i po premierze wersja na PC jest tak spjerdolona, że wycofują ją ze stema no beka wnusiu z tego WB jak stąd do singapuru. Kupcie używki, ukradnijcie tę grę, ale nie dajcie zarobić tym lamusom, którzy pluja wam w twarz a lemonki się ciesza. 
Opublikowano

Ja Batmana kupiłem tylko dlatego, że ludzie gonią te kody z nvidii po taniości, tak to bym olał na bank

Opublikowano

PC-towcy wynoszą cebulactwo na najwyższy poziom. Kupują nawet zepsute gry, tylko dlatego że ktoś tanio wystawił...

Opublikowano

Ale już niech was tak dupa nie boli, że macie gierki po 250zł

Opublikowano

Mendrek nie ma gier po 250zł, już sie nie produkuje gier na ps3 przecież

Opublikowano

Aha i dobrze, że grę chodzącą w 30fpsach nazywasz zepsutą :newell: Edukacja nie poszła w las

Opublikowano

a co jest aktualnie do ogrania na ps3? grasz juz mendrek w mkx czy nowego batmana?

TOKYO JUNGLE XDDDDDDDDDDDDDD

tj25.jpg

Opublikowano

Ale bym się śmiał, aż by mnie słyszano w sąsiednim mieście, jakby WB miał tupet Nvidii, która uznała że "ok, no dobra karta jest trochę niedorobiona, ale nie wydamy patcha, bo nie chce nam się i nie opłaca, sorry klienci kupcie nasz następny model może będzie dobry". I by patch do Batmana nie wyszedł.

Obstawiam, że wtedy ministrowie zdrowia wszystkich krajów zleciliby wydawanie morfiny posiadaczom pc-tów by ulżyć im w bólu wiadomo czego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.