Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Brałeś dziś tabletki Karolku?

Edytowane przez Hum

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ale bym sie smial jakby mendrek sie udusil ze smiechu

Opublikowano

Tak się remasteruje gierki, a nie te śmieszne TLOU, czy jakieś inne Halo. 

Kuźwa, przecież ten Reborn wygląda chyba gorzej od oryginału, co to Valve? :/

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Klapotalib albo król trolli, któremu Ping do pięt nie dorasta.

Maciek poczytaj lepiej czym jest DOTA 2 Reborn i ile trzeba za nią "płacić". W świecie okropnych PCtów, takie "remastery" dostają co najwyżej dodatkową cyferkę po przecinku, a nie nowe pudełko z naklejką "249 zł".

Opublikowano

D :reggie: T A

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Wiem macio ze probujesz sie teraz wkupic ponownie w laski konsolowej rodziny ale tak szczerze kogo obchodzi jakas glupkowata moba na blachy?

Opublikowano

Przecież o wdrożenie Source2 chodzi tylko w Reborn.

I tak udoskonalona została najlepsza gierka multiplejer tej generacji :wub:

Opublikowano

Wiem macio ze probujesz sie teraz wkupic ponownie w laski konsolowej rodziny ale tak szczerze kogo obchodzi jakas glupkowata moba na blachy?

No cóż, choćby mnie, bo troche czasu w to grałem ;) 

Klapotalib albo król trolli, któremu Ping do pięt nie dorasta.

Maciek poczytaj lepiej czym jest DOTA 2 Reborn i ile trzeba za nią "płacić". W świecie okropnych PCtów, takie "remastery" dostają co najwyżej dodatkową cyferkę po przecinku, a nie nowe pudełko z naklejką "249 zł".

Wiem czym jest DOTA Reborn, ale to i tak dosyć zabawne, że gierka na nowym silniku w zasadzie niczym się nie różni, albo wygląda nawet gorzej ;)

Opublikowano

Tak się remasteruje gierki, a nie te śmieszne TLOU, czy jakieś inne Halo. 

Kuźwa, przecież ten Reborn wygląda chyba gorzej od oryginału, co to Valve? :/

Co ten Macio, to ja nawet nie. Po co robisz sensację z czegoś jak nie masz pojęcia na czym polega ten reborn

Opublikowano

Valve ma nowy plan, by podebrać League of Legends kolejnych graczy (i upewnić się, że fani DOTY nie przejdą na stronę LOL-a). Tym planem jest DOTA 2 Reborn czyli wielka aktualizacja gry upiększająca jej wszystkie elementy: od ekranów menu po samą rozgrywkę. Osiągnięto to dzięki przeniesieniu gry na Source Engine 2.

No tak, w końcu nie mam pojęcia czym jest reborn :/ Valve powinno pobierać praktyki u twórców LoLa, jak odświeżyć daną gierkę. 

EoT z mojej strony.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Bo to Macio

Opublikowano

Valve ma nowy plan, by podebrać League of Legends kolejnych graczy (i upewnić się, że fani DOTY nie przejdą na stronę LOL-a). Tym planem jest DOTA 2 Reborn czyli wielka aktualizacja gry upiększająca jej wszystkie elementy: od ekranów menu po samą rozgrywkę. Osiągnięto to dzięki przeniesieniu gry na Source Engine 2.

No tak, w końcu nie mam pojęcia czym jest reborn :/ Valve powinno pobierać praktyki u twórców LoLa, jak odświeżyć daną gierkę. 

EoT z mojej strony.

No najwidoczniej nie masz...tu nie chodzi o poprawki graficzne.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

PC-towcy myślą, że jak mają silne sprzęty, to będą mieli super duper gry z NASA.

Tylko ktoś je musi zrobić, by wykorzystywały tą moc. Komuś musi się to opłacać. A tymczasem wydawcy raczej zlecają bieda-porty jakimś nowicjuszom z 3 roku informatyki, a potem wychodzą kwiatki jak z Mortalem czy Batmanem. A pc-towcy nadal będą wierzyć, że przecież mają super sprzęty to gruszki im na wierzbach wyrosną ;)

Opublikowano

ostatnio dirt rally, kholat i football manager ale i tak pewnie zaraz przeczytam ze the order lepsze czy inny sunset

Early Access, 63 na meta (Polygon 6, GameSpot 4, polski Eurogamer 7,5) i gra z niewielkimi zmianami klepana od ponad 20 lat - na dodatek z listopada zeszłego roku.

Fakt macie tam takie bogactwo gierek, że na jakiegoś gównianego Batmana możecie poczekać do jesieni :yao:

Szejdj, troszkę headshot w kolano z tą listą. Akurat z tych pięciu gier, które wymieniłeś dobre są Kholat i Sunset. Oba exy, więc 1:1 ;)

Kholat ma oceny dokładnie na poziomie The Order 1886 :reggie:

Opublikowano

Mhm, dlatego wszystkie na 6 to pewnie tak naprawdę 10 ;)

6 na PS4 (The Order) -> crap, haha, beka

6 na PC (Kholat) -> niszowy gatunek, mega gra, niedoceniony skarb

Logika blaszek.

Opublikowano

Logika Mendrka: ..........................................................................................

Opublikowano

Inaczej. Horrory rzadko są technicznymi majstersztykami, więc mogą bronić się atmosferą grozy. Niewiele ich obecnie wychodzi, bo się nie sprzedają.

Za to Order był robiony na mesjasza z zamiarem zdobycia rynku. I poległ, bo był plwociną na twarz oczekujących.

Widzisz różnicę? Jak nie to poproś o logiczne myślenie w plusie.

Opublikowano

Aha i dobrze, że grę chodzącą w 30fpsach nazywasz zepsutą :newell: Edukacja nie poszła w las

Widze ze niezle haluny macie po tym ruchanku ze strony WB xD

To nie jest zepsute tak? :yao:

https://youtu.be/GKy2BEHKeyE?t=6m5s

Nie dosc ze lock na 30 fps to jeszcze gra sie potyka co kilka sekund i jest pozbawiona niektorych opcji graficznych, w sumie to nie jest nawet smieszne, to jest smutne ze traktuja tak jakakolwiek grupe graczy, nawet pecetowcow.

Opublikowano

Nie dosc ze lock na 30 fps to jeszcze gra sie potyka co kilka sekund i jest pozbawiona niektorych opcji graficznych

Ładny opis konsolowych gier

Opublikowano

No to pokaz mi ktora konsolowa gra zacina sie i lapie freezy co 5 sekund :reggie:

Opublikowano

Wiesz, że ludzie już obeszli częściowo to partactwo i grałem wczoraj bez żadnych freezów w 30 fps? 60fps nie da rady przyznaje bo dropuje do 40 przy jeździe i skakaniu po budynkach co jest nie do zniesienia.

Opublikowano

Bracia aryjscy, czemu w ogóle odpowiadacie na zarzuty co do Batmana, przecież ta gra to i tak casulowe ścierwo dla konslorzy i na pc są lepsze gry.

Opublikowano

Nudzi mi się w pracy bo inny zespół rozjebał API bez którego nie mogę nic zrobić :dunno:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.