Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

tekst o bb, a potem o orderze na poziomie i klapkach na oczach mi po prostu porysowal psychike, bardziej niz tyle lat cw, bezpowrotnie juz chyba.

Nizej pisal ze on gra tylko w gry ktore reprezentuja jakosc, no to zerknalem z ciekawosci na jego carda (ograne 12 gier, w tym killzone, order, hardline...) i uruchamiam tryb trolla, a on ze to sa niedocenione gry, ze trzeba zrozumiec ten geniusz, ze recenzenci debile etc.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Moze trollowal

Opublikowano

Na tym forum malo kto trolluje, tak jak mowie, zerknalem na jego carda zanim sie uruchomilem i zobaczylem 12 tytulow, w tym hardline, shadow fall, order, cod:aw, driveclub, batman, infamous, oraz nietkniety outlast (0%), wiecej nie pamietam. "Wole jakosc nie ilosc" na pytanie czemu tylko 12 gier.

Jesli trolluje to zadbal o wszystko, nawet o odpowiednia biblioteke gier na PSNie, przydalby sie taki twardy zawodnik w CW.

Opublikowano

Ciekawe kiedy tutejsza loża szyderców ogarnie, że każdy ma prawo do własnego gustu i zdania.

Opublikowano

założę się że typek nawet nie pokonał nie doszedł do Ojczulka. ciekaw jestem czy ktokolwiek broniłby Gównordera gdyby nie grafika, oraz status exa ps4 (bo to że jako ex bonera zostałby zjechany przez te same osoby jak bura suka jest więcej niż pewne). 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Jedyny plus tego crapa to bokobrody głównego noname'a ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

założę się że typek nawet nie pokonał nie doszedł do Ojczulka. ciekaw jestem czy ktokolwiek broniłby Gównordera gdyby nie grafika, oraz status exa ps4 (bo to że jako ex bonera zostałby zjechany przez te same osoby jak bura suka jest więcej niż pewne). 

Gdyby gra wyszła na śmieć-boxa, byłaby drugim interesującym mnie tytułem na tej konsoli obok Ryse :pawel:

Jeśli chodzi o Bloodborne, to na górze strony widzę pacjenta, którego gra również pokonała (w Orderze oczywiście wbita platyna) i ma przez to spory ból dupy - wg mnie bardziej interesujący temat niż jakiś random z netu.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

te pekaesy zasługiwały na lepszy występ

a ja po pierwszych newsach wyobrażałem sobie że ci podludzie zrobią gearsy w kooperacji na 4 w wiktoriańskim londynie :yao:

no i mies. później dostałem to coś lepszego gdzie indziej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Lem zaraz ci znajdę critical analizę dowodzącą że TO to gra dla podludzi. Stay Tuned.

edit: Jest ;>

Opublikowano

No sporo wytrzymało nawet 8h żeby platyne zrobić. Masochiści totalni. 

Opublikowano

mieć platynę w TO to raczej nie jest powód do prestiżu xD

Opublikowano

Ktoś wytrzymał chociaż minute?

22:33 i lecę dalej, bo to bardzo porządny i zabawny materiał.

Opublikowano

7/10 wedlug jednego (jak nie jedynego, który gral) xbota! Panietajcie!

Opublikowano

Zeratul - podaj numer konta, to przeleję ci pieniądze na farbę do pomalowania tej nory :pawel:

Opublikowano

Ktoś wytrzymał chociaż minute?

22:33 i lecę dalej, bo to bardzo porządny i zabawny materiał.

kiedys juz ogladalem calosc, koncowka jest mocna z ogniem xD

Opublikowano

każdy kto bronił tej gry powinien obejrzeć ten materiał w całości. goście jak mało kto potrafią dać dowody na słabość tego tytułu rozpatrywanego zarówno jako gra jak i (interaktywny) film. bez zbędnego hejtu i w śmieszkowy sposób. 

Opublikowano

Zawszę pisałem o tym, o czym mówią. Nie ma nic złego w grach ze słabym gameplayem, które nadrabiają fabułą/postaciami - na takie gierki też jest miejsce. Tak samo tym bardziej w świecie gier wideo nie ma nic złego w grach z chu,jowymi postaciami/fabułą, które jednak mają dobry gameplay.

The Order i Tomb Raider, do kąta :lapka:

Opublikowano

ragus podaj przykład z pierwszej i drugiej grupy, bo jestem ciekaw twoich typów. :usmiech:

Opublikowano

Uncharted. Gameplay padaka, ale Drake, Sully czy te du,pki towarzyszące Drejkowi to bardzo sympatyczni bohaterowie. Uncharted jest w porządku.

Vanquish. No coś tam o rakietach, no coś tam ktoś był zły, no główny bohater jara szluga. Gameplay :banderas:. Vanquish jest w porządku.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Kochany przypomniał mi o previously recorded to oglądam ich nowsze filmiki poniższy trochę dynia.jpg, polecam.

Opublikowano

Polecam Previously Recorded. Są trochę irytujący, ale nieważne.

Polecam obejrzeć najpierw ich recenzję The Order, a potem Bloodborne. A potem Shovel Knight. W takiej kolejności.

Opublikowano

Polecam Previously Recorded. Są trochę irytujący, ale nieważne.

Polecam obejrzeć najpierw ich recenzję The Order, a potem Bloodborne. A potem Shovel Knight. W takiej kolejności.

Najbardziej lubię u nich w filmikach te subtelne żarty. Na przykład w filmie o Bloodborne nie pamiętam co to było dokładnie, ale coś ze słowem pojawiącym się na ekranie. Ogółem mają taki specyficzny rodzaj humoru, który nagradza za dokładnie oglądanie, przypomina mi tym serial Louie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.