Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No offence Figarku, ale jak Panna interesuje się cw i ogólnie userami na forum, to ten tego... 

to żal panny że ma takiego chłopaka.

Figaro pomyśl nad ratowaniem związku i rzuć forumka.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Przecież jego panna to wiesława, dobrze im tu razem to i na żywo pewno jakoś się dogadują :kaz:

Opublikowano

No offence Figarku, ale jak Panna interesuje się cw i ogólnie userami na forum, to ten tego... 

Nie wiem co insynuujesz.

Opublikowano

Nie dosc ze zna userow, to dodatkowo nazywa nas "banda goryli" wiec musi wiedziec co dzieje sie na forum

Napisz jeszcze, ze piszecie razem posty to tlumaczyloby dlaczego sa takie (nene)kowate

Opublikowano

Halo, halo Franku, Halo, Halo Mietku - noooo nie.... xD

Do tego nowa nawierzchnia w Forzy i noc dla bajeru graficznego.

Piwnica z HALO, gdzie "najprawdopodobniej Ci wszyscy ludzie graja ze soba" (Piotrek ma sie tego jeszcze dowiedziec!)

Marcela ktora nie do konca jeszcze opanowala pada - nie dosc ze nie gra to jeszcze nie wyglada.

Jak wam nie wstyd sie z Kingi smiac?!

Edytowane przez easye

Opublikowano

to dodatkowo nazywa nas "banda goryli" wiec musi wiedziec co dzieje sie na forum

No jak cytuję jej najlepsze posty czy przeróbki to się nie dziwię :kaz:

Opublikowano

Do tego nowa nawierzchnia w Forzy i bajery graficzne.

Piwnica z HALO, gdzie najprawdopodobniej Ci wsyzscy ludzie graja ze soba (prowadzacy ma sie tegoi dowiedziec)

Jak wam nie wstyd sie teraz z Kingi smiac?!

duzo lepiej niz kinga 

tylko xbox <3

Marcelinka wyglada naturalnie a nie sztucznie jak Kinga wiec wiesz :reggie:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Zmiany pogladowe u mnie 

Kupuje XBoxa jak tylko wyjdzie Scalebound <3

bedziemy w co-opa grac :fsg:

A w MGSa Online bedziemy grac na PS4? Czy komputerkach w styczniu?

Opublikowano

duzo lepiej niz kinga 

tylko xbox <3

Twoj poziom zaklamania dawno przekroczyl wszytskie skale! xD
Opublikowano

Ten filmik dla mnie zaczyna sie od 7:35 :)

Opublikowano

Zmiany pogladowe u mnie 

ja bede na ps4 z pawciem na(pipi)yal, oczywiscie im wiecej diamentowych psiakow tym lepiej :cool::lapka:

Opublikowano

Zmiany pogladowe u mnie 

ja bede na ps4 z pawciem na(pipi)yal, oczywiscie im wiecej diamentowych psiakow tym lepiej :cool::lapka:

d0Y8W.gif

Opublikowano

proszę nie stawiać takich ogólnych hipotez opierając się jedynie na wynikach sprzedażowych exów na Playstation. Nie nasz wina, że sprzedają się chuyowa (Okemi, Bloodborne xD ) 

Okazuje się, że świetna sprzedaż najnowszego działa From Software zaskoczyła nawet jego wydawcę. Przedstawiciel Sony oświadczył, że gra znika ze sklepowych półek w tempie, którego nie przewidywały nawet entuzjastyczne prognozy japońskiego giganta.

http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,17931125,Sony_zaskoczone_sprzedaza_Bloodborne.html

Niedoszacowane 1.35 mln samych pudełek = kiepska sprzedaż. Wyborny żart milordzie, ale weźcie odstawcie już te zielone, albo zwijajcie połowę. To nie xbox gdzie do dziś trwają wspominki z 3xA, gdzie się nie strzela lub nie sebuje beemko, zanim ms zrozumiał że nie potrzebujecie wiele od życia.   :reggie:

Opublikowano

Tak serio to 1,35 mil to mało jak na tyle konsol i takie oceny gry w branży.

