Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Xenoblade machine siedzi w szafie i czeka :fsg:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Figarze czy to znaczy że jako posiadacz wii u jeszcze w grudniu wesprzesz Monolith Soft, oraz szlachetny gatunek jrpg, zaopatrując się w swoją pachnącą dziewiczą folią kopię Xenoblade?  

Tak, można to odebrać jak pułapkę, ale zadecydowała przede wszystkim ciekawość.

Opublikowano

Oczywiście kupuję Xeno X na premierę. Day one.

x_gif7_by_acesonnall-d6ax1fe.gif

io20yVdz6WBAe.gif

Exploration2.gif

SOON.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Wygląda intrygująco i powiedziałbym, że grałbym ale zapomniałem, że to są chińskie bajki.  :smutas:

Opublikowano

Cieszy mnie to bardzo & Trochę ci zazdroszczę. 

Opublikowano

Akurat zeratul powiedział dużo prawdy w tym filmie.

Co do Xenoblade, chyba się z kimś zamienię na konsolki jak ta gra wyjdzie :P 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

To przejdź MGS V i sprzedawaj szrota na coś lepszego :cool:

Opublikowano

patrząc na dropy jakie zaliczają gry z 360-tki na bonerze kupno i odpalenie na wii u WW, Bayo2 i Xeno, zamiast czekania na NX wraz ze wsteczną emulacją nie wydaje się wcale takie głupie ;/ ktoś z was ma por. jak zachowują się gierki z pierwszego wii na current genie nintendo?

Opublikowano

Po po prostu dokup CRT za 50 zł zł i gry z Wii wyglądają jak marzenie.

Opublikowano

Ło jezu ale pod koniec roku będzie orane na łi ju. :fsg: 

Opublikowano

Zeratul - podaj numer konta, to przeleję ci pieniądze na farbę do pomalowania tej nory :pawel:

od game room'a to ty sie odprowadź

Opublikowano

To przejdź MGS V i sprzedawaj szrota na coś lepszego  :cool:

Po ograniu MGS V nadejdzie czas na Personę 5, ukończenie BB w co-opie wraz z użytkownikiem etam5, oraz dalszy ciąg drużynowego przechwytywania drabin in glorious 60 fps, więc szrota zostawię i drugi sprzęt wezmę w przyszłym roku.  :cool:

W tym sprawię sobie jeszcze coś zupełnie innego  :problem:

Opublikowano

Nobody, gry działają identycznie jak na Wii. Konsola ma nawet wbudowany tryb wii, gdzie normalnie masz menu z pierwszego Wii, więc strzelam, że to jakaś emulacja sprzętowa czy coś.

Opublikowano

Akurat zeratul powiedział dużo prawdy w tym filmie.

Co do Xenoblade, chyba się z kimś zamienię na konsolki jak ta gra wyjdzie :P

poczekaj z miesiac od premiery to chetnie sie zamienie :kaz:

W tym sprawię sobie jeszcze coś zupełnie innego  :problem:

Mendrek nie jest na sprzedaz

Opublikowano

dziękuję @Ragi. wiedziałem że w sprawach nintendo wiesz najwięcej.

Po po prostu dokup CRT za 50 zł zł i gry z Wii wyglądają jak marzenie.

no właśnie nie interesują mnie gry z pierwszego wii tak jak właśnie z U (choć trudno powiedzieć czy ich emulacja na nx będzie równie dobra) stąd Ragus w sumie mi  zamieszał. :pawel:

na razie mam co nadrabiać na ps4 i pc.

Opublikowano

Dead Rising Watchtower ... 2 godziny beki mialem wczoraj, film ktory nie wie czy traktowac sie na jaja czy serio :pawel:

Opublikowano

Tak, dzieki mocy chmury 100x potezniejszej od PS4

Wraz z premiera crackdowna rozpocznie sie nowa generacja konsol, a WiiU i PS4 stana sie pastgenami

Opublikowano

W tym Crackdown 3 budynki to serio się w real-time walą?

vONAdo.gif

yE0AOX.gif

KRVzgj.gif

vpY4xR.gif

Moc chmury, 300 tysiecy serverow, placenie za golda przez 10 lat jednak sie oplacilo :fsg:  Oczywiscie nie bedzie dzialalo tylko iziemu :reggie:

Jakbym bym zlosliwy to bym napisal ze beka z blacharzy co kupili karty graficzne za mialiard zlotych, a i tak czegos takiego nie zobacza ale Krol Spencer kazal nam sie bratac no to tak nie napisze :lapka:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

heven trzyma sztame z blacharkami [*]

Opublikowano

Wiadomo jakie połączenie będzie wymagane?

You'd think this would require an immense internet connection to keep it rolling, not least when four players (this is the current maximum size for a multiplayer party, although it could increase) are doing the same thing in four separate corners of the city, but the relative ease of swapping information between Xbox and server means the strain is fairly small. Jones says that his team are optimising the game for a 2-4mbps connection.

http://www.gamesradar.com/crackdown-3-effectively-turns-your-xbox-one-most-powerful-console-ever-made/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.