Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nawet Marcelina byla zazenowana "Halo, halo Franku, halo, halo Mietku- nooo nieeee..." xD

Ciekawe czy w nastepnym odcinku Piotrek wyjasni czy Ci wszyscy ludzie w piwnicy grali ze soba xD

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Przecież laski pokroju Kingi czy tej typiary od M$ mają po prostu ładnie wyglądać by się nerdy napatrzyły. Nie oczekujcie od nich,że coś będą kumać w temacie gierek. No może nie licząc tego,że kiedyś tam może grały w mariana na pegazusie czy jakimś emu.

Opublikowano

betonowe 60fps :cool:

Prowo czy...?

6a45444aede4a245e6340257be45208b.png

Opublikowano

tutaj widać jak Mgalekgolo buduje się z miliona robaczków, każdy renderowany oddzielnie ze swoją fizyką. Stąd spadek do 30 fps.

343 industries zawsze szanowałem.

Opublikowano

Kapiszony w halo prawie jak w uncharted. 

1:22 atak krasnali xd

Edytowane przez suteq

Opublikowano

i pomyśleć że to build z maja, to co dopiero będzie w październiku :obama:

czytałem że w finalnej wersji aktualny odgłos headshota chcą zmienić na dźwięk pękających dup klapów.

Opublikowano

Ale bedzie grane :banderas:

Opublikowano

Coop na 4, 60 fps i kampania dwa razy dluzsza niz w Halo 4 :fsg::obama::banderas:

Opublikowano

Kur.wa kupiłbym kolekcję motocyklisty, ale nie chce mi się grać samemu, a do coopa pewnie nikogo by nie było bo każdy co chciał już przeszedł. :/

Opublikowano

a jaka rozdziałka w końcu w Halo, pływające upscale1080p czy podali jakieś nowe info?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Kur.wa kupiłbym kolekcję motocyklisty, ale nie chce mi się grać samemu, a do coopa pewnie nikogo by nie było bo każdy co chciał już przeszedł. :/

:cool:

Opublikowano

Haha, ale ta gra jest bezpłciowa.

Opublikowano

a jaka rozdziałka w końcu w Halo, pływające upscale1080p czy podali jakieś nowe info?

Do premiery maja podobno dobic do 4k, a z day one paczem ma dojsc physical rendering i oculusion 2.0 :obama:

Opublikowano

chodziło mi tylko o ten zakład, nie musisz być uszczypliwy

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

uszczypliwy xd

Opublikowano

Chyba se obejrzę jeszcze raz jakiś sezon Power Rangers.

Nie wiem, tak mnie jakoś naszło...

Opublikowano

Oj nie (pipi), boty strzelają to małych ufoków, a klapy w tym czasie nabijają levele w prgach małymi dziewczynkami i innymi zwierzakami

Opublikowano

ja (pipi)ie - spadki do 30 klatek w grze, gdzie rozdzielczosc nawet na filmach kuje w oczy...

Opublikowano

W multi nowego killzone było średnio 35 fps więc :lapka: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.