Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Miedzy czasie u konkurencji:

The company line from Sony is that players need a minimum of 5 mbps to stream games from PlayStation Now. 

:pawel:

Opublikowano

Dajcie już klapkom spokój, zróbmy dla nich jakąś zrzutkę i postawmy im bidula jakiegoś, będą mogli się po pleckach w realu poklepywać i mówić jakie to the preOrder1886 jest za(pipi)i.ste

Opublikowano

Fajny materiał Zeratul, obejrzałem sobie z przyjemnością do obiadku. Podobało mi się jak pocisnąłeś trochę po graczach który odwrócili się od Xboxa. Pamiętaj jednak że tam chodziło o grube dymańsko, a wymiana gier to podstawa podstaw. Myślę że powolutku ci twardogłowi wrócą do Xboxa. Zwłaszcza że Xbox to gry :) Co do śmierci konsol przenośnych, to moim zdaniem Nintendo sobie poradzi i zostanie samo na placu boju. Wystarczy że wskrzeszą markę Game Boy, ludzie się rzucą do sklepów z samego sentymentu.

Opublikowano

Kolejny ex na PS4, kolejny gwozdz do trumny Xboxa! :daddy: (dobrze Yeti?)

Opublikowano

xd

Opublikowano

Chińskie dzieci ratują świat, czekam z łapą w majtach!!!1 jeszcze mogli by dodać jakieś małe robo dziewczynki  :isee:

Opublikowano

Szkoda że Japończycy zapomnieli o swoich zaletach. Spójrzcie na Akirę, Ghost in the Shell i inne klasyki. Spójrzcie na Ico i Shadow of the Colossus. Oni umieją zrobić dobry design. Czemu więc robią takie gunwa dizajnerskie?

Opublikowano

Chińskie dzieci ratują świat, czekam z łapą w majtach!!!1 jeszcze mogli by dodać jakieś małe robo dziewczynki  :isee:

jedna robo dziewczynka konecznie z opaska na oku :fsg:

Czemu więc robią takie gunwa dizajnerskie?

bo tam teraz chyba jest moda na takie chodzace serdelki

Opublikowano

No ostatnio japońskie twory są tak samo obrzydliwe jak halo. :/

Opublikowano

jedna robo dziewczynka konecznie z opaska na oku :fsg:

bo tam teraz chyba jest moda na takie chodzace serdelki

Chodzące serdelki to były i w starych Fajnalach. Dało się to pogodzić.

Ja nie potrafię oglądać nowych anime. Są obrzydliwe. Klasyki z lat 80tych i 90tych, to jest to. Nie było przesadnych krzyków, kolorowych włosów, 13 latek w spódniczkach i całej tej komputerowej techniki, która jest tania i ohydna.

Gardzę nowoczesnym anime. Spalić to i zrobić rewatch Cowboy Bebop czy coś.

Niech się japońce uczą od From Software, Nintendo czy Sony Japan.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Ehh te kompleksy klapow

Opublikowano

Czasem wyłowisz jakąś dobrą chińską bajkę z pośród góvna Figaro.  :lapka:

Opublikowano

Jak sobie pomyślę co do końca roku ogram:

CHj32xiUcAAAYfW.jpg

mario-maker-box-design.png

69fa3aae-e166-4b46-b92c-9ff0a4ba35d4.jpg

147274-L-LO.jpg

halo_5_14002444772988.jpg

xenoblade-chronicles-3.jpg

to  :obama:

PS4  :rayos:

Opublikowano

Jak japonia to tylko 

BlushingLiveFrillneckedlizard.gif

:banderas:

Opublikowano

Bo imo współcześni otaku mają  zje.bany gust i uwielbiają takie małe dziewczynki,moe czy inne lolitki. A że potem takie typy głosują kasą przy zakupach i pewnie mają przewagę na tamtejszym rynku  to nic dziwnego, że devi klepią takie góvniane designy. I odnosi się to zarówno do gierek jak i mang/anime.

Jak można było po genialnych i różnorodnych latach 80 i 90 upaść tak nisko do designowej kloaki...

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Sprawdzam sobie ARHN na Fejsie i mało z krzesła nie spadłem XD

w6tesl.png

Opublikowano

Jak można było po genialnych i różnorodnych latach 80 i 90 upaść tak nisko do designowej kloaki...

Nie wiem ale bardzo mnie to dołuje. 

Japonia ma takie zalety oraz potencjał, którego po prostu nie wykorzystuje tak jak kiedyś. Ale jeśli chcą i tworzą coś bez lolitek, to naprawdę potrafią zrobić coś mocnego, odmiennego i wyróżniającego się. 

Opublikowano

jeśli chodzi o dinozaury to Scalebound >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Horizon

dinozaury ≠ smoki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.