Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Obejrzyjcie minutę od fragmentu który w filmiku zalinkowałem, tj. od 15 minuty.

https://youtu.be/EMqJWo1XMAs?t=15m

XD

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Pawciokratos, przykład jakiś? 

kiseijuu. Na podstawie mangi chyba z lat 90' może dlatego trzyma poziom, tylko soundtrack niezła padaka.

Opublikowano

@Don

Jak patrzę po koncie fejs to ten typ to ok. 13 lat. Nie dziwota, że go ciągnie do plejstejszyn.  

Opublikowano

Szkoda że Japończycy zapomnieli o swoich zaletach. Spójrzcie na Akirę, Ghost in the Shell i inne klasyki. Spójrzcie na Ico i Shadow of the Colossus. Oni umieją zrobić dobry design. Czemu więc robią takie gunwa dizajnerskie?

Bo na te gówna jest u nich zapotrzebowanie, a robią to na czym zarobią. 

Opublikowano

Matka mu dobrze radzi, a gowniarz nie slucha

Minie kilka lat, dojrzeje to sie ogarnie mam nadzieje

Opublikowano

Pawciokratos, przykład jakiś? 

kiseijuu. Na podstawie mangi chyba z lat 90' może dlatego trzyma poziom, tylko soundtrack niezła padaka.

No to obczaję pilot.

Opublikowano

Bo na te gówna jest u nich zapotrzebowanie, a robią to na czym zarobią. 

Najlepiej obrazują to zestawienia nadchodzących premier animców w danym sezonie. Z góry na dół góvna i może 1-2 pozycje od których ja osobiście nie dostaję odruchów wymiotnych.Całe szczęście,że mam jeszcze sporo zaległości jeśli chodzi o produkcje z lat 80 i 90tych więc na brak materiałów do oglądania nie będę narzekał.

Człowiek obejrzy takiego Gunbustera czy Patlabora i potem widzi nowe mecha show i idzie się załamać od ich poziomu.

@Figaro: obczaj Mushishi,Terror in Resonance i Yamato 2199. Jedne z lepszych seriali jakie wypluto w ostatnich latach w JP.

Z gierkami też nie lepiej co pokazują jrpgi. Fakt kiedyś też było sporo góvienek ale obecnie jest ich większość,a tytuły z dobrym designem to mniejszość.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Jak z nowych to tylko tokyo mesjasz ghoul  :banderas:

Opublikowano

Fajna bajka z przepięknym soundtrackiem, nie wiem o co Ci chodzi.  :dunno:

Opublikowano

Akcja w magazynie :fsg::banderas::obama:

Opublikowano

Czym się odżywia Payne, że się nie starzeje?

burger-720x392.jpg

Opublikowano

>ND robi cinematic experience, odbiera/ogranicza kontole i przede wszystkim zaraża tym inne gry akcji -> rak branży

>MP3 podnosi to wszystko do potęgi = super giera gurwo

>ex bonera robi cinematic experience i odbiera/ogranicza kontolę = iksbocki szau pau ->  w razie czego bronimy się fajnym strzelaniem

kocham ten temat i prezentowaną tu hipokryzję xoxoxo 

Opublikowano

Czym się odżywia Payne, że się nie starzeje?

Tabletki mogły na jakiś czas powstrzymać ból.

Opublikowano

Quantum Fucking Break = jedna cutscenka co sie chowasz za przeszkoda.

Uncharted 4 = polowa dema na szynach gdzie goni cie duzy samochod a ty uciekasz bzium bzium na motorku :yao:

Opublikowano

>ND robi cinematic experience, odbiera/ogranicza kontole i przede wszystkim zaraża tym inne gry akcji -> rak branży

>MP3 podnosi to wszystko do potęgi = super giera gurwo

>ex bonera robi cinematic experience i odbiera/ogranicza kontolę = iksbocki szau pau ->  w razie czego bronimy się fajnym strzelaniem

Dokładnie tak jak piszesz. 

:problem:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.