Nie piję tutaj do Sony, bo na XO jest jeszcze gorzej pod względem sprzedaży exów, ale ogólnie uświadamia to ile Januszy kupiło ten sprzęt i gra np. tylko w fife czy jakieś inne bzdety.

Ba nawet gdyby BB sprzedał się w 2mil sztuk to i tak nadal bieda przy 25 milionach konsol na rynku.

Wy tu się obrzucacie błotem, a 90% ludzi kupujących konsole nie patrzy na nią przez pryzmat samych gier/exów tylko na to czy znajomi mają dany sprzęt, rynek używanych gier etc.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

No dobra

Ktos jeszcze chce powiedziec cos madrego? W koncu jestesmy w CW

Opublikowano

To może załóż się z Figaro (+ Lem w gratisie)?

Miech po premierze H5 i obaj wypadają z forumka? Deal życia.

Limonka ma inny zakład, zresztą tchórzy jak typowe sonyboty w życiu, był taki pokrytynasieniemczezkiego. Skoro Figaro tak zachęca Mazzeo to niech sam przyjmie zakład o 4mln w miesiąc. Szanse 50/50 bo Halo zazwyczaj schodziło 4-5mln w miecha ale przy dużo większej bazie użytkownichów i mniejszej konkurencji w FPSach.

No chłopaki możecie to załatwić raz na zawsze jak prawdziwi faceci a nie tylko skakanie pedałem po grzybach i strzelanie do krasnali.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=Efc_4A9tV7Y

Do tego nowa nawierzchnia w Forzy i noc dla bajeru graficznego.

Piwnica z HALO, gdzie "najprawdopodobniej Ci wszyscy ludzie graja ze soba" (Piotrek ma sie tego jeszcze dowiedziec!)

Marcela ktora nie do konca jeszcze opanowala pada - nie dosc ze nie gra to jeszcze nie wyglada.

Jak wam nie wstyd sie z Kingi smiac?!

Nie no, sorry, ale ta dziewczyna wygląda dużo lepiej od tego plastiku.

Opublikowano

Ale miny w trakcie próby gry w Halo robiła mocno chuyowe. 

Opublikowano

Kinge widzialem jak byla Ring Girl na jednej z gal boksu w Wieliczce ( o ile dobrze pamietam ) i ruchalbymocno wiec morda boty

Opublikowano

Tak serio to 1,35 mil to mało jak na tyle konsol i takie oceny gry w branży.

Nie piję tutaj do Sony, bo na XO jest jeszcze gorzej pod względem sprzedaży exów, ale ogólnie uświadamia to ile Januszy kupiło ten sprzęt i gra np. tylko w fife czy jakieś inne bzdety.

Ba nawet gdyby BB sprzedał się w 2mil sztuk to i tak nadal bieda przy 25 milionach konsol na rynku.

ale co mnie większość, jeśli produkt spełnia swoje zadanie choć dla tych ~7% konsumentów? jakoś stosunkowo słaba sprzedaż DeS nikogo nie zniechęciła do większej promocji i decyzji o BB. 

Wy tu się obrzucacie błotem, a 90% ludzi kupujących konsole nie patrzy na nią przez pryzmat samych gier/exów tylko na to czy znajomi mają dany sprzęt, rynek używanych gier etc.

ale ja to wiem. śmieszkuję sobie tylko z community które musi wyciągać indyki i gierki ze zmierzchu ps2, kiedy pokazuje się im (gł. japońskie) exy które pomimo ich zaklinania faktów jakoś mają sens być tłoczone po dziś dzień i zdobywają oceny por. lub wyższe z ich mesjaszem, którego również nie chce 95% społ. x1. :hi:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Kinge widzialem jak byla Ring Girl na jednej z gal boksu w Wieliczce ( o ile dobrze pamietam ) i ruchalbymocno wiec morda boty

Nie każdy lubi plastik

Opublikowano

Konsole też byś ruchał? W końcu i to i to plastik. 

Opublikowano

Jak wyjdze Scalebound to wszyscy zostaniemy spolecznoscia XBota ;f

Wy to raczej musicie zyc zasada jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma  :sir::master:

:frog:

Opublikowano

Wet myśli, że znajdzie się dla niego miejsce w zielonej szlachcie.......takiego ch,uja :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.