Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Pamiętaj by wykupić PS+ na 3 miesiące po nowej lepszej cenie  :kaz:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ins, to są zdjęcia z 4K, a z tego co wiadomo, Ground Zeroes w 4K jest prawie* niemożliwe na PC.

*chyba że jesteś przech.uj bogaty, wtedy umrzyj

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Wiadomo, że chodzi o produkcje, które sobą coś reprezentują, a tych na Xboksie jest więcej.

Pewnie właśnie dlatego każdy posiadacz Xboxa Ona siedzi w tym temacie 24 godziny na dobę zamiast w nie grać, natomiast z dużo większej liczby forumowych posiadaczy PS4 tylko niewielki procent ma na to czas.

My gramy w gry, wy w forum.

Poza tym gier ze średnią powyżej 85 na Metacritic jest na PS4 o 40% więcej niż na Xboxie One, tak więc :kaz:

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Zawsze myślałem, że jest odwrotnie - codziennie włączam konsolę i zawsze ktoś z forumka wtedy gra.

Opublikowano

Zawsze myślałem, że jest odwrotnie - codziennie włączam konsolę i zawsze ktoś z forumka wtedy gra.

W Youtuba, jak ty?

Opublikowano

I jeszcze twitcha.

Opublikowano

gdyby wprowadzić obowiązek wpisania swojego psnid by móc pisać w cw to ilość klapów aktywnie piszących w temacie spadła by do zera

Opublikowano

Hmm ciekawe, może jednak MGSV będzie na X1 w 1080p po jakimś patchu:

150807024028190674.jpg

Wątpie by im się udało, ale piękny byłby ból odbytnicy plebejuszy, nie dość że wersja na PC nokautuje PS4 to jeszcze Xbone chodzi w takiej samej rozdziałce xD

Opublikowano

Pod koniec roku X1 dostanie Win10, jak zaczna wychodzic gry pod DX12 to nie bedzie roznicy ;]

Opublikowano

Ins widzę full ślepy blacharz mode on. Szkoda. Kolejny godny obywatel stracony.

Opublikowano

900p czy 4K i tak za chuya nie bedziecie wiedziec o co tam chodzi :lapka:

Opublikowano

Za to Haven na pewno będzie wiedział. On Wam wytłumaczy.

Opublikowano

No ale o co Ci chodzi ? Śmiać się z multiplatform na X1 można, ale już z tych na PS4 nie ? 

Opublikowano

niech tylko potwierdzą grywalną czarną lesbijke, granie drużyną i customizacje kartonu a lece do sklepu

Opublikowano

No ale o co Ci chodzi ? Śmiać się z multiplatform na X1 można, ale już z tych na PS4 nie ? 

Można. 

Ale na premierę wrzuć swojego screena MGS V w 4k :)

To tak jakbyś się śmiał że Fiesta 96 za 2 tysiaki nie zapier.dala tak jak Lamborghini Veneno.

Opublikowano

ale ps4 nie ma 4 nóżek więc porównanie do fiesty odpada

upmr7o1-5555e4af7b39a-5556443c323f9.gif

Opublikowano

A co ? Mam grać na PS4 w jakieś ułomne wersje w 30 klatkach ?

LOL, przecież MGS ma chodzić w 60 fps :dynia:

Ale do portu Risen 3 z PC to juz klaszczesz uszami bo wydaja na kochane plejstejszon xDDD.

Sram na Risena.

http://www.psxextreme.info/topic/110934-risen-3-titan-lords-enhanced-edition/

Premiera 21.08. Nie grałem w tą odsłonę a mają być polskie napisy, więc pewnie się skuszę.

Srasz na Risena 3 ale temat zakładasz i pewnie się skusisz na hiciora ze średnią 40% bo będzie na plejsztejszon4! Sonybociarnia i ich alternatywna rzeczywistość   :dynia:

Prawie jak Yeti który stał się fanem dark soulsów, street fightera w momencie zapowiedzi BB i SFV a i oczywiście jRPGi które ostro ogrywał na ps3 xD. Gdzie on jest? Jeszcze nie wrócił z obozu harcerskiego?  :problem:

Wiadomo, że chodzi o produkcje, które sobą coś reprezentują, a tych na Xboksie jest więcej.

My gramy w gry

MY GRAMY W GRY....

GRAMY W GRY....

W GRY....

na ps4?!   :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia: 

Opublikowano

Sony aktualnie potwierdziło, że od 1 września wzrośnie cena abonamentu na trzy miesiące.

Dotychczas za wykupienie subskrypcji kwartalnej musieliśmy zapłacić 59 zł, a od przyszłego miesiąca kwota wzrośnie do 78 zł!

Gracze korzystający z automatycznego przedłużania abonamentu powinni pamiętać, że jeśli nie wyłączą zlecenia, to od 1 września z ich kont będzie pobierane 78 zł. Zacznijmy od tego, że tego nie da rady od tak wyłączyć.

:pawel: :pawel: :pawel:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Można. 

Ale na premierę wrzuć swojego screena MGS V w 4k :)

To tak jakbyś się śmiał że Fiesta 96 za 2 tysiaki nie zapier.dala tak jak Lamborghini Veneno.

4K za dużo na mój sprzęt, 30 klatek nie przebolałbym, ale w 2k pociągne 60fps'ow pewnie :)

PS. No ale jak ułomne klapy śmieją się, że na słabszym X1 gra chodzi w niższej rozdziałce to już jest ok ? Figaro, osłabiasz mnie.

Opublikowano

A tak swoją drogą nawet w 1080p między PC a PS4 będzie wieksza różnica niz między X1 a PS4, tak więc nie wiem Figaro po co tak kombinowałeś ;]

Opublikowano

A tak swoją drogą nawet w 1080p między PC a PS4 będzie wieksza różnica niz między X1 a PS4, tak więc nie wiem Figaro po co tak kombinowałeś ;]

To powinni dać obrazek w 1080p, a nie w wersji, którą mało kto udźwignie. A raczej prawie nikt. No chyba że coś się zmieniło w silniku od czasów GZ.

Opublikowano

Nie wiem nawet po co z nim dyskutujesz, nintendozbok  nie ma ani PS4&XOne, roznice moze jedynie obejrzec na YT w jakosci 360p bo jego laptop zacina sie przy ogladaniu w 1080p. Jedynie co ma to PS3 w wersji fat z komunii i WiiU gdzie gra w mariany i jakies gowniane zeldy over 9000 na tym bekowym tableciku. No i jeszcze ten 3ds w 240p XD

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Ale Zeldy, to Ty szanuj.

Edytowane przez Hum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.