Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ficek pzecież tą obecną konsolę zatrzymujesz dla dwóch gier :reggie:

Edytowane przez Hum

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

A multiplatformy ma ogrywać na pralce czy mikrofalówce?

Opublikowano

nie lykajcie tego fickolenia, klap gonna klap - w poprzedniej generacji 360 rozkur.wiala wszechswiaty i nawet ona nie przekonala ficka bo na ps3 byl motorstorm  :cool:  :lapka:

Opublikowano

odkladamy co miesiac ale jak dorosniesz to zrozumiesz ze sa wazniejsze wydatki w zyciu i inne priorytety niz gierki i konsole :)

wole na lepsze mieszkanie odkladac, na urlop, wczasy, cos do chaty kupic, lepsze auto, czy milion innych rzeczy kupic i robic niz co chwile kupowac konsole dla dwoch gierek

"Jak dorosniesz" uwielbiam tez argument z du.py.

Generalnie albo sprzedaj ps4 i kup xo skoro go tak bardzo chcesz albo przestan jeczec bo i tak nic nie zrobisz zeby to zmienic.

Tyle i az tyle.

Xm pieknie to ujal.

@Lem

Powiedzialbym ze na twojej starej....hmmmm konsoli? :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

tez tego nie czaje, 2 Blubber. Przeciez nawet jak na transakcji straci te 2 stowy, to chyba oplacalne, skoro interesuje go tyle gier na Onie i 0 na PS4. Za rok mozna zrobic to samo, a nie raz trafiaja sie mega okazje - sam sprzedawalem przeciez 2 loniaki na tym forum (raptem 3-4miesieczne) za 1000 zl z cala masa softu i grami. Do Bialegostoku to nawet wysylka za free byla, by Mazzeo w koncu mial kolege z konsola !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tak na marginesie, to jednak w dobrym tonie jest nie zaglądać innym do portfela ;)

Opublikowano

jak dorośniesz.. wydatki.. becikowe.. co powie mama...

kurde w przeszłości jak jakaś konsola mnie jarała to sie wymieniało, przychodził ci gościu z olx do chaty podłączacie sprzęty czy hula - dil i już, 2 dni roboty - ogralo sie exy z ps3 i przynajmniej wiem kiedy klapy pier.dolo od rzeczy 8)

Opublikowano

przeciez sa multiplatformy Hum, ktorych jest pelno w przeciwienstwie do exow, jakby patrzec tylko na exy bez multiplatform to by wiekszosc grala na Wiiu :D

XM - od popluczyn po dobrych jrpg na ps3 wolalem na vicie czy psp ogrywac klasyki z ery psx, plusa mam i miec bede bo miec musze z moich prywatnych powodow, podrobe heavy rain pewnie kiedys ogram jak ktos pozyczy lub stanieje do 50zl, season pass do DC jest super, odlozone pieniadze przeznaczam na inne wazniejsze wg mnie priorytety, w gry gram jak tylko znajde chwile, w odroznieniu od wielu mam tez swoje zycie, a nie tylko siedze 24h przed konsola bo nic innego ciekawego nie ma sie do roboty

Opublikowano

Nikt nikomu nie zaglada tylko zwyczajnie dzialania Ficka sa pozbawione nawet odrobinki logiki.

Ale taka prawda kupuje premierowki byle czego po 250zl a potem teksty "kurde kupilbym xo ale nie mam piniendzy no :frog: ". :reggie:

Sie by planowalo racjonalnie wydatki to pieniazki by byly. :kaz:

Wylaczam sie bo film sie zaczyna w kinie. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Powiedzmy sobie szczerze - jak ktos poprzednia generacje wytrzylam z PS3 jako podstawowa konsola, to jest w stanie zniesc o wiele wiecej niz podwyzka PS+ i  brak dla siebie interesujacych exow przez 12 miesiecy xD

Opublikowano

jesu izi co ci sie stalo napisales madrego posta

Opublikowano

chlopaki ale wy myslicie, ze mnie przekonacie albo ja was przekonam, ze z odlozonych pieniedzy milion rzeczy ma wieksze priorytety niz kupno xone do 2 gierek? swoje zdanie powiedzialem i tyle, zwisa mi to co o nim myslicie, jak i to, ze ktos ma inne zdanie, kazdy przeciez jest inny i niech robi to co uwaza za sluszne

Opublikowano

Ficek zaczynasz coraz bardziej brzmieć jak klap i, co gorsza, wpasowywać się w ten Wasz skład ulungów teoretyków. :frog:

Opublikowano

nie rozumiecie jego sytuacji

Opublikowano

Ja Cie po prostu Ficek lubię i widzę, że się marnujesz z PS4, stąd moje czepialstwo. sadcf.png

Opublikowano

Same here.

:lapka:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ficus podaj numer to wysle smsa o treści "pomagam".

Opublikowano

ficek sie boi ze na 10 lecie sony mu nie wysle plakatu bo bedzie miec przerwe w subskrypcji, ja go rozumiem

Opublikowano

Ja myślę, że on ma inne priorytety. Zrozumiesz, gdy dorośniesz.

Opublikowano

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Runs at 900p On Xbox One, 1080p On PS4

Konami has revealed the rendering resolution for Metal Gear Solid V: The Phantom Pain on the Xbox One and PS4. According to the latest update on the official website, the game now runs at 900p on the Xbox One and 1080p on the PS4. Both will run it at 60 fps.

I kup pan śmiecia dla dwóch exów :pawel:

PS: Jaką rozdzielczość obstawiacie w Pro Evo? :kaz:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Lepiej kupić PS4 ze zyebanym padem, zyebaną usługą sieciową i grami, które wyjdą kiedyś tam.

Opublikowano

No ale 1080 i plakat dajo.

Opublikowano

900p na X1, czyli standardzik, skoro słabsza konsola. Wszyscy się już z tym pogodzili, jedynie klapy coś nie ogarniają. Tak czy inaczej ja będę grać w lepszej jakości niż na plebstejszyn 4 ale miło, że Kolanami poprawiło to żałosne 720p.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

i grami, które wyjdą kiedyś tam.

Na PS4 jest prawie dwa razy więcej gier dostępnych do zakupu w tym momencie niż na łoniaku, ale oszukujcie się dalej.

Opublikowano

Milion razy bylo poruszane to w tym temacie, pad PS4 ergonomia i wygoda uzywania w ogole nie odbiega od tego z Ona, podobnie jak usluga sieciowa - gramy na tych samych serwerach, czesto w te same gry, bo dedyki okazaly sie taka sama sciema MS jak moc chmury, a gry choc malo - jednak wychodza, w przeciwienstwie do ostatnich 10 miesiecy bonnera.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.