Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Tylko maciomaniaka tam brakuje.

Edytowane przez pawciokratos

Opublikowano

xDDDD a wy sie boroki smialiscie z kingi xDDDDDDDDD

Opublikowano

@Mendrek

Takie gry juz nie istnieja na konsolach, jedynie na PC Arma podryguje, ale to i tak glownie dzieki modom.

btw. Xbox startuje ze swoja wersja Playstation Extra:

Teraz to Xbox musi wszystko kopiować, heh.

Tak tak...trofea też skopiował :reggie:

Opublikowano

Na marginesie Plusa:

Dobrze, że wszyscy zostajecie z Sony, niech Was doją dalej :)

Prorocze słowa :P

Opublikowano

No i podwyzka potwierdzona, w dodatku nie tylko u nas:

P7zAhuc.png

Ciekawe czy roczny teraz wkrotce podwyzsza, a na razie patrza jak gleboko moga wsadzic zanim trafia na opor

Opublikowano

Podnoszą ceny plusa?

O (pipi) to już nawet nie jest śmieszne. Rok (czy tam półtora) temu podnieśli ceny detaliczne exów o jakieś 50zł, a teraz idzie plusik  :pawel:

Ja się nie dziwie, że coraz więcej ludzi zaczyna się zastanawiać na zakupem XO - cichsza, praktycznie bezawaryjna konsola ze świetnym serwisem, tańszym livem, dłużej trzymającym padem na bateriach. Prawda jest taka, że nawet te 900p i lekko gorsze multiplatformy można przełknąć, bo reszta jest naprawdę dobrej jakości.

PSN działa fatalnie, a Ci chcą więcej kapuchy za plusa. To co dni, w których będzie "konserwowana" usługa również zostaną zwiększone?  :shotgun:

Zauważyłem iż Sony ostatnio wszystko co dobre, to musi s(pipi)ić.

Vita - świetna konsola, ale dali dupy....

Pierwsze ps3 - wsteczna kompatybilność + wiele funkcji, ale porwali się z motyką na słońce i te słowa "chcesz kupić ps3 to idź do drugiej pracy i zarób"  :reggie:

PS+ czyli ich najlepsza usługa sieciowa jaką kiedykolwiek stworzyli, a teraz nie dość że od bitego roku dają w niej gówna (czasem jakaś perełka się trafi), to jeszcze podnoszą jej cenę  :woot: Zresztą nie ma co się dziwić PS + jest głównym powodem słabych wyników innej usług sony - ps now... 

Ta firma znów staje się SONY z czasów przed wypuszczeniem ps3 - czują się tak pewnie, że klienta mają dosłownie w (pipi)e.

W tej generacji już się nic niestety nie zmieni, bo przewaga jest zbyt duża, ale mam nadzieję że M$ będzie walczył właśnie tak jak sony w tamtej generacji (do samego jej końca).

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Najgorsze jest to ze do mesjasza planowalem 3 miesieczny plus :/

co za chuyowa firma

btw. Diamentowe Psiaki z obozu zielonych, dobre wiesci dla was:

Some interesting news straight out of E3 2015, a French website Gamekyo asked the Konami representative Julien Merceron what the framerate and resolution is for their upcoming titles PES 2016 and Metal Gear Solid V: The Phantom Pain is. The representative proudly announced that Konami was very impressed by their new Fox Engine and that both titles will run at 1080p 60FPS on both the Xbox One and PS4.

http://www.ticgn.com/metal-gear-solid-phantom-pain-1080p-60fps-xbox-one/

Opublikowano

Bansai, a czemu nie zastanowisz się nad kupnem XO? 

Zawsze jak nie podejdzie to możesz sprzedać z małą stratą. 

Edit:

Widzisz, nawet nie wiedziałem że masz boxa :(

Za mało spędzam czasu na forumku :(

Diamond  :Coolface:

chciałem dać plusika i bah.. a masz w innym poście

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Bansai, a czemu nie zastanowisz się nad kupnem XO? 

Zawsze jak nie podejdzie to możesz sprzedać z małą stratą. 

:notsure:

Edit:

Widzisz, nawet nie wiedziałem że masz boxa :(

Za mało spędzam czasu na forumku :(

:notsure: :notsure:

:Coolface:

chciałem dać plusika i bah.. a masz w innym poście

Nie gniewam sie, zerknij do pchlego targu, dzial Sony, zrozumiesz skad te minki :lapka:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Wiele razy pisałem, że wolę poświęcić 180p i 5 fps w multiplatformach, ale mieć świetny serwis, świetnie wykonaną konsolę, świetną usługę online i świetnego pada. 

:lapka: 

Opublikowano

Wiele razy pisałem, że wolę poświęcić 180p i 5 fps w multiplatformach, ale mieć świetny serwis, świetnie wykonaną konsolę, świetną usługę online i świetnego pada. 

:lapka:

tylko multiplatformy zazwyczaj chodzą płynniej na XO poza niektórymi wyjątkami z zeszłego roku a 180p też już się zaciera   ^_^

Opublikowano

To info o 1080p w mgs v jak bardzo jest wiarygodne?

Opublikowano

no właśnie? bo pokazy portu Oddworld, Dying Light, Project Cars, DS2 Remastered, czy MKX B:AK pokazują że jest zupełnie inaczej.  :cool:

no ale jaranga partaczami z CDP którzy koniec końców wyebali nawet wam 20fps na bagnach nie zapominam c'nie.  :hi:

Opublikowano

Unity, wiedźmin, dlight miało ao i af w porównaniu do ps4.

Opublikowano

DL naprawione w paczu z zachowaniem klatek t.j. GTA V (także chodzącego lepiej).  :hi:

edit: ale to Unity zazdroszczę fhuj :pawel:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Wut ? Podwyższają cene plusa ? xDDDDDDD Piękne ruchanko ze strony Sony.

Opublikowano

Najgorsze jest to ze do mesjasza planowalem 3 miesieczny plus :/

co za chuyowa firma

btw. Diamentowe Psiaki z obozu zielonych, dobre wiesci dla was:

Some interesting news straight out of E3 2015, a French website Gamekyo asked the Konami representative Julien Merceron what the framerate and resolution is for their upcoming titles PES 2016 and Metal Gear Solid V: The Phantom Pain is. The representative proudly announced that Konami was very impressed by their new Fox Engine and that both titles will run at 1080p 60FPS on both the Xbox One and PS4.

http://www.ticgn.com/metal-gear-solid-phantom-pain-1080p-60fps-xbox-one/

a jak lemoniada sie zarzekał że nie bedzie xD

Opublikowano

Jak ja bym chciał umieć się oduczyć chorego przywiązania do coraz gorszej ostatnio marki :( zazdroszcze wolnym Graczom, niby człowiek mądry a gupi.

Opublikowano

zemsta przyjdzie w postaci gorszego framerate, bo wszyscy wiemy że framerate > resolution   :cool:

musi :frog:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

No będzie 1080p - skalowane z 720p, 792p albo innej śmiesznej rozdzielczości :xboss:

Opublikowano

No i podwyzka potwierdzona, w dodatku nie tylko u nas:

P7zAhuc.png

Ciekawe czy roczny teraz wkrotce podwyzsza, a na razie patrza jak gleboko moga wsadzic zanim trafia na opor

Czyli w IRL 20€

giphy.gif

W sony kogos naprawde po(pipi)alo. Chyba bedzie trzeba wymienic ps4 na xbone.

Edytowane przez Zaqair

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.