Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

i grami, które wyjdą kiedyś tam.

Na PS4 jest prawie dwa razy więcej gier dostępnych do zakupu w tym momencie niż na łoniaku, ale oszukujcie się dalej.

Zamknij już du.pę. Wiadomo, że chodzi o produkcje, które sobą coś reprezentują, a tych na Xboksie jest więcej.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

a jak lemoniada sie zarzekał że nie bedzie xD

Jak tam masseło?

"słabsza konsola"

"900p"

"standardzik"

:pawel:

Zamknij już du.pę. Wiadomo, że chodzi o produkcje, które sobą coś reprezentują, a tych na Xboksie jest więcej.

W którym z równoległych wszechświatów?

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Ciekawe lem czy byłeś taki kozak w czasach ps2 gdzie każda gra wyglądała jak góvno w porównaniu do pewnej konsolki.

Opublikowano

Zamknij już du.pę. Wiadomo, że chodzi o produkcje

xD
Opublikowano

Czarnego pudła dziś nawet nie włączam, biedactwo w takiej temperaturze się zbyt mocno poci :(

Bawta się dobrze Pany, ja tam idę plażować. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Zamknij już du.pę. Wiadomo, że chodzi o produkcje

xD

xD

Czego nie rozumiesz?

Opublikowano

Ciekawe lem czy byłeś taki kozak w czasach ps2 gdzie każda gra wyglądała jak góvno w porównaniu do pewnej konsolki.

W czasach PS2 miałem trzy konsola i zawsze ogrywałem najlepsze wersje. Nie musiałem sobie wmawiać jak te ameby, że nie widać różnicy.

Opublikowano

900p na X1, czyli standardzik, skoro słabsza konsola. Wszyscy się już z tym pogodzili, jedynie klapy coś nie ogarniają. Tak czy inaczej ja będę grać w lepszej jakości niż na plebstejszyn 4 ale miło, że Kolanami poprawiło to żałosne 720p.

No włacha, to tak jakby przy każdej (tymczasowo z wyjątkiem Batka :reggie: ) multiplatformie wyskakiwać z teksem , że najładniejsza wersja na PC. No (pipi)a, serio?! Niemożliwe, jak oni to osiągnęli?! Wiadomo, że część botów przez jakiś czas wierzyła w bajki, że uwolnienie klocka od kamerki da im tyle mocy, że PS4 klęknie do miecza, ale to był margines (parę osób), natomiast reszta liczyć jako tako umie. Tylko Ins, do czego te klapy mają się onanizować? Porównanie multiplatform (zapominając, o tym, że wersja na PS4 jest co najwyżej drugą najładniejszą i dodatkowo, zapominając, że pewnie online grać się nie da bez valium), tylko to mają i mieć będą przez najbliższe pół roku.

Opublikowano

Tak czy inaczej ja będę grać w lepszej jakości niż na plebstejszyn 4

Od kiedy 900p jest lepsze od 1080p?

Opublikowano

Całą poprzednią generację darli japy "multiplatformy tylko na x360!", a teraz się za blaszkami pochowali tchórze :pawel:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Jakimi blaszkami?

Opublikowano

amsterdream jaki nieogar xD

To rozwiń o co ci chodzi bo jak na razie to zachowujesz się jakbyś żył w jakimś wyimaginowanym świecie i wypierał z umysłu to, że na PS4 jest lepsza wersja.

Opublikowano

To rozwiń o co ci chodzi bo jak na razie to zachowujesz się jakbyś żył w jakimś wyimaginowanym świecie i wypierał z umysłu to, że na PS4 jest lepsza wersja.

Przecież to proste - kocha xboxa, ale wie, że xbox jest gównem i dlatego gra na pececie.

Opublikowano

Kocham Xboxa xD

Widać tutaj pięknie kto by kutanga zamaczał w swojej konsoli gdyby tylko kitacje specjalny otwór zrobili.

Opublikowano

Czyli kolejny bot ogrywający multiplatformy na PC :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

Takie zdziwienie? Tutaj tylko jedna sekta jest totalnie zamknięta na inne platformy

Opublikowano

Wcale bym się nie zdziwił, gdyby okazało się, że każdy z klapów całe życie słucha tylko jednego, max dwóch zespołów. 

Opublikowano

A co ? Mam grać na PS4 w jakieś ułomne wersje w 30 klatkach ? xD Wii U i Xbone w domu dla exów, PS4 gówne obesrane to sprzedałem 3 miesiące temu.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

79zł za 3 miechy ps plusa o gorszej jakosci i z gorszymi grami, a na xbona można rocznego golda łyknąć za 120zł.

jest zbyt śmiesznie xD

Roczny ps plus na allegro kosztuje 160 złotych

Ja akurat wole kupowac 3 miesieczny bo :

- Mam konto na irl wiec moge tylko kupic w gamestop/argos wiec place pelna cene.

- Nigdy nie wiadomo kiedy znowu hakerzy poloza siec Sony na miasiac :D

- Nigdy nie wiem kiedy sie wkoncu w(pipi)ie i wymienie to (pipi) zwane ps4.

Opublikowano

A co ? Mam grać na PS4 w jakieś ułomne wersje w 30 klatkach ? xD Wii U i Xbone w domu dla exów, PS4 gówne obesrane to sprzedałem 3 miesiące temu.

Żeby to chociaż 30 było :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

Ale do portu Risen 3 z PC to juz klaszczesz uszami bo wydaja na kochane plejstejszon xDDD.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

A co ? Mam grać na PS4 w jakieś ułomne wersje w 30 klatkach ?

LOL, przecież MGS ma chodzić w 60 fps :dynia:

Ale do portu Risen 3 z PC to juz klaszczesz uszami bo wydaja na kochane plejstejszon xDDD.

Sram na Risena.

Opublikowano

LOL dynia bo MGSV jest jedyną multiplatformą dynia dynia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.