Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

LOL dynia bo MGSV jest jedyną multiplatformą dynia dynia

Czyli jakby MGS na One było w 1080p to też kupiłbyś na PC? Kogo ty oszukujesz fanboyu :D

Edytowane przez amsterdream

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

MGSV od tygodnia czeka na Steamie nieogarze xD

Nie mam zamiaru kupować już multiplatform na konsole, totalny bezsens jak ma się dobrego peceta. Zresztą na ch.uj ja gadam z jednoplatformowcem.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Całą poprzednią generację darli japy "multiplatformy tylko na x360!", a teraz się za blaszkami pochowali tchórze :pawel:

X360 miał dużo lepszą usługę sieciową (płatną, ale jak widać płacenie za online nie ma  związku z jakością), plus lepsze multiplatformy, plus bardzo mocny początek w postaci exów (później bywało słabo, ale i tak w najgorszych czasach nie było tak podle jak teraz jest na PS4 i odkąd się pojawiło też jest z PS3- a pamiętamy kto komu wyrokował śmierć wsparcia po ukazaniu się następcy). Serio, jaranie się wyższością PS4 w tym momencie, to jest jakiś rodzaj paranoi. Skoro chcesz grać tylko w lepsze multiplatformy, to po co kupować PS4? Nonsens. Community? Serio wejście na impreze, to jest stres, bo prawie zawsze kogoś nie chce połączyć, ktoś ma problem z dźwiękiem itd. Ktoś się lubi męczyć, ok, mnie taka zabawa w community, nie interesuje. Za pół roku, za rok, może się to zmieni, ale na razie to my, klienci SONY (VITA!) jesteśmy najbardziej ruchanymi przez korpo graczami.

Opublikowano

amster nazywajacy kogos fanbojem dynia dynia dynia

Opublikowano

Czyli wyjaśniła się zagadka dlaczego multi sprzedają się na PS4 trzy razy lepiej. Większość botów ogrywa je na PC.

Community? Serio wejście na impreze, to jest stres, bo prawie zawsze kogoś nie chce połączyć, ktoś ma problem z dźwiękiem itd.

Kto ci takich bajek naopowiadał?

Opublikowano

Nie przypominam sobie chata z kilkoma osobami w którym w pewnym któryś z tych problemów nie występował.

Opublikowano

Dokładnie, lepiej ogrywać w minimum 60 klatkach z lepszą oprawą.

Opublikowano

Jest 2-3x więcej PS4 na świecie więc może to dla tego, nie wiem kto jeszcze oprócz Insa z botów gra na PC, bo na pewno nie ja.

Opublikowano

Okay, ja jakimś cudem nigdy nie miałem żadnych problemów na chacie. Raz w życiu mnie wywaliło jak mi net zerwał.

Opublikowano

Community? Serio wejście na impreze, to jest stres, bo prawie zawsze kogoś nie chce połączyć, ktoś ma problem z dźwiękiem itd.

Kto ci takich bajek naopowiadał?

A moze jest inaczej? Co te :klapek: cpaja to ja nie wiem. Za kazdym razem mam problem z natem,mam znajomego ktoremu jak ktos tylko wejdzie na impreze wywala mu nat z wszystkimi i musi albo wyjsc a czasem tylko restart routera mu pomaga. Pobieranie na psn to jest jakis koszmar. Na steam czy nawet gownianym origin(obie uslugi sa ZA DARMO!)pobieram kilka gb w kilka min,na psn trwa to kilka godz(gdzie place 15 eur za 90 dni).

Opublikowano

@Zaqair Pobieranie faktycznie czasami jest tragiczne, ale z chatem nigdy nie miałem żadnego problemu. Może to wina internetu, routera, providera, no ale wiadomo - zawsze wszystko jest winą Sony.

Opublikowano

@Zaqair Pobieranie faktycznie czasami pozostawia sporo do życzenia, ale z chatem nigdy nie miałem żadnego problemu. Może to wina internetu, routera, providera, no ale wiadomo - zawsze wszystko jest winą Sony.

Jezeli cos dziala na innych platformach a problem tylko spotykam na psn to chyba jest jasne,ze problem lezy po stronie sony. Plus jezeli problem chatu dotyczyl by jednej osoby to mozna by zwalac na net itp,ale problem dotyczy wielu osob z roznymi dostawcami netu i predkosciami netu.

Opublikowano

A dzwoniles do cenegi?

Opublikowano

Jak ostatnio wzięłam plusa za 1zł od józka z allegro żeby sprawdzić temperatury mojego sprzętu w rocket league to przy okazji chciałam zagrać w BF4 z kolegami, po 20 minutach prób skomunikowania poddałam się i wyłączyłam to ścierwo. Wróciły wszystkie traumatyczne wspomnienia z prób zagrania w różne gry z kurduplem na guvnostejszyn 3.

Zawsze, któregoś nie było słychać albo nie łączyło albo chvj wie co jeszcze...

Na XBL odkąd używam (od 2006 roku) - żadnych problemów.

Opublikowano

"xbl = psn" - izi klapejlo

Opublikowano

Wzruszająca historia, prawie jak Mazzeo który nigdy w nic się nie mógł połączyć xD

Opublikowano

Ty za to miałeś pretensje, że nikt nie gra w FM5 okazało się, że ustawienia rutera Cię przerosły.  :notbad:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Wzruszająca historia, prawie jak Mazzeo który nigdy w nic się nie mógł połączyć xD

no jak ty go zapraszałeś to sie nie dziwie że się nie mógł połączyć

Opublikowano

Jak już ustawiłem, to pisaliscie, że to po prostu stara gra, dlatego tak dlugo wyszukuje ludzi...

Opublikowano

AHHAHAHHAHHHAHAHAHHHA

SONY TAKEI DOBRE XDDDDDDDDDDDDDD sony potwierdziło podwyżkę ps+ do 78 zł za 3 miechy i uwaga! każdy kto kupi ps+ teraz na 3 miechy przez psstore i ma zaznaczoną AUTOMATYCZNE odnawianie subskrypcji to sony połknie tą różnicę w abonamencie za dwa miechy objęte podwyżką XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD KISNE DO KWADRATU

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Nie Izi tak nie było.

Opublikowano

Ty wiesz najlepiej! W końcu jako mega fan przegraes w tą grę setki godzin xD

Opublikowano

Akurat śledziłem temat także, nie tłumacz się bo nie masz z czego, synek.

Opublikowano

pic_motherbase_pc_steam_thumb.jpgpic_motherbase_pc_ps4_thumb.jpg

pic_motherbase_pc_z1.jpg

pic_mission_pc_z1.jpg

pic_motherbase_pc_z2.jpg

xD lol dynia, MGSV wygląda lepiej na PC niż na PS4 dynia

Edytowane przez Ins

Opublikowano

To pierwsze porownanie ;f

gdyby nie e-koledzy z diamentowych psiakow na psnie chyba bym na pc wzial, ale wole miec ekipe do grania :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.