Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Wiadomo ze dla klapow cut scenki > gameplay.

Ciekawe czy izi obejrzal filmik od poczatku do konca czy tylko zobaczyl screena od lemonki.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jakim z(pipi)em trzeba być by nie ogarnąć,  że ten jedyny spadek jest w cutscence. 343 nie ogarnęło, że dla ułomów trzeba robić czarne pasy w takich momentach by wiedzieli, że to "filmik" a nie gameplay.

Piękne stałe 60 klatek. Mam nadzieję, że cała gra w zarówno singlu jak i multi tak działa,

a jaka rozdziałka w końcu w Halo, pływające upscale1080p czy podali jakieś nowe info?

Jezu jaki rak. Nie dość, że w ogóle w to nie zagrasz to jeszcze odwalasz takiego janusza. Plebejska rasa musi być z ciebie dumna. Dzięki klapy, że go przekonaliście na swoją stronę.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

A tymczasem oblizujcie się klapy.

#niedlapsakielbasa

ale to miodnie wygląda, stabilne 60fpsów, multi GOTY, itd. a sonyboty co? casualowy KZ:SF w 30fpsach/800p w krainie disneylandu i brak gier przez rok? ^_^  

Opublikowano

betonowe 60fps :cool:

meanwhile na ps4 30fpsowe strzelanie do groty nestle

Rozwalił mnie moment w 20 sekundzie.

Opublikowano

Polska to kraj PlayStation więc się nie dziw, że tak piszą osoby, które serie znają jedynie z newsów.

Opublikowano

piekny post przeczytalem wlasnie xd

Nie ma to jak pyerdolenie "oczy wybuchną od grania na past genach". Różnica kilku drzewek i światełek wiecej. A 60 klatek dvpy wcale mi nie urwało jak grałem na ps4. Ogólnie minimalna różnica między ps3 a ps4. Dobry LED z podbitym odświeżaniem i na ps3 jest wrażenie że gramy w 50fpsach

Opublikowano

halo nikogo

The games have sold over 65 million copies worldwide, with the games alone grossing almost $3.4 billion.[8][9][10]

https://en.wikipedia.org/wiki/Halo_(series)

Rzeczywiście. 

Same casule, hamburgery i naturalizowane hamburgery (cześć Mazzeo). Halo nikogo.

Opublikowano

Myślałem, że zieloni bracia się odezwą z chęcią rozegrania coopa w krasnalach gdy napisałem o kupnie, a tu nic. 

Na nikim tutaj nie można polegać.  :smutas:

Chyba jedynie nobody nigdy nie zawodzi. :lapka: 

Opublikowano

tego matepięć też bym wysłał na pluton

suteq napisz w temacie bo ostatnio na forum sporo ludzi kupiło MCC. Ja już dwa razy przeszedłem nową kolekcję, na trzeci run nie mam ochoty :P

Opublikowano

Te gameplaye z H5 w 60fps... :banderas:

Suteq nie jestem w temacie. Chcesz kupić MCC i szukasz chętnych do gry? Osobiście dość regularnie gram w kampanie każdej z części - obecnie kończę H1A i chętnie pogram w co-opie :lapka:

Opublikowano

tego matepięć też bym wysłał na pluton

Zagramy kiedyś w gearsy na splicie.

Opublikowano

a jaka rozdziałka w końcu w Halo, pływające upscale1080p czy podali jakieś nowe info?

Jezu jaki rak. Nie dość, że w ogóle w to nie zagrasz to jeszcze odwalasz takiego janusza. Plebejska rasa musi być z ciebie dumna. Dzięki klapy, że go przekonaliście na swoją stronę.

(pipi) mnie obchodzi ta gra

był zakład sutqa i Lema o rozdziałke

Opublikowano

Sutqa już nie ma - przecież to oczywiste :problem:

Opublikowano

To tak jak ciebie tylko jeszcze o tym nie wiesz. :pawel:

Opublikowano

Suteq daj znać jak będziesz chciał grać kampanie w Halo. Od 2001 roku co chwilę ogrywam i nadal się mi nie znudziło. To nie jest plebstejszonowy exclusive, o którym się zapomina 5 minut po ukończeniu.

Opublikowano

Myślałem, że zieloni bracia się odezwą z chęcią rozegrania coopa w krasnalach gdy napisałem o kupnie, a tu nic. 

Na nikim tutaj nie można polegać.  :smutas:

Chyba jedynie nobody nigdy nie zawodzi. :lapka:

chętnie z tobą zagram jak ktoś mi pożyczy bonera :lapka:

na razie dla lepszej wczuwki odświeżam sobie Kapitana Bombę. 

Opublikowano

Wiedziałem, że mnie nie zawiedziesz i mi odpiszesz nawet po tylu godzinach. :banderas: 

Opublikowano

To ja to tu zostawie [czytajcie od dolu]

LHtDttJ.png

Opublikowano

Nie wiem kto to ten Juliusz, ale zachowuje się jakby miał gwoździe w anusie.

Opublikowano

Juliusz to ja, jestem tam trollem na etacie, choc pewnie juz niedlugo xD

Opublikowano

"The Order to jest tytuł na poziomie"

Ktoś tu chyba wybulił 200zikos na ten symulator chodzenia po Londynie i teraz trzeba bronić góvna XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.