Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

no ale ps4 dalej jest lepszym wyborem:

- lepsze gierki w abonamencie

- eksluzywne 1080/60 w mgs5

- lepsze exy

- klaperstwo

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Orka klapów trwa w najlepsze, a na dodatek Sory będącym już pod głęboką skibą ziemi klapkom wpycha kolczastego dildosa tam gdzie słońce nie dochodzi! 

:dynia:  :dynia:  :dynia:

Opublikowano

Jeszcze niech podniosą na Boże Narodzenie w prezencie roczny abonament, to ja już wiem do czego będzie mi służyć "żyleta"

do niczego bo ją puszczę w ch.uj do żyda :Coolface:

Opublikowano

79zł za 3 miechy ps plusa o gorszej jakosci i z gorszymi grami, a na xbona można rocznego golda łyknąć za 120zł.

jest zbyt śmiesznie xD

Roczny ps plus na allegro kosztuje 160 złotych

Opublikowano

79zł za 3 miechy ps plusa o gorszej jakosci i z gorszymi grami, a na xbona można rocznego golda łyknąć za 120zł.

jest zbyt śmiesznie xD

Ciekawe jak długo utrzyma się ta cena. Dyskutujmy :kaz:

Opublikowano

jest zbyt śmiesznie xD

Live kosztuje 118 i coo z tego

Opublikowano

Piękny początek piątku i zarazem koniec tygodnia w którym zielone bractwo zostało obdarowane całą masą dobra od MSu, a Sony w odpowiedzi podarowało swoim psychofanom... Podwyżkę ceny na chuyową usługę. :obama:

Mają rozmach, trzeba im to przyznać.

Opublikowano

To z tego, że bilans sprzedanych konsol to 25 milionów PS4, do 14 milonów XO. Jak widać ludzie nie dają się nabrać na bocką propagandę. I dobrze.

Opublikowano

podobno na 5 lecie plusa sony mialo uhonorować wiernych klapeczków, ktostam myslal gierka, moze znizka, moze darmowy okres plusa - no ale nic bedzie plakat

tylko ze sony dopiero po rocznicy zatrudnilo stazyste dali mu kolorowa drukarke i tak jedzie codziennie 12h ciśnie HP'ka w imie sory, podobno juz wysylaja maila ze Habib ma sie wyrobić do pazdziernika

Opublikowano

PS+ na rok wychodzi 24zł na allegro przecież  :yao:

Opublikowano

Nawet za darmo tylko Lemonki na swoich macbookach az sie spocą przy rejestracji nowych kont :D

Opublikowano

No mi by się nie chciało za 1zł wklepywać tych wszystkich bzdur wymaganych przez PSS

Opublikowano

Ja rzucam twarde fakty, a botów pupa piecze i minusy dajo.

To tylko dobitnie pokazuje, jak bardzo im nie w smak ta prawda, że są wielbicielami bycia na drugim miejscu i posiadania niszowej platformy.

Jeśli jedna rzecz sprzedaje się w liczbie 25 milionów, a druga bardzo podobna o POŁOWĘ słabiej, i to po sporym czasie na rynku, to oczywistym jest że pierwsza rzecz lepiej trafia w gusta klientów. Deal with it, nie ma tu pokrętnej logiki... :)

Opublikowano

Damage control klapów słabszy niż kiedykolwiek, to jak próba zatrzymania roweru rozpędzonego do 70km/h przez włożenie nogi w szprychy.

Opublikowano

Ja rzucam twarde fakty, a botów pupa piecze i minusy dajo.

To tylko dobitnie pokazuje, jak bardzo im nie w smak ta prawda, że są wielbicielami bycia na drugim miejscu i posiadania niszowej platformy.

W takim razie jak się czułeś przez całą poprzednią generację mając niszową platformę? 

W sumie jak nadal się czujesz mając niszową platformę? 

Opublikowano

Mendrek ale Ty oglądałeś uważnie film który tu wcześniej wrzuciłeś?

Bo ja w nim widziałem puste statystyki pieniężne dot. sprzedanych PS4 kontra cała masa zbliżającego się contentu na konsole MS - w odpowiedzi Sony z tym czasie nie zaoferuje Swoim klientom praktycznie nic. Także na prawdę nie masz się czym podniecać za bardzo.

Opublikowano

Hum tak widziałem, to takie próby znalezienia szans Xboxa One, oni nie mieli zamiaru chwalić PS4. Wrzuciłem bo też widzę jakąś tam ofensywę MS-u i sam jestem ciekaw, czy przerodzi się w stały trend jak u Sony w poprzedniej generacji (co pozwoliło przegonić X360 po latach starań), czy raczej to taki jednostrzałowiec typowy dla MS-u, po którym znowu długa przerwa. Ja bym chciał by MS w końcu spiął poślady i stał się godną konkurencją. Bo teraz to taka gra do jednej bramki i nawet CW jest przez to mało ciekawe...

Opublikowano

Praktycznie nic :pawel:

Jak gra nie jest liniowym szuterkiem z multiplayerem dla retardów, to dla xbotów praktycznie nie istnieje. No nie jestem zaskoczony :notbad:

Opublikowano

PRESS X TO JASON

XDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Hum tak widziałem, to takie próby znalezienia szans Xboxa One, oni nie mieli zamiaru chwalić PS4. Wrzuciłem bo też widzę jakąś tam ofensywę MS-u i sam jestem ciekaw, czy przerodzi się w stały trend jak u Sony w poprzedniej generacji (co pozwoliło przegonić X360 po latach starań), czy raczej to taki jednostrzałowiec typowy dla MS-u, po którym znowu długa przerwa. Ja bym chciał by MS w końcu spiął poślady i stał się godną konkurencją. Bo teraz to taka gra do jednej bramki i nawet CW jest przez to mało ciekawe...

No do jednej bramki, nie nasza wina ze walicie sobie co chwile samoboje.

Opublikowano

Może nie jestem zbyt obiektywny, ale uważam, że MS się obudził i za jakiś czas przewaga Sony - przynajmniej w zakresie sprzedanych konsol może się skurczyć za sprawą nadchodzących megaton na Xbąka. Tym bardziej, że Sony smacznie zasnęło i nie zanosi się, by chciało się obudzić.

Opublikowano

Ale zdajecie sobie sprawe że januszom do szczęścia wystarczy fifka? No może zagryzą to jakimś codem i assasynem ale exów i innych dobrych gier oni nie potrzebują.

Opublikowano

Ale zdajecie sobie sprawe że januszom do szczęścia wystarczy fifka? No może zagryzą to jakimś codem i assasynem ale exów i innych dobrych gier oni nie potrzebują.

Nom, pewnie dlatego kazda czesc Halo idzie w 10mln egzemplarzy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.