Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem nawet po co z nim dyskutujesz, nintendozbok  nie ma ani PS4&XOne, roznice moze jedynie obejrzec na YT w jakosci 360p bo jego laptop zacina sie przy ogladaniu w 1080p. Jedynie co ma to PS3 z komunii i WiiU gdzie gra w mariany i jakies gowniane zeldy over 9000 na tym bekowym tableciku. No i jeszcze ten 3ds w 240p XD

wszystko prawda oprócz jednego, nawet gamersyde w 1080p/60 fpsow śmiga jak masełko :kaz:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Za to Haven na pewno będzie wiedział. On Wam wytłumaczy.

Tobie nie wytlumacze.

Opublikowano

Obejdzie się, Znawco.

Opublikowano

Zmiany pogladowe u mnie 

Kupuje XBoxa jak tylko wyjdzie Scalebound <3

A cenami uslugi ktorej roczny koszt jest nizszy niz to co wydaje w kilka godzin idac do pubu nikt normalny sie nie przejmuje ( poza medrkiem domyslam sie ze dla niego to cios od tylu prosto w otluszczone serduszko ) 

To tyle  :dunno:

Opublikowano

Ins widzę full ślepy blacharz mode on. Szkoda. Kolejny godny obywatel stracony.

No ale o co Ci chodzi ? Śmiać się z multiplatform na X1 można, ale już z tych na PS4 nie ? 

Można. 

Ale na premierę wrzuć swojego screena MGS V w 4k :)

To tak jakbyś się śmiał że Fiesta 96 za 2 tysiaki nie zapier.dala tak jak Lamborghini Veneno.

Napisał gość, który gra w nowe gry na youtube.

Opublikowano

Zmiany pogladowe u mnie 

Kupuje XBoxa jak tylko wyjdzie Scalebound <3

bedziemy w co-opa grac :fsg:

Opublikowano

A co ? Mam grać na PS4 w jakieś ułomne wersje w 30 klatkach ?

LOL, przecież MGS ma chodzić w 60 fps :dynia:

Ale do portu Risen 3 z PC to juz klaszczesz uszami bo wydaja na kochane plejstejszon xDDD.

Sram na Risena.

http://www.psxextreme.info/topic/110934-risen-3-titan-lords-enhanced-edition/

Premiera 21.08. Nie grałem w tą odsłonę a mają być polskie napisy, więc pewnie się skuszę.

Srasz na Risena 3 ale temat zakładasz i pewnie się skusisz na hiciora ze średnią 40% bo będzie na plejsztejszon4! Sonybociarnia i ich alternatywna rzeczywistość   :dynia:

To już tematu o grze założyć nie można? Chyba od tego jest właśnie forum a nie od durnych przepychanek w system wars. Obejrzałem kilkanaście gameplayów i jednak odpuszczam, główny bohater porusza się jakby połknął kija a fabuła mizernie się prezentuje. I nieogarze, już drugi albo trzeci raz ci powtarzam - to będzie ulepszony port wersji PC (średnia 65) a nie z ps360.

Edytowane przez amsterdream

Opublikowano

Pozbawiony beki.

Opublikowano

Jakiś random z gejonly.

Opublikowano

Przecież ty soul jesteś random z gejonly :whistling:  Jakby cie tam nie pogonili to by cie tu nie było.

Opublikowano

Mylisz się, to, że kiedyś tam byłem nie znaczy, że stamtąd jestem, dużo wcześniej byłem zalogowany tu niż tam i nikt mnie nie pogonił opuściłem ten kur.widołek, bo nie szło tam z wami wytrzymać, z resztą nie ja jedyny to zrobiłem. Kiedyś można było jeszcze jako tako tam popisać z czasem zwyczajnie szkoda było na was czasu także każdy kto przejrzał na oczy w porę opuścił to żałosne miejsce :reggie:

Także tak sobie to tłumacz.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

A co ? Mam grać na PS4 w jakieś ułomne wersje w 30 klatkach ?

LOL, przecież MGS ma chodzić w 60 fps :dynia:

Ale do portu Risen 3 z PC to juz klaszczesz uszami bo wydaja na kochane plejstejszon xDDD.

Sram na Risena.

http://www.psxextreme.info/topic/110934-risen-3-titan-lords-enhanced-edition/

Premiera 21.08. Nie grałem w tą odsłonę a mają być polskie napisy, więc pewnie się skuszę.

Srasz na Risena 3 ale temat zakładasz i pewnie się skusisz na hiciora ze średnią 40% bo będzie na plejsztejszon4! Sonybociarnia i ich alternatywna rzeczywistość   :dynia:

To już tematu o grze założyć nie można? 

Pierw wniosek trzeba złożyć do adminów, pierwszy i ostatni raz zostałeś upomniany, nie będzie na forum tolerowane takie zachowanie.

nowy Alone in the Dark jest aż tak słaby? o_0

http://www.metacritic.com/game/pc/alone-in-the-dark-illumination

Opublikowano

Nom, pewnie dlatego kazda czesc Halo idzie w 10mln egzemplarzy.

Szło. Czas przeszły, bo piątka 4 baniek nie przekroczy.

AHAHAHAHHA

zakład o perma dla ciebie że zrobi tyle na luzaku w mniej niż miesiąc?

Opublikowano

Możemy się założyć o perma dla ciebie.

Opublikowano

Klapy skończyły już grać w BF4 i Last of Us czy dalej to jedyne gry na PS4?

oooo po remasterach na PS3 widzę, że przyszedł czas na remastery z Vity... dobre...

ojpr

113497brp.jpg

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Oh wow, przegladam sobie n4g, news o zwiekszeniu ceny plusa w Euorpie i ... logika niektorych ludzi jest po prostu zbyt mocna xD

Bjn0jtz.png

Nie place zeby grac w multi, PLACE zeby rocznie dostac [wypozyczyc] az do 48 gier ZA DARMO :dynia:

Opublikowano

:rotfl:

Opublikowano

Klapy skończyły już grać w BF4 i Last of Us czy dalej to jedyne gry na PS4?

Destiny wyszło również na PS4. Zapomniałeś?

Opublikowano

adventure time to ty szanuj

Opublikowano

Możemy się założyć o perma dla ciebie.

Halo 5 zrobi lepszy wynik niż wszystkie wydane ex ps4 do tej pory razem wzięte. To oczywiste, a ten twój post to chyba napisany po dawce mocarza którą spożyłeś tuż po zaaplikowaniu bolca do dupy z wyrytym logiem sony i nową ceną ps plusa.

Opublikowano

Żeby Halo zrobiło lepszy wynik niż wszystkie exy na PS4, to musielibyście kupować po dwie sztuki :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.